Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp február 6-12.: az Ikrek túl nagy nyomást helyeznek magukra, az Oroszlánok által befektetett munka bőséggel megtérül

Heti horoszkóp február 6-12.: az Ikrek túl nagy nyomást helyeznek magukra, az Oroszlánok által befektetett munka bőséggel megtérül
A nap cikke

Napi horoszkóp április 21.: az Oroszlánok túlzott magabiztosságukra fizethetnek rá, a Nyilasok szorosabbra fűzhetik a szálakat egy bizonyos személlyel

A hét utolsó napja is számos izgalmat tartogat az egyes csillagjegyek szülötteinek, érdemes tehát neked is elolvasnod a horoszkópodat!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

77 évesen úgy öltözik, mint a 30-asok: teljesen megosztja az internet népét ez a nő

Egyesek imádják, amit csinál, mások erősen kritizálják.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Ezek 2024-ben a legfontosabb asztrológiai dátumok: emlékezetes évre készülhetünk

Ha kíváncsi vagy, mikor és mire érdemes nagyon odafigyelned, nézd meg, a bolygók hogyan befolyásolják ezt az évet!

Olvasd el!

Zendaya elhozta a tavasz legnagyobb frizura trendjét: ezért beszél mindenki róla

Egyszerűen csodálatosan fest a 27 éves sztár az új frizurájával!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat tartogatnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

HETI HOROSZKÓP FEBRUÁR 6-12.

KOS (március 21-április 20)

Egy korábbi botlás bosszulja meg magát az előtted álló héten, ami rengeteg időt elvesz a más elfoglatságokra szánt idődből, hiszen a korábbi hibát kell javítgatnod annak érdekében, hogy a gépezet újra olajozottan működhessen. Ne ess kétségbe attól, hogy a hét nem a terveid szerint alakul, szerencsére semmiféle életbe vágó ügyet nem kell megoldanod, arról azonban mindenképp érdemes gondoskodnod, hogy minden szálat elvarrsz ezzel a bizonyos dologgal kapcsolatosan pontosan azért, hogy a későbbiekben nem zavarhasson semmiben. Most erre koncentrálj leginkább, hogy aztán ne legyenek emiatt álmatlan éjszakáid!

BIKA (április 21-május 20)

Túl sok mindent vállalsz el az előtted álló hétre csak azért, hogy másoknak megkönnyítsd a helyzetét. Így azonban elég gyorsan összegyűlhetnek majd a viharfelhők, melynek nem nagyon lesz happy end a vége. Előbb vagy utóbb ugyanis nem fogod tudni kézben tartani a dolgokat, melynek eszeveszett kapkodás, majd csúfos kudarc lehet a vége. Mivel azonban ennek semmi értelme, épp ezért még azelőtt adj lejjebb a rád nehezedő terhekből, mielőtt visszafordíthatatlan problémákat okozol magadnak. Nem kell szégyellned azt, limitáltak a határaid, addig érdemes mindig takaróznod, ameddig a paplanod ér.

IKREK (május 21-június 21)

Elégedetlen vagy a teljesítményeddel, úgy érzed, többre vagy képes annál, mint amit jelenleg nyújtasz, a kialakult helyzet pedig roppant frusztráló számodra. Nem kell azonban mindig ezer fokon pörögni, vannak az ember életében olyan időszakok, amelyek inkább a tudatos építésé, mintsem a produktivitásé. Kicsit kapcsolj ki, összpontosíts teljesen független dolgokra és meglátod, ha újult erővel veszed elő ismét azt, amit teljesítened kell, sokkal hatékonyabban és megoldás centrikusabban fogsz tudni működni! Egy dolog biztos: nem érdemes rágörcsölnöd a helyzetre, mert annál nehezebb lesz meglátni az utat, amerre érdemes menned!

