Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp február 13-19.: a Skorpióknak kitartásra lesz szükségük, a Vízöntők végre kiállnak magukért

Heti horoszkóp február 13-19.: a Skorpióknak kitartásra lesz szükségük, a Vízöntők végre kiállnak magukért
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel egy igazi csoda történik márciusban: 180 fokos fordulatot vesz az életük!

A tavaszi szellő igazi felüdülés a tél hideg és komor hangulata után. Néhány csillagjegy pedig igazi csodára számíthat!

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Olvasd el!

Egyre nagyobb a dráma: Így reagált Miley Cyrus, mikor megtudta, hogy anyja húga exéhez ment feleségül

Pár napja robbant a hír, miszerint Miley húga, Noah Cyrus édesanyjuk új férjének volt barátnője volt…

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a heti horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP FEBRUÁR 13-19.

KOS (március 21-április 20)

Nagy várakozással tekintesz az előtted álló hétre, olyan célokat valósíthatsz ugyanis meg, amelyek hosszabb ideje állnak a fiókban, arra várva, hogy teljesíted őket. Az általad befektetett energia és a ráfordított idő teljes egészében megtérülni látszik, ami elégedettséggel tölthet el. Vannak persze ellenlábasaid, akik irigyen figyelik, hogy mekkora siker kapujában állsz, ám neked nem kell foglalkoznod ezekkel az emberekkel, csak menj határozottan tovább a választott úton és higgy magadban. Ha mindent a legjobb tudásod szerint csinálsz, abban az esetben méltán lehetsz majd büszke az általad elért eredményre!

BIKA (április 21-május 20)

Viszonylag göröngyös úton próbálsz előrehaladni, olyasfajta akadályokkal kell azonban megküzdened, amelyek helyenként meghaladják a képességeidet. Az előtted álló héten azonban váratlanul olyan segítséget kapsz, amely hozzásegít ahhoz, hogy rövid időn belül viszonylag nagyobb távot tegyél meg. Borzasztóan hálás vagy azért, hogy végre ideálissá váltak az útviszonyok, simább talajon tudsz haladni, az általad kitűzött célhoz tehát ilyenformán mindenképp közelebb tudsz kerülni. Amennyiben jól számítasz ki mindent, tiéd lesz a siker, amit bizony már senki nem vehet el tőled!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy tűnik, sikerül összeállnia a képnek valamivel kapcsolatban az előtted álló héten, amelyben eddig gyakorlatilag csak a sötétben tapogatóztál. A megvilágosodási ponttól kezdve már pontosan tudod, miként kell megoldanod azt a több ismeretlenes egyenletet, amellyel eddig úgy tűnt, hogy hiába küszködtél. Ne tétovázz tehát, fogj is neki gyorsan, s akkor végre esélyed lehet arra, hogy lezárd azt az ügyet, amely eddig álmatlan éjszakák sorát okozta. Mostantól valószínűleg jobban tudsz majd aludni!

RÁK (június 22-július 22)

Folyamatosan azon jár az agyad, hogy miként tudaz valami maradandót alkotni, mit és hogyan kellene csinálnod ahhoz, hogy a végén jó eredménnyel zárj egy általad megkezdett munkát. Rengeteg ötleted van, amit meg szeretnél valósítani, ennek érdekében érdemes mihamarabb elindulnod, menet közben pedug majd fény derül az apró részletekre is, így tud teljesen összeállni a kép. Nem érdemes túl sok vasat tartanod a tűzbe, hisz könnyen megéghet az általad sütött szalonna!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló héten kissé szembe kerülsz a kollégáiddal elég kellemetlen értelemben, valaki ugyanis rosszindulatú pletykát terjeszt a hátad mögött, ami persze azonnal bajba sodor. Igyekezz azonban mihamarabb tisztázni a helyzetet annak érdekében, hogy nehogy megorroljon rád valaki. Magyarázd el, hogy fogalmad sincs, a pletyka honnan indult? de semmi közöd az egészhez. Mondd el, hogy nem is ilyen értékrenddel rendelkezel, amely megengedi számodra az áskálódást és a kavarást. Ha kellőképp hiteles vagy és nem magyarázod túl a dolgot, épp csak annyit árulsz el, amennyit szükséges, akkor sikerülhet megmentened a helyzetet. Ezután pedig nézd meg, hogy mikor melengetsz valakivel kígyót a kebleden!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az előtted álló héten fordulóponthoz érkezhet az életed, a jelenleg végzett munkádba belefásulva ugyanis folyamatosan keresed az új lehetőségeket, a kiutat, mely úgy tűnik, egy váratlan pillanatban az öledbe pottyanhat. Rendkívül izgat az új helyzet, gyakorlatilag azonnal bele is vágnál, mielőtt azonban forró fejjel el elkezdenél rohanni az ismeretlen felé, érdemes mérlegelned, hogy vajon megéri-e elindulni egy teljesen más úton, avagy ez csupán szemfényvesztés, ami azért történhet meg, mert borzasztóan vágysz a változásra. Ügyelj arra, hogy csak olyasmibe vágj bele, amiben valóban van perspektíva, ellenkező esetben csak egyszerűen csöbörből a vödörbe esel.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasmi történik veled az előtted álló héten, ami rendkívül nagy örömmel tölt el, hiszen végre bebizonyosodik, hogy nem hiába fektettél egy bizonyos dologba annyi energiát, s nem hiába áldoztad rá a szabadidődet is, a sok erőfeszítés ugyanis meghozza a maga gyümölcsét. Élvezd ki ezt a pillanatot, de vigyázz, nem mindenki örül majd felhőtlenül veled, lesznek, akik megpróbálják lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne szegje kedved, irigyeid mindig voltak és mindig is lesznek, a lényeg, hogy amit elértél, azt magadnak csakis köszönheted!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszabb ideje dolgozol egy bizonyos ügyön, az előtted álló hétre azonban csökkenhet benned a lelkesedés és a kitartás, nem látszik ugyanis egy csekélyke eredmény sem a munkád nyomán. Fogalmad sincs, hogy miképp tudnál gyorsítani a folyamaton annak érdekében, hogy végre lezárhasd és másféle feladatokban mutathasd meg, mennyire rátermett vagy. Most van tehát szükséged a legnagyobb tüdelemre és kitartásra, hisz az Élet nem olyan egyszerű, hogy mindig minden megy magától és neked automatikusan csak a gratulációkat kell fogadnod. Vannak bizonyos helyzetek, amelyekben lassabban jön a siker, ezt próbáld elfogadni és együttélni vele. Hidd el, a kitartásnak meglesz az eredménye, csak győzd kivárni!

