Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp január 30-február 5.: a Rákokra kellemes meglepetés vár, a Szüzeknek érdemes kompromisszumot kötniük

Heti horoszkóp január 30-február 5.: a Rákokra kellemes meglepetés vár, a Szüzeknek érdemes kompromisszumot kötniük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Megható gondolatokkal búcsúzik Bruce Willistől Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger visszaemlékezett azokra az időkre, amikor együtt dolgoztak Bruce Wilissel.

Olvasd el!

Megható gondolatokkal búcsúzik Bruce Willistől Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger visszaemlékezett azokra az időkre, amikor együtt dolgoztak Bruce Wilissel.

Promóciók

Pump It Up! Hatásfokozó megoldások a mindennapi arcápolásban

június 5

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, a hét első napja lehetőséget ad...

bika 04.20 - 05.20

Nem nagyon vagy a kockázatos helyzetek híve, nem...

ikrek 05.21 - 06.21

Abszolút nem így tervezted a mai napot, a vártnál...

rák 06.22 - 07.22

A hét első napján végre elérkezett a pillanat,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Egy hozzád közelálló személynek mindenképp segíteni szeretnél egy...

szűz 08.23 - 09.22

A hét első napján valaki, aki nem vállalja...

mérleg 09.23 - 10.22

Abszolút maximalista vagy, az utolsó lélegzetvételig küzdesz azért,...

skorpió 10.23 - 11.21

Hatalmas projektbe kezdesz a hét első napján, gyorsan...

nyilas 11.22 - 12.21

Nagyobb társaságban hangosan nyilvánítanál véleményt egy bizonyos üggyel...

bak 12.22 - 01.19

Szerencsés helyzetben vagy a hét első napján, hisz...

vízöntő 01.20 - 02.18

A hét első napján iszonyúan feszült vagy, emiatt...

halak 02.19 - 03.20

Valakiben kellemesen csalódsz a hét első napján, olyasféle...

Elolvasom végig Megnézem

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Promóciók

Justin Bieber stábja és a Scooter nem tévedhet – újranyit a főváros kedvenc nyári szórakozóhelye!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is bőséggel tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP JANUÁR 30 - FEBRUÁR 5.

KOS (március 21-április 20)

Nagy izgalommal és várakozásokkal telve vágsz bele az előtted álló hétbe, hisz egy teljesen új dologba vághatsz bele, amivel kapcsolatban azonban egyenlőre vajmi kevés tapasztalattal rendelkezel. Semmi baj, az első lépések ugyan elég nehezek lehetnek, ám amennyiben kicsit beletanulsz és megtapasztalsz bizonyos dolgokat, nem lesz már annyi bonyodalom benne, amit ne tudnál játszi könnyedséggel megoldani. Mindenképp vértezd fel magad egy jó adag bátorsággal, hisz ha az előtted álló lehetőséget nem ragadod meg, ki tudja, hogy később mikor jön újabb alkalom!

BIKA (április 21-május 20)

Mindenáron szeretnéd a könyezeted figyelmét magadra irányítani, kissé elnyomottnak érzed magad ugyanis, azt azonban nem tudod pontosan, hogy miképp kellene maradandót alkotnod. Ülj tehát le és gondold végig, hogy mi az a pozitív és hasznos dolog, amivel a hangod hallathatod és a társaság egyenrangú tagjaként ismernek el. Meglátod, ha van benned kellő mennyiségű bátorság, van elég önbizalmad és ki mersz állni, nagyon hamar hatékonyan ki tudod vívni az elismerést. Csak bízz magadban és a képességeidben!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a környezetedben akaratán kívül sodor bajba a következő héten és bár nem a szándékosság vezérelte, te mégis kissé hevesen reagálsz a kialakult helyzetre. Próbáld azonban szem előtt tartani azt, hogy az illető a legkevésbé sem akart neked ártani, üljetek le és egy kávé mellett beszéljétek meg, mi az, amit sérelmezel, illetve mi az, amitől a jövőben az illetőnek tartózkodnia illene annak érdekében, hogy ne okozzon konfliktust. Mivel semmi baj nem történt, ez nem az a szituáció, amely örök haragra adhatna okot, végy tehát egy mély levegőt és lépj tovább!

