Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

6 különleges véletlen, amire még a tudomány sem tudja a választ

6 különleges véletlen, amire még a tudomány sem tudja a választ

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ezek a történetek annyira hihetetlenek, hogy az ember el sem tudja képzelni, hogy tényleg megtörténtek.

Olyan elképesztően izgalmas történeteket tud kreálni az élet, hogy az ember el sem hiszi, hogy nem egy regény részletét olvassa vagy egy fordulatos film forgatókönyvét. Az alábbi sztorik éppen ilyen hihetetlenek, pedig mind megtörténtek, a tudománynak pedig nincs rájuk semmilyen logikus magyarázata!

Columbiad és Columbia

Jules Verne egyik legismertebb regényében, az 1865-ben megjelent A Földtől a Holdig egy Columbiad nevű ágyúról szól, amely egy ember által irányított lövedéket lő ki. 104 évvel később az első Holdra irányuló, küldetést be is fejező modult Columbiának hívták.

Enzo Anselmo Ferrari és Mesut Özil

A híres autóvezető, Enzo Anselmo Ferrari, a Scuderia Ferrari Grand Prix alapítója 1988. augusztus 14-én hunyt el. Két hónappal később, 1988. október 15-én megszületett Mesut Özil Németországban, aki világhírű focista lett. Ráadásul olyan, mintha Enzo Ferrari ikertestvére lenne.

Megjósolták a Titanic katasztrófáját

1898-ben egy író, Morgan Robertson kiadta regényét, amely A Titan végzete címet viselte és egy hatalmas hajóról szólt, amely ütközött egy jégheggyel és elsüllyedt. A Titanic 1912-ben süllyedt el.

Händel-Hendrix

A 17-18. század egyik legnagyobb zenei zsenije, Georg Friedrich Händel londoni Brook Street 25-ös száma alatt élt a város Mayfair kerületében. Ugyanebben az utcában, a 23-as szám alatt élt száz évvel később Jimi Hendrix.

Anthony Hopkins Anthony Hopkins színész, rendező 6cikk 1galéria 0videó Még több róla és egy különleges könyv

Anthony Hopkins Anthony Hopkins színész, rendező 6cikk 1galéria 0videó Még több róla 1974-ben szerepet kapott A lány a Petrovka utcából című regény filmadaptációjában. A színész annyira elhivatott volt, hogy mindenképpen szerette volna megszerezni a könyvet, ám sehol sem találta. Egy napon észrevett egy kötetet egy londoni padon felejtve, csodák csodájára éppen az volt az, amelyiket annyira kereste. A sztori azonban itt még nem ért véget, a sztár a forgatáson találkozott az íróval, aki elmondta, neki nincs meg a saját példánya a könyvéből, mert kölcsön adta egy barátjának, aki elveszítette Londonban. Kiderült, hogy ez ugyanaz a kötet, amit Hopkins megtalált!

Ikrek újra találkozása

1979-ben újra találkozhatott egymással egy ikerpár, akiket 3 hetes korukban választottak szét. Legnagyobb döbbenetükre kiderült, nevelőszüleik mindkettőjüket Jimnek nevezeték el, mindkettőjük első felesége Linda, a második Betty. Mindkettőjüknek született egy fia, James Allan és James Alan.

Ezt olvastad már?

Galéria / 11 kép

10 érdekes történet Budapestről

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.