Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp január 16-22.: a Bikák bizonytalan helyzetbe kerülnek, a Bakok új feladatban próbálhatják ki magukat

Heti horoszkóp január 16-22.: a Bikák bizonytalan helyzetbe kerülnek, a Bakok új feladatban próbálhatják ki magukat

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a heti horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP JANUÁR 16-22.

KOS (március 21-április 20)

Mértani pontossággal állítottad össze a tervrajzot a következő hétre, tisztában vagy azonban vele, hogy így is nagy kockázatot vállalsz, mégis mindenáron el szeretnéd érni az általad kitűzött célokat. Ennek érdekében képes vagy minden szabályt megszegni azért, hogy megkapd, amit megkívánsz. Nem biztos azonban, hogy jól döntesz, ha mindenen és mindenkin átgázolva menetelsz előre, arra sem ügyelve, hogy közben esetleg eltaposol valakit. Ne feledd, előbb, vagy utóbb vállalnod kell a tetteidért a felelősséget, s nem biztos, hogy megéri közben kockára tenni az emberi kapcsolataidat!

BIKA (április 21-május 20)

Bizonytalan helyzetbe kerülsz az előtted álló hét folyamán, hisz egy roppant kényelmetlen szituációban választás elé állítanak. Mivel azonban te a legkevésbé sem vagy a kényszerhelyzetek híve, épp ezért joggal frusztrál a dolog. Mutasd meg, hogy neked is van saját véleményed, képes vagy tehát eldönteni azt, hogy merre is kell menned. Ne hagyd, hogy olyasmire kényszerítsenek, amit egyáltalán nem szeretnél megtenni, s amiről úgy gondolod, hogy kockázatos lehet a számodra. Legyél sokkal határozottabb!

IKREK (május 21-június 21)

Túlságosan sokat foglalkoztat mások rólad alkotott véleménye, az, hogy ki és mit gondol a döntéseidről, ennek köszönhetően gyorsan belekerülsz egy olyasfajta mókuskerékbe, ahol csak másoknak kell megfelelned. Amennyiben azonban jobban belegondolsz, hogy szinte mindig aszerint alakítod a viselkedésedet, de még a ruházatodat is, hogy mit szól hozzá a környezeted, abban az esetben gyorsan olyanná válsz, mint amilyennek ők látni szeretnének, így az önazonosság teljesen kikerül a látóteredből. Merj különbözni a többiektől, merj másként öltözni, merd vállalni a véleményedet még akkor is, ha ez nemtetszést vált ki az emberekből! Nem kell bizonyos társadami normákat átlépned, mégis lehet minden a sajátod! Önálló egyéniség vagy, ne hagyd tehát, hogy ennek kibontakoztatásában bárki meggátoljon!

RÁK (június 22-július 22)

Nagyon szeretnél elérni valamit, ami a helen helyzetedben elég távolinak tűnik, igen-igen sok akadályt kell ugyanis legyőznöd ahhoz, hogy megkaparinthasd azt, amit szeretnél. Mivel azonban nem ismersz lehetetlent, épp ezért az előtted álló héten érdemes apait-anyait beleadnod abban, hogy végül dobogóra állhass. Eleget edzettél, megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat, így tehát semmi sem tart vissza attól, hogy elindulj. Higgy magadban, a sikerben és abban, hogy te is képes vagy a győzelemre! Csak kitartás és akaraterő szükséges hozzá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki minden fórumot kihasznál arra, hogy felülírja az ötleteidet, mindenben csak okoskodni akarna, hisz elképzelése szerint jóval nagyobb élettapasztalattal bír, mint te. Téged roppant módon idegesít az illető nyüzsgése és a kákán történő csomókeresése, épp ezért az előtted álló héten mindenképp igyekezz a tudtára adni, hogy abszolút hidegen hagy a mondanivalója, te ugyanis a saját utadat kívánod járni, ehhez tehát nincs szükséges külső segítségre, illetve az állandó kioktatásra. Ha elbotlasz, az is a te bajod lesz és nem az övé, ezért pontosan tudod, hogy a felelősség téged terhel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Relatíve hosszabb ideje próbálod véglegesíteni a tervrajzot egy bizonyos feladat végrehajtását illetően, amikor egy váratlan lehetőség adódik arra, hogy a megnyílt kapun keresztül rövidebb úton juss el a célodig. Nem érdemes hezitálnod egyetlen percig sem, ragadd meg a kínálkozó alkalmat arra, hogy végre elérd az általad korábban kitűzött célodat, ne ragaszkodj mindenáron az eredeti tervhez, inkább a megoldásra koncentrálj. Amennyiben sikerül végre átszakítanod a célszalagot, abban az esetben teljes joggal lehetsz roppant büszke magadra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé túlpakoltad a hátizsákodat az előtted álló hétre, ennek okán igen-igen nehezítetté válhat számodra az előrehaladás. Mivel azonban szeretnél produktívan haladni és valamifajta eredményt elérni, épp ezért ha néhány dolgot kiveszel abból a bizonyos zsákból, bizonyosan könnyebb lesz a dolgod. Nem kell minden terhet magadra venned, hisz a siker nem akkor garantált, ha minél nehezebb a zsákod és minél több fajsúlyos ügyet veszel a nyakadba. Hidd, el, jobban teszed, ha egyetlen ügyet vállalsz el, hisz nagyobb eséllyel tudsz így minőségi munkát kiadni a kezedből. Ne gondold túl a dolgokat, időnként az egyszeregy az, ami a megoldás lehet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, a maximumon teljesítesz, s a meggyőződésed szerint professzionálisan teszed a dolgodat, ennek ellenére valaki mégis elégedetlen veled. Amennyiben azonban nem kérdezel rá, mi ennek az oka, abban esetben az idők végezetéig is küszködhetsz, a tevékenységed megítélésében nem fog semmilyen kedvező változás bekövetkezni. Helyesebben teszed tehát, ha a következő hét folyamán leülsz az illetővel és megpróbálod tisztázni, hogy mi az, amin változtatnod kellene annak érdekében, hogy a munkádat nagyobb elismerés övezze. Sokat segít az is, ha nyitott vagy az építő jellegű kritikákra és nem fordítasz duzzogva hátat!

