Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp december 5-11.: a Mérlegek nagy nyomás alól szabadulhatnak fel, a Vízöntők fontos döntés előtt állnak

Heti horoszkóp december 5-11.: a Mérlegek nagy nyomás alól szabadulhatnak fel, a Vízöntők fontos döntés előtt állnak
A nap cikke

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 28.: a Skorpiók sarokba szorított helyzetbe kerülnek, a Nyilasoknak nagyobb bátorságra van szükségük a céljaik eléréséhez

A csillagok a hét közepére is tartogatnak meglepetéseket, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 5-11.

KOS (március 21-április 20)

Az előtted álló hét eleje elég bonyolult, megoldásra váró ügyet hozhat számodra, melyben minden egyes pillanat fontos és számít majd. Igyekezz tehát a háttérbe szorítani mindent, ami várhat, hisz neked elég erre a bizonyos feladatra koncentrálnod. Ne engedj a barátok csábításának sem, hisz ha most felületesen kezeled a dolgot, akkor bizony nehezebb lesz visszakapaszkodnod a sziklára, épp ezért szofisztikáltan ugyan, de mindenki számára tedd világossá, hogy neked most fontos küldetésed van, amellyel kapcsolatban nincs pardon. Ha sikerül pontot tenned a dolog végére, akkor végre fellélegezhetsz, addig pedig igyekezz odatenni magad és megmutatni, hogy milyen fából is faragtak!

BIKA (április 21-május 20)

A hét elején a feletteseid rendkívüli diszkréciót várnak el tőled egy bizonyos ügyben, amely ha kiszivárog, bizony mindenki megégetheti magát. Te roppant módon idegenkedsz az ilyesfajta helyzetektől, ám ezúttal sajnos nincsen választásod, hisz egyfelől nem hagytak választási lehetőséget, másfelől pedig ha bármi módon bárki tudomást szerez a dologról, abban az esetben bizony nagy kalamajka lehet belőle. Így nincs más utad, mint megőrizni a közös titkot és ha fintorogva is, de vállalni a diszkréciót. Sajnos nem igazán tudsz az ilyesfajta helyzetek elől meglógni, ha akarsz, akkor sem, hisz azt nem tudod kiszámítani, hogy ki és mibe szeretne beavatni. Nyeld le a békát és lépj tovább!

IKREK (május 21-június 21)

December első hetében meglehetősen bizarr szituációba kerülsz, valaki ugyanis kihasználva a népszerűségét, egyszerűen minden felelősséget szeretne rád hárítani egy bizonyos helyzetben, amikor megérzi, hogy ég a lába alatt a talaj. Ennek okán vastag bőrt az arcára aggatva inkább menekül és téged ránt a mélybe annak érdekében, hogy abszolút ne kelljen felvállalnia, mit tett. Mielőtt azonban bármiféle lépést tehetne, igyekezz elé állni és számonkérni, a dolgok ugyanis nem úgy működnek, ahogy ő gondolja. Nyugodtan hallasd a hangodat, hisz itt most a becsületed forog kockán, az illető pedig majd elszámol másoknak, ahogy ő akar, az már nem a te bajod!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívüli görcsösséggel szeretnél elérni valamit az előtted álló héten, amivel kapcsolatosan úgy érzed, kevesebb lenne az életed nélküle. Ennek érdekében minden feladatot háttérbe szorítasz, hogy csak és kizárólag erre az egy küldetésre koncentrálhass. Mivel azonben az élet nem ilyen egyszerű, hogy csak úgy kötelezvényeket arrébb lehessen tenni egy számodra sokat jelentő cél elérése érdekében, épp ezért igyekezz találni egy arany középutat, amellyel belefér minden, amit el kell végezned ahhoz, hogy később ne érhessen semmifajta felelősségrevonás. Az olajozott működés érdekében készíts egy tervet, amelynek mentén logikusan végigmész, így amennyiben ügyesen taktikázol, abban az esetben minden belefér!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valakinek nem vagy szimpatikus a környezetedben, ennek okán folyamatosan beléd köt, alig várja, hogy fogást találjon rajtad. Te, részedről értetlenül állsz a dolog előtt, egyszerűen nem is tudod hova tenni, hogy mi baja az illetőnek veled. Igyekezz azonban nem folyamatosan támadó állásban állni, nem kell ugyanis mindenáron visszaadnod azt, amit kapsz, van azonban az pont, amikor hallatnod kell a hangod. Azt semmiképp ne hagyd, hogy bárki megalázzon azért, hogy adott esetben elérje a célját vagy felülkerekedjen rajtad. Amennyiben úgy érzed, nyugodtan állj ki magadért határozottan, ne engedd, hogy maga alá gyűrjön mások hatalma!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Fontos küldetést kell teljesítened az előtted álló héten, amelynek végrehajtásához mindent precízen elő kell készítened. Mivel azonban már az út eleje sem komplikációmentes, épp ezért érdemes egy B-tervvel is rendelkezned annak érdekében, ha esetleg meg kellene változtatnod az útirányt. Árgus szemekkel figyelj mindvégig, hiszen a legapróbb botlás is hatalmasat eséshez vezethet. Amennyiben sikerül ezzel a nehézségi fokkal együtt is megoldani a szituációt, akkor bizony duplán büszke leszel magadra, hisz ez a győzelem még többet ér majd, mintha csak úgy kényelmesen végigsétáltál volna a pályán és a végén bezsebelted volna a nyertesnek járó serleget!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A jövő hét végre hatalmas felszabadulást hoz számodra, olyan ügy vesz ugyanis váratlanul pozitív fordulatot, amelyért egy lukas garast nem adtál volna, most azonban fellélegezhetsz, mert úgy tűnik, végre pont kerül az ügy végére. Használd ki nyugodtan a rád szakadt szabadidőt a hét folyamán, szervezz olyan programokat, amelyek feltöltenek, menj el fodrászhoz, a szépségszalonban válassz egy karácsonyi stílusú körmöt, fizess be egy masszázsszalonba vagy egyszerűen vedd nyakadba a plázát és vásárolj karácsonyi ajándékokat. Itt az ideje, hogy elkezdd az ünnepi készülődést!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az előtted álló hét folyamán nagyobb volumenű teherrel kell majd megküzdened annak érdekében, hogy sikerre vihess egy számodra fontos dolgot. A pozitív eredmény elérése érdekében érdemes tehát minden porcikáddal azon dolgoznod, hogy minőségi munkát adhass ki a kezedből. Ne kapkodj, figyelj a részletekre, hisz apró dolgokon csúszhatsz meg, amelyek végül az egész folyamatot teljesen más irányba vihetik el. Próbáld a kezedben tartani az irányítást, ügyelj arra, hogy kis lépésekben haladj, ne akard az egészet egyetlen nap alatt lezárni csak azért, mert kezd a fejedre nőni. Hidd el, eljön az idő, amikor minden ideális lesz arra, hogy végre megkönnyebbülj, csak győzd türelemmel kivárni!

