Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Hugh Jackmant gyerekként elhagyta édesanyja, új képe viszont különleges dologról árulkodik

hugh jackman

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem volt könnyű, de ma már nyíltan tud beszélni a történtekről is.

Hugh Jackman Hugh Jackman Színész, Filmproducer 35cikk 1galéria 1videó Még több róla hosszú utat járt be, de ma már a világ egyik leghíresebb - és legszerethetőbb - sztárja! A színész fiatal kora óta dolgozik a szakmában, de mindeközben végig a családját tartotta szem előtt. Feleségével, Deborra-Lee Furness-szel 25 évvel ezelőtt vonultak oltár elé, és bár korkülönbségük ellenére sokan támadták őket, mégis nagyon boldogok és szerelmesek a mai napig.

Azonban a színésznek sem volt mindig könnyű élete. Hugh Jackman Hugh Jackman Színész, Filmproducer 35cikk 1galéria 1videó Még több róla mindössze 8 éves volt, amikor édesanyja, Grace McNeil magára hagyta őt, testvéreit és édesapját Ausztráliában, hogy egyedül visszatérhessen az Egyesült Királyságba. Mindezt úgy, hogy még csak el sem búcsúzott gyermekeitől. A válás után lánytestvérei édesanyjuk után mentek, de ő és fiútestvérei apjukkal maradtak Sydneyben. Hugh nem sokat mesélt életének erről a szakaszáról, de néhány interjúban felfedte, hogy anyja távozása hatalmas trauma volt számára, amiből nehezen tudott talpra állni. Évente körülbelül egyszer találkoztak, és bár mindig remélte, hogy ez csak átmeneti, végül 12-13 éves korában eszmélt rá arra, hogy az anyja sosem fog visszatérni hozzá.

Emlékszem, hogy ott volt, törölközővel a haja körül, és elköszönt. Ez lehetett az, ahogy búcsút vett. Elmentem iskolába, és mire hazajöttem, nem volt senki a házban. A következő nap jött egy telegram tőle Angliából. Anya ott volt. És ennyi volt. Apa minden éjjel imádkozott, hogy hazajöjjön.

Most viszont úgy fest, az idő begyógyítja a sebeket, és Hugh Jackman Hugh Jackman Színész, Filmproducer 35cikk 1galéria 1videó Még több róla képes volt maximálisan megbocsátani Grace-nek. Kitett ugyanis Instára egy fotót, amint édesanyját öleli át, miközben mosolyogva néznek egymásra.

Hugh Jackman Hugh Jackman Színész, Filmproducer 35cikk 1galéria 1videó Még több róla az interjúban kitért arra is, hogy sosem érezte azt, hogy az édesanyja nem szereti őt. Viszont nagyon sokat beszélgettek a történtekről, és ma már tudja, hogy neki sem volt könnyű.

Kórházba került, miután megszülettem, mert szülés utáni depresszióval küzdött. Nem volt itt neki elegendő lelki támogatás.

2011 körül jutott el először arra a pontra, hogy tényleg megbékéljen a történtekkel, azóta pedig sikerült nagyon szorosra fonniuk a kapcsolatukat. Egy-két fotót posztolt már az elmúlt években édesanyjával, ám a fenti sokak legnagyobb kedvence lett.

Tudtad, hogy ezek a sztárok nagyon tragikus gyerekkort éltek meg?

Galéria / 7 kép

Hírességek, akiknek tragikus gyermekkoruk volt

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.