Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp február 26-március 3.: az Ikreknek magabiztosságra van szükségük a sikerhez, a Skorpiók kissé túlvállalják magukat

Heti horoszkóp február 26-március 3.: az Ikreknek magabiztosságra van szükségük a sikerhez, a Skorpiók kissé túlvállalják magukat
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek véget ér egy 15 éve tartó átok: egy őrangyal segít nekik, hogy boldogabbak legyenek, mint valaha

Sokan nem hisznek az átkokban, pedig léteznek és hihetetlen erővel bírnak.

Promóciók

Tavasz, Balaton part, egy szuper, sportos program – neked is itt a helyed!

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 12.: a Kosoknak sikerül végre tisztán látniuk, az Oroszlánoknak nem érdemes a múltban történt eseményekkel foglalkozniuk

A hét utolsó munkanapja is tele van izgalmakkal, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiszivárgott! Fülöp herceg kegyetlen becenevet adott Meghannek: haláláig bizalmatlan volt vele

Fülöp herceg történelmi vonatkozású becenevet használt Meghan Markle-re, méghozzá nyomós indokkal.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 11.: a Kosok összetűzésbe kerülnek valakivel, a Mérlegek nehéz döntést hoznak meg

A csillagok a hét második felére is izgalmakkal készülnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A gyerekek imádják! Ezzel foglalkozik ma a No Thanx egykori énekese, Skrapits Erik

Továbbra is zenél, de egy kicsit másképp; az viszont nem is kérdés, a legkisebbek imádják dalait!

Olvasd el!

9 outfit Rachel Green ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Jennifer Aniston ikonikus karakterének nemcsak a frizurája divatos még ma is, hanem a '90-es évek trendjeit követő szettjei is. Szóval megéri inspirálódni Rachel gardróbjából!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok február utolsó hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP FEBRUÁR 26-MÁRCIUS 3.

KOS (március 21-április 20)

Kezd a könyöködön kijönni, hogy mindenki megpróbál beleszólni az életedbe annak ellenére, hogy nem kérted, ők folyamatosan körbeugrálnak és nem győznek kéretlenül azzal traktálni, mit és hogyan kellene csinálnod. Mivel te rendkívüli módon zavarónak találod ezt, az előtted álló héten igyekezz ezeket az embereket diplomatikusan leépíteni és szofisztikált módon, de határozottan megértetni velük, hogy sokkal bölcsebben tennék, ha a saját dolgaikkal foglalkoznának és nem a te életed lenne a középpontban. Ha eléggé tisztelnek téged, akkor meg fogják érteni a mondanivalód lényegét, de ha nem, akkor szép lassan felejtsd el őket, ne ülj fel a sok zavaró embernek magad körül!

BIKA (április 21-május 20)

Február utolsó hetében kezd fogyni a türelmed és a kitartásod egy végeláthatatlannak tűnő üggyel kapcsolatban, hisz úgy érzed, abszolút nem kifizetődő az általad belefektetett energia. Épp ez az, ami kezdi letörni az eddigi lelkesedésedet, szíved szerint hagynád veszni az egészet. Mielőtt azonban a negatív intuícióid alapján döntenél, mérlegeld, hogy mennyi időt és energiát tettél már a dologba, ezek alapján pedig azt, hogy érdemes-e most feladnod vagy inkább megrázod magad és mész tovább a megkezdett utadon. Hidd el, ha van benned egy kis kitartás, akkor a befektetett energia a végén busásan meg fog térülni, ám attól mert sürgeted az eredményt, az még nem fog előbb megérkezni. Mindennek eljön a maga ideje!

