Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

5 tipp, ami segít, hogy véletlenül se add fel az újévi fogadalmad az első hónapokban

5 tipp, ami segít, hogy véletlenül se add fel az újévi fogadalmad az első hónapokban

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Biztos te is beleestél már abba a hibába, hogy túlvállaltad magad az év elején, aztán pedig nagyot csalódtál.

Szinte minden ember megfogad valamit az új esztendő első napjain. Még azoknak is átfut a fején a gondolat, akik egyébként nem igazán szeretnek fogadalmakat kötni, elvégre egy új év jó lehetőség a változásra. Nos, ez így is van! A plusz motiváció, amit az újév ad neked, elég lehet ahhoz, hogy tényleg sikerüljön az egész éves terved. De ehhez oda kell figyelned néhány részletre is.

Kezdj el rendszerezni!

Ha eddig is a rendszerezés híve voltál, akkor könnyebb dolgod lesz, ha nem, akkor pedig itt az ideje belerázódni. Ez azért nagyon fontos, mert így mindig lesz időd arra, hogy foglalkozz a fogadalmad tárgyával. Ha előre megtervezed a napjaidat, heteidet, akkor tudod majd, hogy melyek az igazán lényeges és a kevésbé fontos teendőid, így mindig be tudsz iktatni egy kis időt magadra.

Mindig legyen célod!

Az, hogy megfogadsz valamit azért, hogy más legyen ez az év, mint a tavalyi, nem igazi cél. Ha nincsen konkrét elképzelésed az eredményekről, akkor nem fogsz tudni sokáig kitartani, hiszen nem látod majd értelmét a folytatásnak. Például, ha le szeretnél szokni a dohányzásról, lehet, hogy nem lesz elég motiváció a saját egészséged, mert az emberek hajlamosak ezt nagyon elhanyagolni. Ilyenkor gondolj a körülötted lévőkre, vagy arra a különleges okra, amiért ezt megfogadtad, és hagyd, hogy ez motiváljon előre.

Ne forgasd fel az életed!

Ha olyan dolgot fogadsz meg az újévre, ami gyökerestül megváltoztatná az életed, számíts rá, hogy nem fogod tudni sokáig tartani. Például, ha szinte sosem sportoltál korábban, és megfogadod, hogy mostantól mindennap edzel, pár hétnél nem fog tovább tartani a lelkesedésed. A kevesebb néha több, kezdd az újítást elérhető célokkal.

Ne fogadj meg lehetetlent!

Sok ember hajlamos elfelejteni azt, hogy az újévi fogadalmak nem az életünk legnagyobb álmainak megvalósításáról szólnak. Például, ha neked az életcélod az, hogy eljuss a Fülöp-szigetekre, de tudod, hogy még nem állsz úgy anyagilag, akkor hiába várod a csodát. Nem szabad lemondani az álmainkról, de ezeket időbe és kemény munkába telik megvalósítani. Nem egy év alatt fogod elérni az életcélod, úgyhogy indíts kisebb tervekkel. Például néhány változtatással, ami segít többet spórolni!

Ne fogadj meg olyat, amit te magad sem hiszel!

Így leírva igen bután hangzik igaz? Miért fogadnék meg valamit, ha nem hiszek benne? Mégis rengeteg ember esik ebbe a hibába. Amikor elhatározod a céljaidat a következő évre és egy kis hang megszólal a fejedben, hogy "ez úgysem fog sikerülni, de azért felírom", ott estél csapdába. Felesleges elvárásokat állítasz magad elé és felesleges csalódásokat okozol magadnak. Tényleg csak olyan fogadalmat tegyél, amiben igazán hiszel.

Mutatunk néhány nagyon egyszerű, de annál hasznosabb újévi fogadalmat

Galéria / 5 kép

5 újévi fogadalom, amit tényleg be is lehet tartani

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.