NYILAS (november 23-december 21)

Tele vagy aggályokkal egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amit persze igyekszel titkolni mások előtt, nem szeretnéd ugyanis felesleges kérdezősködésnek kitenni magadat. Valaki azonban mégis megérzi, hogy valami nem stimmel, egy alkalmas pillanatban pedig neked is szegezi a kérdést, hogy mi az, ami bánt. Ne cipeld egyedül tovább ezt a terhet, ez ugyanis kiváló alkalom arra, hogy őszintén beszélj a téged aggasztó kérdésekről. Könnyen lehet, hogy kapsz is valamilyen hasznos tanácsot ahhoz, hogy miként tegyél rendet a fejedben!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló héten nagyon plénum előtt kell bizonyítanod, hogy kiérdemelten kaptad meg azt a pozíciót, amelyre régóta vágytál. A kinevezésed óta ez lesz az első igazi megmérettetésed, amelyben csakis magasra vagy utalva. Mivel mind az életben, mind pedig az általad képviselt szakmában is elég nagy tapasztalattal rendelkezel, ezért úgy gondolod, hogy kisujjból ki tudod rázni az eredményt, kivívva ezzel mások elismerő bólintásait. Ne vedd azonban ennyire félvállról a dolgot, hisz könnyelműségednek könnyen meg is fizetheted az árát. Bármilyen tapasztaltnak is számítasz ugyanis, igyekezz alázattal hozzáállni minden egyes feladathoz, így megfelelően készíts elő mindent annak érdekében, hogy ha arra kerül a sor, meg tudd állni a helyed!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Azon emberek közé tartozol, akik nagyon nehezen vagy inkább egyáltalán nem mernek ellentmondani másoknak, legfeljebb akkor tiltakozol, ha valami tényleg kifejezetten a hátrányodra válna. Az előtted álló héten bizony ki kell állnod magadért, hisz valaki olyan dologba keverne bele, amit te kapásból ostobaságnak tartasz, ráadásul az ügynek rád nézve nem is kis kockázata van. Ez pontosan az a helyzet, amiben hallatnod kell a hangodat, hisz nem kell olyasmiben részt venned, ami abszolút távol áll tőled. Ezúttal nem a népszerűségedről, hanem a saját életedről és a saját biztonságodról van szó!

HALAK (február 20-március 20)

Az utóbbi időben eléggé el vagy foglalva, gyakorlatilag megállás nélkül futsz körbe a mókuskerékben. Egy ponton emiatt úgy is érezheted, hogy akárhogy szeretnél, egyszerűen képtelen vagy kiszállni, hisz abban az esetben összeomolhat minden körülötted, amit eddig felépítettél. Nem biztos azonban, hogy ilyen borúsan kellene a helyzetet látnod, attól ugyanis, hogy lassítasz kissé, még nem dől össze az egész világ. Ez a veszély sokkal inkább akkor fenyeget, ha a végletekig hajtod magad és teljesen kimerülsz. Éppen ezért igyekezz okosan beosztani az energiáidat, a legfontosabb napi feladatok végeztével pedig próbálj mindig a pihenésre is időt szakítani! Jön a Valenti-nap, légy kreatív, lepd meg a párodat egy romantikus estével!

Olvastad már?

Galéria / 3 kép

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

4 klassz tipp, hogyan dobd fel fehér falaidat

Unod a fehér falaidat, de a festés helyett valami mással próbálkoznál? Akkor tippjeink neked szólnak!

Kép

Hivatalos: Őt tartják minden idők legjobb színésznőjének

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép

Te tudtad? Ezt a meglepő titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép

A csodaszer, aminek minden konyhában ott a helye: az almaecet 8 áldásos hatása

Ráadásul nem is kell belőle nagy mennyiség, napi 1-2 evőkanál már elegendő ahhoz, hogy segítsen például a makacs kilók ellen vagy csökkenjen a koleszterinszinted.

Kép

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Kép

Annak szenteltem az életemet, hogy kiszolgáljam a férjemet: az emberek rabszolgának neveznek, pedig szeretem csinálni!

Megosztó életstílusáról mesélt egy netező, amivel kiakasztotta az embereket: 25 évesen egyetlen „munkája” férje kiszolgálása.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!