Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek véget ér egy 15 éve tartó átok: egy őrangyal segít nekik, hogy boldogabbak legyenek, mint valaha

Sokan nem hisznek az átkokban, pedig léteznek és hihetetlen erővel bírnak.

Promóciók

Tavasz, Balaton part, egy szuper, sportos program – neked is itt a helyed!

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 12.: a Kosoknak sikerül végre tisztán látniuk, az Oroszlánoknak nem érdemes a múltban történt eseményekkel foglalkozniuk

A hét utolsó munkanapja is tele van izgalmakkal, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiszivárgott! Fülöp herceg kegyetlen becenevet adott Meghannek: haláláig bizalmatlan volt vele

Fülöp herceg történelmi vonatkozású becenevet használt Meghan Markle-re, méghozzá nyomós indokkal.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 11.: a Kosok összetűzésbe kerülnek valakivel, a Mérlegek nehéz döntést hoznak meg

A csillagok a hét második felére is izgalmakkal készülnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A gyerekek imádják! Ezzel foglalkozik ma a No Thanx egykori énekese, Skrapits Erik

Továbbra is zenél, de egy kicsit másképp; az viszont nem is kérdés, a legkisebbek imádják dalait!

Olvasd el!

9 outfit Rachel Green ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Jennifer Aniston ikonikus karakterének nemcsak a frizurája divatos még ma is, hanem a '90-es évek trendjeit követő szettjei is. Szóval megéri inspirálódni Rachel gardróbjából!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP MÁRCIUS 4-10.

KOS (március 21-április 20)

Túl nagy feladatot bíznak rád a feletteseid az előtted álló héten, amelyről menet közben kell belátnod, hogy meghaladja képességeidet. Ettől érthető módon rosszul érzed magad, hisz sokkal többet nézel ki magadból, mégsem érdemes csüggedned emiatt, hiszen ha te igyekszel a maximumot kihozni belőle, akkor kevésbé lesz okod a csalódottságra. Legközelebb jobban sikerül, a hegymászóknak sem kell elsőre csúcsot támadniuk, nézd a pozitív oldalát, legalább felmérheted a tudásodat, az erődet, megtanulhatsz tartalékolni, ebből fakadóan kellő tapasztalatod lesz a következő megmérettetéshez! Csak így tovább!

BIKA (április 21-május 20)

Érzed magadon a tavaszi fáradtságot, ebből adódóan keresed a kikapcsolódási pontokat, a legközelebbi kanapét, amelyen ejtőzhetsz egyet, miközben egy bögre teát szürcsölsz. Nincs is ezzel semmi baj, hisz te is lehetsz fáradt, arra érdemes azonban ügyelned, hogy ne dolgavégezetlenül lustálkodj. Vannak ugyanis olyan kötlezettségeid, amelyek nem engedik, hogy csakúgy fesztelenül feltedd a lábad, miközben mások megfeszülnek a munkában. Próbálj tehát talajt fogni a Föld nevű bolygón, hiszen akármilyen fáradtnak is érzed magad, a feladatok mégiscsak feladatok, amelyeket el kell végezni!

IKREK (május 21-június 21)

A jövő hét folyamán rendkívül zsúfoltan alakul az életed, egyik feladat a másikat éri majd, neked pedig egyetlen küldetés lebeg a szemed előtt, mégpedig az, hogy mielőbb pont kerülhessen valamennyi ügyed végére. A nagy kapkodásban és oda nem figyelésben azonban egyre növekszik az esélyed, hogy hibázz, s ha ez tényleg megtörténik, az fogja csak igazán lassítani a munkafolyamatot, így annál lassabban jön majd az eredmény is. Érdemesebb tehát koncentrálni, a részletekbe is ügyelve dolgozni, mert így lehet ugyan, hogy tovább tart majd munka, de annál nagyobb elismerést vívhatsz ki a feletteseidtől!

RÁK (június 22-július 22)

