Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp február 20-26.: az Ikrek komoly helyzetben nyújthatnak másnak segítséget, a Nyilasok új kalandra vágynak

Heti horoszkóp február 20-26.: az Ikrek komoly helyzetben nyújthatnak másnak segítséget, a Nyilasok új kalandra vágynak
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP FEBRUÁR 20-26.

KOS (március 21-április 20)

Egy számodra kiemelten fontos ügyért harcolhatsz meg a következő héten, mely harcban gyakorlatilag mindent képes lehetsz feláldozni azért, hogy mindenképp elérd a célod, emiatt még azokat, a tested által küldött jeleket sem vagy hajlandó tudomásul venni, amelyek már fizikai tüneteket okoznak rajtad. Mielőtt azonban ágynak dőlnél, igyekezz megálljt paracsolni magadnak, hiszen semmi sem olyan fontos, hogy saját magad áldozd fel annak oltárán! Igyekezz olyan tempóban haladni, amely még biztonsággal tartható és nem érzed úgy, hogy hátrafelé haladsz, de semmiképp ne rohanj fejjel a falnak! Okosan taktikázz pont azért, hogy ne okozz saját magadnak se deficitet!

BIKA (április 21-május 20)

Egy, a múltban meg nem oldott, kellemetlen probléma tör felszínre az előtted álló héten, amely igen sok bosszúságot okozott régebben is, érthető módon tehát nem szeretnéd, ha ezúttal is olyannyira megkeserítené az életed. Épp ezért még csírájában fojtsd el az ügyet, még azelőtt oldd meg bármi áron, mielőtt ismét gondot okozna. Állj a sarkadra, légy határozott és hatékony, bízz a tudásodban és a tapasztalatodban és mihamarabb, egyszer, s mindenkorra tegyél pontot a dolog végére. Meglátod, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha nem lebeg állandóan a fejed felett Damoklész kardja!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki az előtted álló héten elég komoly dologban kér segítséget tőled, egyedül ugyanis nem képes megbirkózni vele. Mivel neked megvannak a megfelelő eszközeid arra, hogy megoldd a helyzetet, ne hezitálj, ragadd meg a kezét és vezesd el oda, ahol egyszer, s mindenkorra pontot lehet tenni az ügy végére. Az illető nagyon hálás lesz neked, hogy számíthatott rád, te pedig joggal lehetsz büszke magadra, hisz ismét sikerült bebizonyítanod, hogy mekkora szíved van és hogy alkalomadtán mekkora önzetlenségről tudsz tanúbizonyságot tenni! Mindig maradj ilyen, ezért szeretnek ugyanis olyan sokan!

RÁK (június 22-július 22)

Viszonylag nagy kihívás vár az előtted álló héten, amely nem a megszokott nehézségi fokkal rendelkezik. Amennyiben azonban elég bátornak érzed magad a kalandhoz, abban az esetben a megfelelő mérlegelés után nyugodtan vállald el. Bízz magadban, ne engedd, hogy a kishitűség vagy a félelem irányítsa a tetteidet, hidd el, a magabiztosság bizony félsikert jelent! Ha sikerrel abszolválod a dolgot, akkor bizony lesz majd okod az ünneplésre, addig azonban érdemes minden zavaró tényezőt kizárva csakis a célodra koncentrálnod. Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mivel az elmúlt időszakban egymás után értek a kudarcok, most már sokkal óvatosabb vagy olyan tekintetben, hogy csak úgy gondolkodás nélkül fejest ugorj akár a legmélyebb medencébe is. Nagyon bölcs dolog, ha óvatosabb vagy, ám ez meggátol abban is, hogy új élményekkel, vagy tapasztalatokkal gazdagodj. Igyekezz tehát megtalálni az arany középutat, mérlegelj, mielőtt új kalandokba vágnál, mégse foszd meg magad attól, hogy egy minőségibb, színesebb életet élhess! Mikor tennél őrült dolgokat, ha nem most?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az előtted álló hét folyamán olyan személyben kell csalódnod, akiről korábban a legkevésbé sem hitted volna, hogy valaha csalódást okozhat, most azonban mégis így alakult a helyzet. Kissé átverve érezheted emiatt magad, melyet nem is igen tudsz majd titkolni. Mielőtt azonban világgá kürtölöd a csalódottságodat, érdemes átrágni a kialakult szituációt, hisz amíg nem tudod a miérteket, addig lehetséges módon rosszul ítéled meg a helyzetet. Adj időt magadnak, hogy megnyugodj, hogy feldolgozd a helyzetet és amennyiben szükségét érzed annak, hogy letisztázd az egészet, mielőtt továbblépnél, abban az esetben ülj le az illetővel és tedd fel neki a benned lévő kérdéseket!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az utóbbi időben nem nagyon sikerült semmi, amibe belekezdtél, valahogy annyi akadály került mindig eléd, amely megnehezítette a haladást, hogy vagy a végére sem értél a dolgoknak vagy egyszerűen elakadtál és egyhelyben vesztegeltél. Az előtted álló héten azonban úgy tűnik, hogy vége a peches korszaknak, elég testhezálló feladatot kapsz ugyanis, amelyről már az elején érzed, hogy sikeres lehetsz, olyan hosszú idő után. Ne sürgesd a folyamatokat, egyszerűen örülj annak, hogy van valami, amiben a személyiséged tükröződhet végre!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindent nagyon pontosan elterveztél az előtted álló hétre, melynek mentén szeretnél haladni. Mivel azonban a terveid ellenére bármikor jöhet egy váratlan fordulat, épp ezért érdemes egy B-tervvel is rendelkezned arra az esetre, ha változtatnod kellene. Haladj precízen, akkor talán időben észre veszed azt, ha valahol változást kell eszközölnöd. Hidd el, nem hajt a tatár, nyugodtan használd ki az időt, ne siettess semmit, hiszen akkor talán lelkiismeret-furdalásod sem lesz később amiatt, hogy a rohanásból fakadóan hibáztál!