RÁK (június 22-július 22)

Szíved szerint kicsit átadnál a rád nehezedő terhekből valakinek, akinek elég széles a háta, hogy elbírja azokat a dolgokat, amelyek most agyonnyomnak téged. Mivel azonban senki nem akad, aki ilyesfajta áldozatkészséggel rendelkezne, épp ezért neked kell felállnod, venned egy nagy levegőt és nekiindulni a lehetetlen jéghegynek. Magától ugyanis nem-igen fog semmiféle nyomás eltűnni, muszáj valamit fizikailag tenned azért, hogy ne nyomasszon semmi a jövőben. Egyedül is meg tudod csinálni, csupán hinned kell magadban és abban, hogy az akaraterőddel fel fogsz érni a csúcsra. Onnan pedig gyönyörű a kilátás, majd meglátod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az általad korábban befektetett, embertelen mennyiségű munka végre meghozza gyümölcsét, büszkén arathatod tehát le a babérokat az előtted álló héten. Most egy rövid ideig hátradőlve, teljes nyugalommal, abszolút elégedetten tekinthetsz arra a produktumra, mely egyedül a te kezeid munkáját dicséri. Ezzel bebizonyítottad magadnak, hogy rendelkezel annyi tehetséggel és kreativitással, hogy ha nem is könnyen, de némi akaraterővel végül képes vagy olyan magasságokba érni, amely csak keveseknek sikerülhet. Ünnepeld meg méltóképp az elért eredményt, mert ez a te érdemed!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A következő hetet látod a legalkalmasabbnak arra, hogy kicsit rendbe szedd magad lelkileg, s pozitív élmények révén töltsd fel az energiaraktáraidat. Használd ki, hogy nem kell világmegváltó projekteken dolgoznod, szervezz magadnak minőségi programokat, olvass, meditálj, amikor csak teheted, menj el egy frissítő masszázsra vagy szervezz közös vacsoraestet azokkal az emberekkel, akik valóban közel állnak hozzád. Meglátod, mindenképp jót tesz majd a lelkednek az, hogy egy kicsit töltődsz és új élményekkel gazdagodsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindennél jobban szeretnéd a Világnak megmutatni, miféle tudás és tehetség rejlik benned, ám attól tartva, ki és mit szól majd hozzá, nincs bátorságod kiállni. Így azonban soha nem fogsz tudni kitűnni a tömegből, mindig is a dominósorban állsz majd és azon sopánkodsz, hogy miért nem éltél a lehetőséggel, amikor lehetett. Az előtted álló héten eljön azonban az a pillanat, amikor mérlegelned kell, mire vágysz jobban: arra, hogy megmutasd magad és learasd a babérokat vagy arra, hogy mindig a tömeg egy tagja legyél. Érdemes lenne belekóstolnod a sikerbe, hisz a másoktól kapott visszaigazolással fogsz tudni magadnak is bizonyítani!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy olyan személyben kell csalódnod az előtted álló héten, akiről korábban a legkevésbé sem hitted volna, hogy valaha hátba támadhat, most azonban mégis megtette. Joggal érezheted magad átverve, elkeseredettségedet pedig nem is igen tudod, illetve akarod titkolni. Próbáld azonban a külvilág kizárásával végiggondolni, hol csúszhatott hiba a számításaid közé, de ne ítélkezz elhamarkodottan, hisz amíg nem tudod a miérteket, addig lehetséges módon rosszul ítéled meg a helyzetet. Adj időt magadnak, hogy megnyugodj, hogy feldolgozd a kialakult szituációt és amennyiben szükségét érzed annak, hogy letisztázd az egészet, mielőtt továbblépnél. Még az is előfordulhat, hogy olyan kérdésekre kapsz választ, amelyek teljesen más szemszögből világítják meg a történteket.

NYILAS (november 23-december 21)

Általában véve szereted egyedül megoldani a gondjaidat, a nehezebb szituációkban sem remeg meg a lábad. Vannak azonban olyan helyzetek, amelyek rajtad is képesek kifogni, te pedig hiába ragaszkodsz az utolsó pillanatig foggal-körömmel hozzá, egyszerűen be kell látnod, hogy egyedül nem fog menni a dolog. Ilyen szituációval szembesülsz az előtted álló héten is, nem igazán működnek ugyanis azok a megoldókulcsok, amelyeket alkalmazol. Semmi baj, nem minősül gyengeségnek az, ha képes vagy belátni, hogy te is emberből vagy. Keress valakit, akiben megbízhatsz és megoszthatod vele a felmerült hézagokat, hidd el, az illető szívesen vesz majd át a terhekből és nem fog csalódást okozni.

