Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp január 23-29.: a Kosok kellemetlen helyzetbe kerülhetnek, a Skorpiók nagyobb pénzösszeghez jutnak

Heti horoszkóp január 23-29.: a Kosok kellemetlen helyzetbe kerülhetnek, a Skorpiók nagyobb pénzösszeghez jutnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

HETI HOROSZKÓP JANUÁR 23-29.

KOS (március 21-április 20)

Az előtted álló héten valaki neked szegez egy számodra rendkívül kényelmetlen kérdést, neked pedig fogalmad sincs, hogyan válaszolj diplomatikusan úgy, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe, s ne lássa rajtad senki, hogy bizony litereket izzadsz egy okos válaszért. Semmi baj, nem kell kétségbe esned a szituációtól, igyekezz megőrizni a hidegvéredet és semmiképp ne legyen mások számára feltűnő, hogy jelentősen gyorsult a pulzusod. Ne menj azonban bele olyan körökbe, amelyekbe belegabalyodhatsz és aztán még kellemetlenebbül alakul a helyzet, de vállald bátran a véleményed. Nincs mitől tartanod, hiszen te is képviselsz egyfajta álláspontot és senkinek semmi köze hozzá, hogy az helyes vagy nem!

BIKA (április 21-május 20)

Elég zsúfolt, teendőkkel teli hét áll előtted, melynek nyomán egy ponton te is érezheted, hogy talán ezúttal kissé túlvállaltad magad. Be kell tehát látnod, hogy amennyiben soha nem tudsz senkinek ellentmondani és mindenki első szavára ugrasz, előbb-utóbb az egészséged is rámehet a folyamatos hajtásra. Éppen ezért érdemes meghúznod egy határvonalat, amelyet igyekszel nem átlépni, hisz alapvetően mégsem lehet az a célod, hogy teljesen kimerítsd magad. Egyetlen percre se feledd el, hogy te is halandó ember vagy, akinek végesek a raktárai, s egymagában nem tudja a világot megváltani!

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztóan megnyugtató számodra, hogy végre sikerül dűlőre jutnod egy bizonyos dologgal kapcsolatban és határoznod a továbblépés szükségességéről az előtted álló héten. Valaki a környezetedben azonban ezt képtelen elfogadni, attól tart ugyanis, hogy el fog veszíteni téged. Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy nem keresztbe akar tenni neked, hanem egyszerűen csak félt és ragaszkodik hozzád. A legbölcsebb ebben a helyzetben az, ha sort kerítesz egy tisztázó beszélgetésre annak érdekében, hogy kiderüljön, ki és mit akar igazából. Ha az eddigiekhez képest tényleg más úton kívánsz elindulni, magyarázd el, hogy a te életedről van szó, arról pedig kizárólag te dönthetsz. Légy türelmes!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú idő után az előtted álló hét lesz az, amikor először nem érzed úgy, hogy fuldokolsz a feladatokban, nem lebeg a fejed felett Damoklész kardja. Használd tehát ki ezen ritka alkalmak egyikét és igyekezz önmagadra koncentrálni. Szánj egy kis időt a testi-lelki feltöltődésre, tarts a barátnőiddel csajos napokat, szépítkezz, vásárolj, egyél finomakat, egyszerűen élvezd az életet! Időnként neked is szükséged van arra, hogy a szürke, dolgos, munkával teli hétköznapok között akadjon néhány, melyben csakis az élvezeteknek adhatod át magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló héten igen-igen elgondolkodtató szituációba kerülsz, nem osztod ugyanis mások véleményét egy bizonyos dologgal kapcsolatban, emiatt úgy érzed, kinéznek a társaságból. Mivel azonban nem akarod őket mindenáron meggyőzni az igazadról, épp ezért fogadd el, hogy mindenkinek lehet saját véleménye és csak azért, mert most ferde szemmel tekintenek rád, ne legyen rosszabb a kedved, s emiatt ne engedj az elveidből. Mindazonáltal gondold végig, kinek és mit mondasz, nem érdemes ugyanis feleslegesen konfliktusokba keveredni. Ugyanakkor vállald bátran önmagad és örülj annak, hogy kilógsz egy kissé abból a bizonyos dominósorból.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kissé fura helyzetbe kerülsz az előtted álló héten, valaki ugyanis a közvetlen környezetedből mindenáron uralkodni szeretne rajtad, számodra azonban abszolút nem világos az illető indíttatása. Fogalmad sincs, miféle oknál fogva, de minden egyes lépésedbe beleköt, egyfolytában azt érezteti veled, hogy jobban jársz, ha engedelmesen, az általa támasztott követelményeknek megfelelően teszed a dolgodat. Mivel azonban nincs abban a helyzetben, hogy bármire is kényszeríthetne, így csupán az a kérdés, hogy fel mersz-e lépni ellene. Most érdemes a sarkadra állni, és határozottan az értésére adni: nincs szükséged rá, hogy bárki instrukciókkal lásson el, mert pontosan tudod, hogy az adott helyzetben mit kell tenned! ane hagyd magad elnyomni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A benned lévő kezdeti bizonytalanság után az előtted álló héten kezdesz ráérezni arra, hogy miképp kellene megoldani a helyzetet és ez egyre magabiztosabbá tesz, így sokkal hatékonyabban tudsz majd bármifajta eredményre szert tenni. Noha vannak a környezetedben olyan emberek, akik befolyásolni próbálnak, ezúttal ne hallgass rájuk, inkább értesd meg velük, hogy pontosan tudod, miként kell cselekedned. Tedd világossá, hogy nem szorulsz mások segítségére, nem kérsz tanácsot, s nem is hagyod magad eltéríteni az általad választott útról. Csak így tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az előtted álló héten nagyobb pénzösszeghez juthatsz, melynek okán hajlamos lennél felelőtlenül költekezni, nem gondolva arra, hogy mi mindenbe tudnál befektetni, ami hosszabb távra biztos jövedelmet ígérhet. Amennyiben mérlegelni tudod, hogy vajon mi az, ami jobban megéri, pontosan tudni fogod, hogy most érdemes okosan bánnod a befolyt összeggel, hogy a jövőben ne fájjon a fejed anyagi gondok miatt. Ha semmiképp nem tudsz megálljt parancsolni a pénzszórásnak, keress valakit, akinél legalább átmenetileg biztonságba helyezheted ezt a bizonyos összeget, így talán kisebb lehet a kísértés!