NYILAS (november 23-december 21)

Az előtted álló hét roppant elgondolkodtató számodra, hisz érzésed szerint abszolút nem úgy alakul a magánéleted, mint ahogyan azt korábban eltervezted vagy ahogy elképzelted, ez pedig kissé elkeserít. Nem szabad azonban sokáig csüggedned, hisz az sehova nem vezet, ne ragadj meg a múltban, sokkal inkább érdemes pozitívan a jövőbe tekintened, akkor ugyanis új lehetőségek, új élmények, új ismerősök várnak rád, akik között ott lehet majd talán az az ember is, aki az új szerelmet elhozza majd magával. Amennyiben így tekintesz a helyzetre, abban az esetben valószínűleg sokkal inkább tudsz optimistán gondolni az egészre!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló hét folyamán olyasmiben próbálhatod ki magad, amelyhez hasonló helyzettel azelőtt nem találkoztál. Épp ezért remegnek meg a lábaid az első pillanatban, hiszen nem tudhatod, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy sikerélményt szerezhess. Ne aggódj, szerencsére nem vagy egyedül, vannak olyan emberek körülötted, akik jócskán rendelkeznek megfelelő tapasztalattal és készen állnak segíteni neked. Ne habozz, ragadd meg a kezüket és hagyd, hogy bevezessenek a dolog csínjába-bínjába, s jól figyelj, amikor beavatnak a részletekbe, mert később magadnak kell majd megbirkóznod a feladattal. Ha jól megjegyzel mindent, s ha nem kezdesz semmiféle magánakcióba, akkor olyan élményben lehet részed, amelyre régóta vágytál!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Számos dologgal foglalkozol egyszerre, mindenhol próbálsz helyt állni, ez azonban sajnos meg is látszik az általad elért eredményeken. Mivel a jelenleg folytatott tevékenységeid hatással lesznek a környezetedre is, így az előtted álló hetet érdemes arra szánnod, hogy alakítasz a taktikán, lassítasz a tempón és átgondolsz mégegyszer mindent, hisz a kapkodás semmi jóra nem vezet. Ülj le, dolgozz ki egy megfelelő tervet, s annak megfelelően cselekedj. Ha szükségét érzed, kérj segítséget, vonj be másokat is a folyamatba, csapatban ugyanis sokkal könnyebben megy minden. Te egyébként is igazi csapatjátékos vagy, a közös munka tehát nem fog gondot okozni neked. Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Valakinek tetszik a kisugárzásod, bejön a stílusod, te azonban túlságosan elzárkózol. A kommunikációd, a gesztusaid igen visszautasítóak, ami elijeszti a közeledőket. Ne légy ilyen magadba zárkózó, nyiss mások fel felé! Felnőtt emberként el kell tudnod dönteni, milyen utat választasz, milyen szándékkal lépj felé mások felé. Határozz meg egy bizonyos, számodra is elfogadhatót cselekvési keretet, s ezen belül mozogj, de zárd ki s tévedés lehetőségét. Ugyanakkor mindenképpen légy kommunikatív, s beszélj erről másokkal is. Ne aggódj, attól, mert nyitottabb vagy, attól még nem kapsz azonnal házassági ajánlatot!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!