BAK (december 22-január 20)

Minden áron a védőügyvéd szerepében akarsz tetszelegni az előtted álló héten, azt gondolod, valaki a védelmedre szorul egy bizonyos ügyben, illetve arra, hogy szócsőként állj ki és egyfajta kortesbeszéd formájában mentsd ki a helyzetből. Mivel azonban mindenhol te sem lehetsz ott, épp ezért nem biztos, hogy pontosan meg tudod ítélni a helyzetet, emiatt nyilvánvalóan nem vagy képes objektív véleményt alkotni. Bölcsebben teszed tehát, ha kizárólag magadra koncentrálsz és meghagyhatod az illetőnek azt, hogy megvédje magát, ha úgy érzi. Te pedig sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha nem vállalsz feleslegesen felelősséget!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az előtted álló héten egészen megdöbbentő dologra leszelfigyelmes: valaki a hátad mögött próbálja meg befolyásolni az ügyeidet, ezt azonban nyíltan nem meri vállalni előtted. Mivel belőled abszolút megdöbbenést vált ki a helyzet, így ne késlekedj sokáig, állítsd meg a folyamatot, mielőtt baj lesz belőle. Határozottan és világosan hozd az illető értésére, hogy fogalmad sincs, honnan vette a bátorságot erre, de nem fogod hagyni, hogy csakúgy se szó, se beszéd rátegye a kezét az ügyeidre! Ne hagyd magad, különben örökké el leszel nyomva!

HALAK (február 20-március 20)

Elég komoly dologban kér tőled segítséget valaki az előtted álló héten, méghozzá olyasvalamivel kapcsolatban, amellyel egyedül nem képes megbirkózni. Mivel neked megvannak a megfelelő eszközeid arra, hogy megoldd a helyzetet, épp ezért ne hezitálj, ragadd meg a kezét és vezesd el oda, ahol egyszer, s mindenkorra pontot lehet tenni az ügy végére. Ez a bizonyos személy nagyon hálás lesz neked, hogy számíthatott rád, te pedig joggal lehetsz büszke magadra, hisz ismét sikerült bebizonyítanod, hogy mekkora szíved van és hogy alkalomadtán mekkora önzetlenségről tudsz tanúbizonyságot tenni! Mindig maradj ilyen, ezért szeretnek ugyanis olyan sokan!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

4 étel, ami a bélrendszerbe kerülve hihetetlenül eredményesen segít fogyni a kutatások szerint

A prebiotikumok sok ételben benne vannak, ezeket érdemes gyakran fogyasztani a szakértők szerint a lapos hasért!

Kép

Zendaya elhozta a tavasz legnagyobb frizura trendjét: ezért beszél mindenki róla

Egyszerűen csodálatosan fest a 27 éves sztár az új frizurájával!

Kép

A filmtörténet legmegosztóbb szerelmi háromszögei, amik a mai napig megosztják az embereket

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép

16 sztár, akik szinte a megszólalásig hasonlítanak egymásra: sokan összekeverik őket

Előfordult már veled, hogy összefutottál valakivel, aki nagyon emlékeztetett egy kedves ismerősödre vagy jó barátodra? Vagy esetleg találkoztál valakivel, aki úgy nézett ki, mintha a saját tükörképedet láttad volna? Ehhez nincs szükség ikertestvérre, és bizony ez a jelenség a sztárok körében is elég gyakori, ezért összegyűjtöttük a sztárvilág leghíresebb ikertornyait. Te meg tudod különböztetni őket?

Kép

7 felejthetetlen kirándulóhely Magyarországon

Összeszedtünk hazánk legszebb túraútvonalaiból párat, mutatjuk is őket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!