RÁK (június 22-július 22)

Az előtted álló héten egy hozzád közelálló személy kellemes meglepetést okoz, te pedig rendkívül nagyra értékeled a kedves gesztust. Pont jókor jött, hiszen kissé kezdted elveszíteni az emberekbe vetett hitedet, ezúttal azonban bizonyosságot nyer az, hogy nem érdemes általánosítani, egy-két kellemetlen élmény ugyanis még korántsem jelenti azt, hogy az egész emberiséggel lenne gond. Igyekezz tehát mindenképp az illető tudtára adni, hogy rendkívúl hálás vagy és roppant jól esik az általa nyújtott gesztus. Igyekezz viszonozni azt, amit kaptál és arra gondolj, hogy az élet szép és tele van élményekkel!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Roppant kényelmetlen szituáció adódik az előtted álló héten, neked pedig fogalmad sem lesz ról, hogy miképp hátrálj ki belőle minél hamarabb, mielőtt bárkinek különösebben feltűnne, hogy te is ott voltál valaha. Ahelyett azonban, hogy ezen törnéd a fejed, próbáld a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből és törekedj arra, hogy mindenki úgy jegyezze meg a neved hosszú időre, hogy valami pozitívat cselekedtél. Igyekezz jól felhasználni a képességeid és a kreativitásod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hatalmas bátorságra vall az, hogy felmered vállalni a véleményedet még akkor is, ha emiatt mások kissé ferde szemmel néznek rád. Az előtted álló héten azonban kissé ambivalens helyzetbe kerülhetsz, hisz ugyan kitartasz a véleményed mellett, mégis valahogy azt érzed, hogy ezúttal engedned kellene belőle, hisz lehet némi igaza a másik félnek is egy bizonyos szituációban. Vállald fel bátran a véleményedet, azt viszont ne feledd, ha engedsz belőle, attól nem leszel gyengébb, csupán intelligensen kezelve a helyzetet, képes vagy belátni azt, ha a te álláspontod megdönthető. Nem minden körülmények között érdemes kötnöd az ebet a karóhoz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végtelen nyugalommal tölt el az, hogy minden folyamatban lévő ügyed sínen van, hogy nem kell éjszakákat álmatlanul töltened, hisz érzésed szerint rajta vagy a sikerhez vezető úton, teljesen jó irányba haladsz. Február első napjaiban azonban mégis akad valaki, aki befolyásolni próbál, aki biztosan jobban akarja tudni, valóban ez-e az az ösvény, amin menned kell. Ez lesz az a pillanat, amikor ki kell állnod az érdekeidért, hiszen te önálló, józan gondolkodással bíró emberként pontosan tudod, hogy mi a jó neked. Ez a saját utad, arra haladj, amerre jónak látod, ne engedd, hogy ebben bárki befolyásoljon. Könnyen lehet, hogy az illető nem akar elbizonytalanítani, csupán azt szeretné, hogy te, magad 100%-os meggyőződéssel haladj előre!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Tele vagy új tervekkel és üzleti célokkal, egyelőre azonban nem tűnik atombiztosnak egyik sem, így nem-igen mersz egyedül belevágni a megvalósításukba. Ne engedd el azonban ezeket a lehetőségeket, keress valakit a közvetlen környezetedben, akiben száz százalékosan megbízol és tudod, hogy nem fog semmi olyasmit tenni, amivel csalódást okozna neked. Keressetek egy megfelelő alkalmat és helyet a következő héten, ahol egy finom ebéd mellett felvázolhatod neki, mit szeretnél pontosan. Ötlleteljetek, játsszatok a gondolatokkal és találjátok ki együtt, hogy melyik az az út, amelyen végighaladva, a legkevesebb akadállyal megküzdve tudjátok a nagy tervet sikerre vinni!

NYILAS (november 23-december 21)

Az előtted álló héten olyasfajta megmérettetés vár, amelyben rendkívüli módon észnél kell lenned ahhoz, hogy ne érhessen semmiféle meglepetés, illetve nehogy bárki is letaszítson majd a dobogó felső fokáról. Pontosan tisztában vagy vele, hogy mit kell csinálnod, ennek megfelelően alkalmazd azt a tudást, amelyre az elmúlt években szert tettél, hisz ez az, amire ezúttal nyugodt szívvel alapozhatsz. Ügyelj azonban arra, hogy mindig csak tisztességes eszközökkel küzdj, pontosan azért, hogy ne legyen később sem lelkiismeret-furdalásod amiatt, mert esetleg csaltál! Soha ne feledd: a fair play mindenekelőtt!

