Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Most elmesélem, hogy tette tönkre az anyósom az esküvőmet

Most elmesélem, hogy tette tönkre az anyósom az esküvőmet

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem semmi sztori következik!

Az esküvőszervezés hihetetlenül stresszes folyamat, főleg akkor, ha az ember úgy dönt, hogy egy profi esküvőszervező helyett inkább mindent maga intéz. Persze még ennél is bonyolultabb a helyzet, ha ezt a feladatot a pár egyik közeli családtagja vállalja magára, úgy, hogy ezt senki nem kérte...

Oké, most már tuti, hogy összezavarodtál, de nyugi, pontosan elmeséljük, hogy mi is történt. A Redditen ugyanis egy jegyes pár megosztotta a történetét (egészen pontosan a vőlegény), ami mindennek mondható, csak nem szokványosnak. De mi is történt?

Az eljegyzés után a menyasszony szülei felajánlották, hogy adnak a párnak 20 ezer dollárt (cirka 6 milló forint), azt pedig eldönthetik, hogy ezt a pénzt az esküvőre vagy egy saját házra fordítják. A pár úgy döntött, hogy az esküvőjüket finanszírozzák a kapott összegből, arra viszont egyáltalán nem számítottak, ami ezután jött.

A menyasszony édesanyja ugyanis olyan akcióba lendült, amire senki nem volt felkészülve; elkezdett megrendelni olyan dolgokat az esküvőre, amiről a pár egyik tagja sem tudott, ételkóstolókra járt egyedül és kiválasztotta a szolgáltatókat. Amikor a vőlegény ezt először szóvá tette, az anyós közölte, hogy a pár sajnos semmit nem tud elintézni, ezért kellett, hogy kézbe vegye az irányítást:

„Folyamatosan próbáltuk szervezni az esküvőnket, szóval semmi nem igaz abból, hogy mi lazsáltunk volna. Egyszerűen csak mindent ő akart irányítani, amiért pénzt adott nekünk...”

– mondta a vőlegény, aki szerint ezzel nem volt vége a történetnek:

„Átadott nekem egy 3800 dolláros számlát (több, mint 1 millió forint), ami az alkoholos italok költsége volt, ő viszont úgy gondolta, hogy ez felesleges, ő ugyanis nem iszik, ezért nem szeretné kifizetni. Zárójelben megjegyezném, hogy a 2000 dolláros lovas hintózás szerinte egyáltalán nem felesleges!”

A sztorinak egyébként még mindig nincs vége, az esküvőt ugyanis még nem tartották meg, a pár viszont erősen gondolkozik azon, hogy a vírushelyzet miatt (és a sok feszültség miatt is) inkább elhalasztanák a nagy napot kicsit későbbre... Természetesen a vőlegény anyósának ehhez is van hozzáfűznivalója:

„Azt mondta, hogy vagy megtartjuk 2022 nyarán az esküvőt, vagy semmit nem fizet bele... Eléggé sarokba lettünk szorítva, a fejleményekről majd még beszámolok...”

– mondta a kissé elkeseredett vőlegény.

Hát, az biztos, hogy hihetetlenül kíváncsiak vagyunk arra, hogy hogy fog alakulni ez az esküvő, és persze update-elni fogunk téged, amint új infókhoz jutunk!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 13 kép

15 tévés esküvői ruha, ami a rajongók szívét is elrabolta

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.