NYILAS (november 23-december 21)

Bár jó ideje szeretnél kimozdulni abból a helyzetből, amelyben jelenleg vagy, valahogyan soha nem sikerül úgy alakítani a dolgokat, hogy elegendő lendületet kapj az elrugaszkodáshoz. Az előtted álló héten igyekezz azonban úgy intézni mindent, hogy ne bízzanak meg újabb feladatokkal, magadra szeretnél ugyanis koncentrálni. Ezt azonban egyenesen és őszintén ki is kellene mondanod, hisz ha mismásolsz, abból senki nem fogja érteni, hogy mi a célod. Mindazonáltal végezz el mindent, amit bevállaltál, s ha bizonyos vagy benne, hogy változást akarsz, zárd be magad mögött az összes ajtót és nyiss ki újakat, amelyek valószínűleg új lehetőségeket tartogathatnak a számodra.

BAK (december 22-január 20)

Olyan dolog terheli a lelkedet, amit nem tudsz és nem is akarsz mindenkivel megosztani, azt azonban tudod, hogy valakinek el kell mondanod ahhoz, hogy könnyíthess magadon és esetleg valamilyen tanácsot is kaphass, ami segíthet a helyzet megoldásában. Légy azonban óvatos, hisz nem mindenki a te javadat akarja, mert vannak irigyeid és rosszakaróid, épp ezért érdemes körültekintően megválasztani azt a személyt, akinek bizalmat szavazol. Amennyiben tudod, kihez kell fordulnod, ne késlekedj őszintén elmondani az illetőnek mindent a legapróbb részletekig, hisz így lesz neked is könnyebb – és talán a megoldást is megleled!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé túlzsúfolt kehet az előtted álló hét, melynek egy pontján gyakorlatilag azt sem tudod, mit és hogyan kellene rendszerezned ahhoz, hogy végre minden sínen legyen és egy kicsit hátradőlhess. Ne hagyd azonban, hogy a káosz magával ragadjon, ennek köszönhetően pedig kárba vesszen az, amit eddig sikerült az asztalra letenned. Amennyiben túlságosan megterhelőnek érzed ezt a sok feladatot, tedd félre a halaszthatóbbakat és koncentrálj azokra, amelyek esetében gyorsabb befejezést remélhetsz! Meglátod, ha kézzelfogható közelségbe kerül a siker, az majd motiválni fog!

HALAK (február 20-március 20)

Annyi minden jár most az eszedben, hogy egyszerűen nem tudsz sehogyan sem zöld ágra vergődni és rendezni a gondolataidat. Emiatt úgy érzed, kezd eluralkodni a káosz, s nem nagyon tudod kézben tartani a folyamatban levő ügyeidet. Mielőtt azonban összecsapnak a fejed felett a hullámok, szedd össze magad, gondolj át mindent, s koncentrálj csak a valóban fontos feladatokra, a többit meg egyelőre tedd félre. Mindezek mellett pedig igyekezz tanulni a dologból: nem érdemes egyszerre túl sok mindenbe belefogni, mert akkor könnyen elveszíted a fonalat és hibát hibára fogsz halmozni, annak viszont igazán semmi értelme!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!