NYILAS (november 23-december 21)

Változásra vágysz, szeretnél kissé kitűnni a tömegből, maradandót alkotva beírni magad a nagykönyvbe. Ennek érdekében a legextrémebb kalandok is eszedbe jutnak, amelyek helyenként nemcsak morális értelemben kockázatosak, hanem a testi épségedet is veszélyeztethetik, épp ezért nem érdemes hűbele Balázs módjára beleugrálnod a szakadékba. Találj ehelyett magadnak egy olyan kihívást, amely teljesíthető, a végén tehát büszkén mondhatod el magadról, hogy most már bizony kitűnsz a tömegből!

BAK (december 22-január 20)

Elég nagy felelősséggel járó megbízást kapsz az előtted álló héten, amely talán az első pillanatban úgy is tűnhet, hogy sokkal nagyobb falat számodra, mint amit még biztonsággal tudnál abszolválni. Amennyiben azonban az ijedtségből felocsúdsz, tekints kicsi másképp a helyzetre és úgy menj neki a dolognak, hogy nem ezen múlik a Világ sorsa. Ne vegyél túl nehéz hátizsákot magadra, hisz akkor könnyen összeroskadhatsz a súlya alatt, sokkal inkább próbálj egyfajta kihívásként tekinteni a helyzetre. Találd meg az élvezhető pontokat és a görcsösséged levetkőzve, lazán sétálj végig az úton! Menni fog, csak bízz magadban! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Borzasztóan vágysz arra, hogy elérj egy bizonyos dolgot, amelyről azt hiszed, hogy mindenképp szükséged van rá. Mások számára kissé érthetetlen módon tehát mindent képes vagy megtenni annak érdekében, hogy kipipálhasd a to-do listádon. Mielőtt azonban felesleges projektekre pazarolnád az idődet, gondold végig, hogy valóban elengedhetetlenül szükséges-e a jelenlegi életedben, hogy ilyesfajta áldozatokat hozz meg érte. Amennyiben a pro és kontra érvek között több kontrát találsz, ne akard minden áron elérni, lásd be, ha már túl nagy áldozatokkal jár és próbáld elengedni a dolgot. Annyi minden, másféle dolog van, ami életed során örömet okozhat még, nem érdemes tehát leragadnod!

HALAK (február 20-március 20)

Számodra fontos dologért harcolhatsz meg az előtted álló héten, gyakorlatilag mindent egy lapra feltéve. Még a környezetedben élők álla is leesik majd attól, hogy mi mindenre vagy hajlandó vagy azért, hogy megkaparintsd magadnak, meglehetős elismeréssel figyelik céltudatosságodat és azt, hogy nagyon keményen dolgozol az ügyön. Noha úgy érzed, hogy érdemes kockáztatnod, mégis próbálj meghúzni egy határvonalat, hiszen vannak olyan hegyek, amelyek megmászása komoly áldozatokkal járnak. Dönts okosan és bölcsen, van időd, nem hajt a tatár, mérlegelj minden előnyt és hátrányt, mielőtt elindulsz egy ismeretlen úton!

Ezt olvastad már?

Galéria / 5 kép

5 csillagjegy, akik imádják tönkretenni mások életé

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

3 csillagjegy, akinek a februári telihold óriási hatással lesz az életére

A februári telihold, más néven Hó Hold izgalmas hatással lesz a csillagjegyekre.

Kép

Ez a gyönyörű nő Mark Ruffalo felesége! Idén már 24. házassági évfordulójukat ünneplik - fotók

Mark Ruffalo és felesége idén nyáron ünneplik majd 24. házassági évfordulójukat.

Kép

Itt vannak a SAG Awards legszebb cipői: Jennifer Aniston és Reese Witherspoon vitték a prímet

Ezek a lábbelik tökéletesen kiegészítik a vörös szőnyegre megálmodott szetteket.

Kép

Akkor és most: Így néznek ki manapság a 2000-es évek tinifilmjeinek legszexibb pasijai

Bár napjainkban is több tucat jóképű tinititánt tudunk felsorakoztatni, azért a 2000-es évek termelte ki a legszebb hímnemű sztárokat.

Kép

Toplista: Minden idők 10 legrosszabb sorozata a nézők szavazatai alapján

A redditezők összegyűjtötték azokat a szériákat, amelyeket kifejezetten borzalmasnak találtak, és még olyat is beválogattak közéjük, amelyik egyébként nézettségi rekordot döntött.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!