IKREK (május 21-június 21)

Félelmedben megtorpansz egy fontos projekt kapcsán az előtted álló héten, emiatt lecsúszhatsz egy nagy lehetőségről, ám amennyiben van benned elég bátorság, hogy szembenézz a helyzettel, akkor te, magad lehetsz az, aki a saját sikerét beteljesíti. Passzívitással biztosan nem fogsz tudni semmit elérni, ellenben ha csakis a célodra koncentrálsz, akkor tiszta lelkiismerettel tudod majd azt mondani, hogy minden tőled telhetőt megtettél annak érdekében, hogy a győzelem a tiéd lehessen. Egyetlen percre ne add fel, hiszen amíg minden lehetséges eszközt be nem vetettél, addig nem mondhatod el, hogy rajtad semmi sem múlt, nem igaz?

RÁK (június 22-július 22)

Roppant fárasztónak találod, hogy egyfolytában mindenki a nyakadba zúdítja a saját búját-baját, de senkit nem szeretnél megbántani, ezért csak gyűjtöd és gyűjtöd a terheket, gyakorlatilag minden helyzetben egyre több terhet a válladra téve. Miközben azonban a többiek roppant hálásak neked önfeláldozásodért, s a népszerűségi indexed is az egeket veri, eközben elmennek melletted azok a lehetőségek, amelyeket kihasználva te is előbbre léphetnél a saját ügyeidben. Nemes dolog a segítségnyújtás, de semmiképp ne feledkezz meg magadról sem!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rengeteg megvalósításra váró terv van a fejedben, sok mindent szeretnél csinálni, ám azt is be kell látnod, hogy jelen pillanatban kezdenek összegabalyodni a szálak. Amennyiben ugyanis mindenbe belekezdesz, majd aztán félbehagyod a dolgot, s odébbállsz, abban az esetben hiteledet fogod veszíteni, ezen kívül minden befejezetlen marad. Épp ezért kezeld az általad elkezdett dolgokat a maguk helyén és idejükben, s amit elkezdesz, azt igyekezz is befejezni, méghozzá úgy, hogy később másoknak ne legyen dolga vele, hisz azzal konfliktus helyzetek sorát teremtheted magad körül. Igyekezz egy viszonylagos rendet fenntartani magad körül!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Február utolsó hetében valaki megosztja veled a kételyeit és aggályait egy konfliktussal kapcsolatban, te gyakorlatilag az egész helyzetben nem értesz egyet vele. Miután ennek hangot is adsz, ettől kezdve közöttetek is kialakul egy kisebb feszültség, hisz az illető nem veszi túl jó néven azt, hogy nem támogatod. Mielőtt azonban elmérgesedik a helyzet, higgadtan beszéljetek róla, hallgassátok meg egymás véleményét és találjátok meg a közös nevezőt az ügyben. Nem érdemes apró dolgok miatt sebeket ejteni és szerezni csak azért, mert nem tudtok felülemelkedni valamin!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kételyek között vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, nem tudod, hogy mi lenne a leghelyesebb döntés, noha felsorakoztattál már ezer és egy verziót a megoldásra. Szíved szerint beállnál a sorba, arra mennél, ami mindenkinek jó, hisz a világért sem szeretnél konfliktusba kerülni senkivel. Amennyiben azonban az eszedre hallgatsz, abban az esetben hangot adsz a véleményednek és ki mersz állni a saját álláspontod mellett. Kétségtelenül nem egyszerű a helyzeted, mégis törekedj arra, hogy olyan kompromisszumos megoldást találj, amely elfogadható a számodra, ugyanakkor mások sem vonhatják kétségbe az emberi értékeidet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túl sok mindent vállalsz fel az előtted álló héten, mely folyamatokat mind-mind kézben kell tartanod, ez azonban jelentősen növeli a hibázás lehetőségét is. Mielőtt azonban ez bekövetkezik, mindenképp érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon nem lenne-e érdemesebb lejjebb adni a rád hárult felelősségből annak érdekében, hogy minél kisebbre csökkenjen a kockázat. Tekintsd ezt egy jelnek és addig korigálj, amíg nem lesz nagyobb a baj. Amennyiben ezt sikerül belátnod, abban az esetben ülj tehát le és igyekezz a fejedben uralkodó káoszon úrrá lenni azzal, hogy szép sorjában mindent megoldasz, hisz minél több teher nehezedik rád, annál nagyobb a valószínűsége, hogy egyszer csak összecsapnak a fejed felett a hullámok. Törekedj arra, hogy ezt elkerüld és ne vállalj fel mindent, ami szembejön!