BAK (december 22-január 20)

Borzasztóan vágysz egy bizonyos dologra, mindenáron szeretnéd a magadénak tudni, azzal is tisztában vagy azonban, hogy nem lesz kevés az akadály, amit meg kell majd ugranod ahhoz, hogy a végén elérd a kitűzött célod. Mivel nem ismersz lehetetlent, ez sem jelenthet akkora problémát, hogy már az elején feladd. Tisztában vagy vele, hogy nem lesz egyszerű dolgod, de kellőképpen edzett vagy ahhoz, hogy könnyedén tudj végig menni a pályán, amelynek végén joggal szerzed majd meg azt, ami neked jár! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé bizonytalannak érzed a helyzetedet, több szálon futnak a téged érintő események, azt pedig egyenlőre nem döntötted még el, hogy melyik irányba indulj. Pontosan tudod azonban, hogy nagyon hamarosan döntést kell hoznod, nem toporoghatsz egyhelyben örökké. Az előtted álló héten tehát elsősorban a saját érdekeidet szem előtt tartva gondold végig, mi a legjobb döntés, amivel hosszútávon jól járhatsz. Azt, ami zavar, hagyd hátra, ahol nem érzed jól magad, onnan menj el és azokat a tényezőket tartsd szem előtt, amelyek neked fontosak. Eljött a te időd! Ne félj változtatni!

HALAK (február 20-március 20)

Az előtted álló hét roppant érdekes tapasztalatokat tartogat számodra, nem minden alakul ugyanis a terveid szerint, pontosabban olyan útra tévedsz, amely izgalmas kalandokat ígér. Először nem érzed majd magad túl komfortosan a helyzetben, hiszen nem szereted a váratlan meglepetéseket, jobban szeretsz inkább a saját határaidon belül maradni, ám ezúttal valahogymégis van kedved kipróbálni új dolgokat. Jól is teszed, ha nem rettensz vissza, a végén ugyanis bőséggel lesz az okod az ünneplésre, hiszen a tiéd lesz a siker, s magadnak is bizonyítasz ezzel, hogy érdemes időnként elhagyni azt a komfortzónát, amelyen belül általában mozogsz.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Pump It Up! Hatásfokozó megoldások a mindennapi arcápolásban

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Promóciók

Justin Bieber stábja és a Scooter nem tévedhet – újranyit a főváros kedvenc nyári szórakozóhelye!

június 5

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, a hét első napja lehetőséget ad...

bika 04.20 - 05.20

Nem nagyon vagy a kockázatos helyzetek híve, nem...

ikrek 05.21 - 06.21

Abszolút nem így tervezted a mai napot, a vártnál...

rák 06.22 - 07.22

A hét első napján végre elérkezett a pillanat,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Egy hozzád közelálló személynek mindenképp segíteni szeretnél egy...

szűz 08.23 - 09.22

A hét első napján valaki, aki nem vállalja...

mérleg 09.23 - 10.22

Abszolút maximalista vagy, az utolsó lélegzetvételig küzdesz azért,...

skorpió 10.23 - 11.21

Hatalmas projektbe kezdesz a hét első napján, gyorsan...

nyilas 11.22 - 12.21

Nagyobb társaságban hangosan nyilvánítanál véleményt egy bizonyos üggyel...

bak 12.22 - 01.19

Szerencsés helyzetben vagy a hét első napján, hisz...

vízöntő 01.20 - 02.18

A hét első napján iszonyúan feszült vagy, emiatt...

halak 02.19 - 03.20

Valakiben kellemesen csalódsz a hét első napján, olyasféle...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

Gyakorlat teszi a mestert: 7 testbeszéd trükk, ami által sokkal sikeresebb lehetsz

Nem csak az a lényeg, hogy mi áll az önéletrajzodban, hanem az is, hogy hogy viselkedsz.

Kép

Megan Fox és sokan mások: híres emberek, akiknek testképzavara van

Kívülről a sztárok többsége tökéletes életet él, kifogástalan ruhákkal és külsővel...

Kép

„Azt hittem meghúztam a nyakam, kiderült, hogy 4-es stádiumú rák”

Ez a fiatal lány döbbenetes diagnózist kapott, erre aztán tényleg nem számított!

Kép

„Csak arra tudok gondolni, hogy szakítok a pasimmal, pedig szeretem: a szex az oka”

Egy fiatal nő élete első szerelmével él együtt, akit imád, mégis a szakításon jár az esze. Ezt tanácsolta neki a pszichológus!

Kép

7 rózsaszín köröm, hogy igazi Barbie-nak érezd magad

Ne állj ellen, hagyd, hogy beszippantson a rózsaszín világ!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!