Eddig ültél a babérjaidon, arra várva, majd csak történik valami, ami megoldja a jelenlegi élethelyzetedet úgy, hogy neked nem kell egy másodpercig sem közreműködni benne. Mivel azonban semmi változás nem látszik a horizonton, önmagától garantáltan nem fog megoldódni a dolog. Neked kell tehát összeszedned magad, elhatároznod, mit és hogyan fogsz csinálni, mert úgy semmi nem fog történni, hogy csupán egy helyben toporogsz. Hidd el, csak elindulni nehéz, ha rálépsz az útra, onnantól már zökkenőmentesen halad minden magától!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre eljön a várva várt alkalom az előtted álló héten, amelyre már régóta vársz, az utóbbi időben gyakorlatilag ez tartotta benned a lelket, hogy pontot tehetsz egy embertelen hosszú ideje húzódó ügy végére. Szerencsére a körülmények mostanra ideálissá váltak arra, hogy gond nélkül zárhasd le a dolgot és végre kicsit felhőtlenebbül éld az életedet. Keress most könnyedebb lélegzetvételű kihívásokat, nem kell mindig a szakadék szélén táncolnod, időnként felüdülés az is, ha csak úgy sodródsz az árral!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kínos szituációba kerülsz a jövő hét folyamán, amelyben sajnos te is nyakig benne leszel. Próbáld meg azonban mielőbb tisztázni a helyzetet, nehogy a szálak méginkább összegabalyodjanak és még nagyobb galiba legyen a dologból, hisz akkor még nehezebb lesz kimásznod a kalamajkából. A helyzet nem reménytelen, azért vállald csupán a felelősséget, amit te követtél el és tegyél meg mindent azért, hogy kiköszörülhesd a csorbát. Minden jó valamire, ezúttal például megtanulhatod, hogy mit ne kövess el a jövőben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Fontos dolgot szeretnél valakinek elmondani a jövő hét folyamán, arról azonban fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá. Mivel ugyanis egy hozzád közel álló személyről van szó, épp ezért szeretnél biztosra menni, hogy semmiképp ne bántsd meg a mondanivalóddal. Jól gondold tehát meg, hogyan tálalod felé, amit szeretnél tudatni vele. Mindenképp tanácsos az egyenes utat választanod, hisz ha virágnyelven próbálod közölni vele, biztosan nem fogja megérteni, vagy ha igen, sokkal nehezebben fogja majd fogadni. Amennyiben sikerül megértetned vele, hogy csupán az ő érdekében voltál őszinte, nem fog haragudni rád. Csak bátran és okosan!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az előtted álló héten kissé ábrándozó üzemmmódba kerülsz, elvonja ugyanis a figyelmedet egy bizonyos dolog, aminek ugyan túl nagy jelentősége nincsen, mégis valami oknál fogva magával ragad és egyfolytában ezen jár az eszed. Emiatt azonban nem fogsz tudni minőségi munkát kiadni a kezedből, nem fogsz tudni arra összpontosítani, amit csinálsz. Próbálj tehát valahogy elvonatkoztatni, mindent végezz el és akkor engedd szabadjára a gondolataidat, ha már nem terhel semmifajta kötelesség!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan szituációban találod magad az előtted álló héten, amelyhez ugyan semmi közöd, mégis heves érzelmi reakciót válthat ki belőled. Bármennyire is ragad el azonban a hév, igyekezz mégis uralkodni magadon, hisz a hirtelen felindulást még meg is bánhatod. Épp ezért ne akarj a helyszínen igazságot tenni, pláne ne akard az orrod beleütni olyasmibe, amivel köszönő viszonyban sem vagy. Hagyd meg másnak az igazságosztó szerepét, hidd el, ez esetben sokkal bölcsebben teszed, ha megtartod a véleményedet!

BAK (december 22-január 20)

Valahogy úgy érzed, az előtted álló héten túlteng benned a feszültség, amelyet mindenképp le kell vezetned ahhoz, hogy senki ne igya meg a levét. Az már alapvetően nagyon dicséretes, hogy felismered a helyzetet, ennek megfelelően keress olyasfajta elfoglaltságot, amely segít megnyugodni, kikapcsolni, lazítani. A jóga, a futás, a főzés például mind-mind hasznos és a célnak tökéletes megfelelő elfoglaltságok, érdemes tehát mihamarabb belefognod egyikbe vagy másikba. Hidd el, roppant kellemetlen lenne, ha feszültséged okán épp egy veled szembejövőn töltenéd ki a feszültséget, aki abszolút nem tehet arról, hogy számodra épp nem kerek minden. Előzd meg a kellemetlen helyzetet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az előtted álló héten elérkezik a megfelelő alkalom arra, hogy bebizonyítsd, nem hiába dolgoztál valamiért, nem hiába fáradoztál annyit, megmutathatod a kreativitásodat és a tehetségedet. Ügyelj azonban arra, hogy ne vidd túlzásba, próbálj szerény maradni, a nagyképűség ugyanis sehova nem vezet, maximum arra, hogy mások ellened fordulnak. A benned lévő tudás nem azt jelenti, hogy magasabb fokon állsz azon a bizonyos létrán, inkább arra fordítsd az energiáid, hogy másoknak segíts eljutni ugyanerre a szintre. Oszd meg, ami benned van!

HALAK (február 20-március 20)

Noha komoly dolgot bíznak rád a következő héten, te mégsem vagy biztos benne, hogy alkalmas vagy rá és el tudod úgy végezni a feladatot úgy, hogy ne csússzon semmi hézag az eredménybe. Ezzel a hozzáállással azonban semmi másra nem számíthatsz, csak is hasra esésre és mély sebekre. Ha azonban hiszel abban, hogy elegendő tudással és tapasztalattal bírsz a rád bízott munka elvégzéséhez, rögtön nem is fog olyannyira megmászhatatlanul magasnak tűnni a hegy. Csak szedd össze magad, légy magabiztos, hisz ha nem tudnák rólad, hogy alkalmas vagy, nem bíztak volna rád semmit!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Tavasz, Balaton part, egy szuper, sportos program – neked is itt a helyed!

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép

A nagyi titkos koszriasztó receptje, ami távol tartja a bútoroktól a port: 11 tipp, a tiszta otthonért

Bulit tartasz otthon vagy csak szimplán szeretsz olyan hackeket kipróbálni, amik kevesebb energiaráfordítással is hatékonyak? Akkor tarts velünk!

Kép

12 kihagyhatatlan életrajzi film, ha tetszett a Back to Black

Az első kritikák szerint igen jól sikerült az Amy Winehouse életét bemutató film, mutatunk még pár alkotást, aminek érdemes esélyt adni.

Kép

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

A helyiek elmondják, hogyan maxolhatod ki a horvát utazásodat!

Kép

J. K. Rowling keményen beszólt Emma Watsonnak és Daniel Radcliffe-nek: a Harry Potter-könyvek írója háborút indított a filmek sztárjai ellen

Az írónő az elmúlt években sokszor került a figyelem középpontjába transzfóbnak megbélyegzett kijelentései és véleménye miatt.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!