NYILAS (november 23-december 21)

Komoly döntést sikerül meghoznod február utolsó hetében, amin hosszú ideje rágódtál már, de most végre összeszeded magad és kimondod, amit ki kell, így pontot tehetsz a kellemetlen helyzet végére. Ne rágódj sokáig a múlton, ne emészd magad azon, hogy mi lett volna, ha máshogy alakul a helyzet és hogy vajon jól döntöttél-e. Tekints a jövőbe, tervezz, igyekezz olyan programokat csinálni, amelyek lekötik a figyelmedet. Időre van szükséged, hogy minden leülepedjen benned, mégse rágódj ezen túl sokat. A tegnap elmúlt, a holnap pedig előtted van, új élményekkel, új lehetőségekkel, új kalandokkal, amelyeket kár azért elszalasztani, mert folyamatosan visszafelé tekintesz!

BAK (december 22-január 20)

Időt-energiát nem kímélve dolgozol azon, hogy a környezetedben mindenki elégedett és boldog legyen, egyszerűen ugyanis mindenáron szeretnél megfelelni a környezetednek. Egy ponton azonban ajánlott feltenned magadnak a kerdést: ki az, aki számodra referenciaként szolgál? Elsősorban önmagadnak igyekezz megfelelni, légy elégedett és boldog, ne az számítson, ki mit gondol rólad. Ha mások értékrendje szerint élsz ugyanis, teljesen elveszíted az esélyt arra, hogy önazonos lehess és olyan minőségi életet élj, amely boldoggá tesz.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagy terveid vannak a jövőre nézve, egyelőre azonban nem mered senkinek elmondani, attól félsz ugyanis, hogy az ötletedet a környezeted nem fogja kitörő örömmel fogadni, sőt megpróbálnak majd esetleg lebeszélni róla. Mielőtt azonban véglegesíted a döntésedet és belvágnál ebbe a nagyszabású kalandba, érdemes beavatnod legalább egy bizalmas barátodat, akinek adsz a véleményére, és el is fogadod tőle a kritikát. Amennyiben változtatást javasol, ne habozz megtenni annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen!

HALAK (február 20-március 20)

Február utolsó hetén egyik program éri a másikat, számos befejezetlen ügyed várja ugyanis, hogy pont kerüljön a végére. Ahogyan azonban telik az idő a hét folyamán, te magad is el fogsz ámulni azon, hogy mennyire logikusan tudod rendszerezni a tennivalókat, így elég jó tempóban sikerül mindent elvégezned. Amennyiben időben végzel a feladatokkal, egész nyugodtan bonts ki egy üveg bort, nézz egy izgalmas filmet, hiszen neked is szükséged van arra, hogy feltankold a kiürült energiatartályt. Ha elég ügyes vagy, akkor mindenképp egy produktív hetet zárhatsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Tavasz, Balaton part, egy szuper, sportos program – neked is itt a helyed!

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép

12 kihagyhatatlan életrajzi film, ha tetszett a Back to Black

Az első kritikák szerint igen jól sikerült az Amy Winehouse életét bemutató film, mutatunk még pár alkotást, aminek érdemes esélyt adni.

Kép

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

A helyiek elmondják, hogyan maxolhatod ki a horvát utazásodat!

Kép

J. K. Rowling keményen beszólt Emma Watsonnak és Daniel Radcliffe-nek: a Harry Potter-könyvek írója háborút indított a filmek sztárjai ellen

Az írónő az elmúlt években sokszor került a figyelem középpontjába transzfóbnak megbélyegzett kijelentései és véleménye miatt.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!