Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ideje felnőni! 10+1 dolog, amitől a lakásod végre érettnek látszik

Ideje felnőni! 10+1 dolog, amitől a lakásod végre érettnek látszik

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Azt gondolhatjuk, hogy egy felnőtt ember lakása stílusos, egységes, minden tekintetben készen van. Nem egyszerű azonban elérni ezt az összhatást, hiszen a fontosabb elemektől a legapróbb részletekig mindennek a helyén kell lennie. Ha épp egy hasonló átalakuláson megy át otthonunk, és már csak egy pici hiányzik, érdemes sorra vennünk az alábbi ötleteket, hátha megleljük azt az apró alkotóelemet, ami pontot tesz lakásátrendező projektünk végére.
A cikk támogatója az Otthonok&Megoldások

1. Ízig-vérig asztal
Bárki, aki leül egy komoly íróasztalhoz, dolgozni akar. Valódi, érett munkáról beszélünk, mert egy ilyen asztalnál bizony csak erről lehet szó.

2. Vagány pihenőfotel
Azok a férfiak, akiknek ilyen fotelük van otthon, nem kis pályán játszanak. Olyanok, akiket mindenki ismer a környéken, akik kellő tekintéllyel, egyben jó ízléssel rendelkeznek. Mert egy ilyen pihenőszék egyértelműen kifinomul ízlésről tanúskodik.

#Egyediotthon – 4 különleges lakberendezési darab

3. Komplett szervírozó kocsi
Több, mint egyszerű guruló bár. A különbség abban áll, hogy míg utóbbi koktélok felszolgálására korlátozódik, előbbi ünnepi ebédekhez vagy vacsorapartikhoz egyaránt passzol. Emeljük étkezőnk fényét egy ilyen multifunkcionális kiskocsival, ami a szürke hétköznapokon is jó szolgálatot fog tenni nekünk.

4. Izgalmas párnahalom
Itt az ideje, hogy a párnákról is többet gondoljunk, mint amennyit eddig gondoltunk róluk. Egy kanapé sem szeret meztelenül díszelegni, mint ahogy nem szereti magán tudni az elnyűtt jógavánkost sem. Ehelyett szerezzünk be egyedi párnákat különböző méretben, mintázattal és anyagból, és szófánk máris új életre kel.

5. Le a csupasz falakkal
Egy bizonyos kor után az üres falak frusztrálják az embert. Egy kellően egyedi, mondanivalójában hozzánk passzoló festmény ugyanakkor öltöztet, szórakoztat, üzenetével pedig épít minket.

6. Takarók szem előtt
Hajlamosak vagyunk a régi, öreg, viseltes takaróinkat ide-oda elrejteni a lakásban. Próbáljuk meg néha előhagyni őket. Egy álmos délutánon amúgy sem baj, ha kéznél vannak.

7. Asztal nélkül soha
Nem lehet eléggé hangsúlyozni a kis asztalok fontosságát, a bútorok között ugyanis ez az egyik legfontosabb elem a lakásban. Még akkor is, ha csak épphogy egynek van hely, ragaszkodjunk hozzá, mert sokat emel nappalink komolyságán.

8. Praktikus komód
Nyilván mindenki rajong a maga vintage stílusú komódjáért, de egy idő után rá kell jönnünk, hogy a túlméretezett fiókokkal folytatott napi küzdelemnek nincs helye az életünkben. A praktikum ennél sokkal fontosabb. Így kötünk ki egy kisebb, de nem kevésbé szemrevaló fiókos szekrénynél, ami valószínűleg nem köszön vissza ránk minden lakberendezési újság címlapjáról, de attól még szeretünk vele élni.

9. A rejtekhely
Minden komoly lakásnak szüksége van egy olyan pontra, ami tele van rejtélyekkel. Egy zugra, ahol nem kell patent rendet tartani, ahova csak úgy beszórhatjuk a felbontatlan leveleket, a megmaradt csomagolópapírt vagy a tavasszal már idejét múlt karácsonyi ablakdíszeket. A legjobb, ha egy egyszerű komódot választunk erre a célra, hiszen ki gondolná róla, hogy minden titkunk őrzője ő?

Meghan Markle ezekre a 0 forintos lakberendezési stílustippekre esküszik

10. Világítás felnőtt módra
A lakással együtt a világításnak is fel kell nőnie egyszer. Mindenféle stílusban és méretben a lakás tetszőleges pontjain elszórt fényforrások inkább meggondolatlanságot sugároznak magukból. Viszont egy pár ebből az asztali lápából a halószobában, és máris komolyan vesznek minket.

+1. Minden, ami vagány...
...jöhet! A legfontosabb ismérve egy felnőtt otthonnak, hogy telis-tele van olyan dolgokkal, amikre nincs szükségünk, csak egyszerűen akarjuk, hogy ott legyenek.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Kép

Nem semmi, ahogy a különböző színek hatnak az agyunkra a tudomány szerint

A színeknek nagyobb hatalma van felettünk, mint azt valaha gondoltad volna.

Kép

Gyűlnek a felhők Jlo és Ben Affleck felett - A rajongók videókban szúrták ki az intőjeleket

Egyre aggasztóbb jeleket vélnek kiszúrni a rajongók Ben Affeck és Jlo házasságában, akikből igazi mém lett a Grammy-gála óta.

A kereséshez kezdj el gépelni!