NYILAS (november 23-december 21)

Az előtted álló hét olyan feladatot tartogat számodra, amellyel kapcsolatban úgy érzed, néhány ponton meghaladja a képességeidet. Emiatt időnként elbizonytalanodsz, nem is igazán tudod majd, hogy érdemes-e kitartanod vagy inkább hagyod az egészet és bevállalod, hogy túl nagy a falat számodra. Mielőtt azonban ilyesfajta lépést tennél, érdemes mérlegelned, hogy egyrészt van-e valaki a környezetedben, akinek a tapasztalatára alapozhatsz, másrészt hogy magadnak mekkora csalódást okoznál azzal, ha megfutamodnál. Persze, van az a pont, amikor azt kell mondani, hogy ez neked sok, de addig semmiképp ne fordíts hátat a dolognak, amíg minden tőled telhetőt meg nem tettél érte!

BAK (december 22-január 20)

December első hetének teljesen pontos tervrajzzal indulsz neki, melynek köszönhetően tulajdonképp nincs is nagyon izgulnivalód a programok és azok kimenetelének tekintetében. Végre minden az szerint alakulhat, ahogy te szeretnéd, nem kell eszeveszetten rohannod az eredményt hajtva. Teljesen fellélegezni azonban csak akkor tudsz majd, ha a finish-be érsz, addig pedig mindenképp érdemes ezer szemmel koncetrálnod annak érdekében, hogy ne érhessen váratlan meglepetés. Ezek a lekövethető folyamatok azok, amelyek a visszaigazolások számodra, hogy mindenképp jobb, ha nem az árral sodródsz, hanem van egy meghatározott útirányod! Büszke lehetsz magadra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Fontos döntés előtt állsz, amelyet nem tudsz tovább halogatni, bármennyire is szeretnél, közeleg ugyanis a határidő, amikor ki kell mondanod a végszót egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Az előtted álló héten érdemes tehát ezt a döntést a prioritási sorrend legtetejére helyezned, hiszen állásfoglalásod abszolút hatással lehet a jövőbeli életedre is. Persze, senkinek nincsenek ínyére ez effajta változások, a végtelenségig képes vagy ragaszkodni még akkor is, amikor az már nemhogy hasznot hozna, de nagyobb a deficit rajta. Higgy tehát abban, hogy a döntésed nyomán valami olyasmi vár rád, amihez hasonlót egyéb esetben nem tapasztalhatnál. Adj lehetőséget magadnak arra, hogy új dolgokat láss, próbálj minél többet tanulni bizonyos dolgokról, hisz minél több témában vagy tájékozott, annál könnyebben érvényesülsz majd. Éppen ennek érdekében kell most kimondanod a végszót!

HALAK (február 20-március 20)

Az előtted álló héten valaki mindenáron szeretne megóvni egy bizonyos helyzettől, neked azonban fogalmad sincs, mi az illető valódi célja, így teljesen félreértve az egészet, kissé indulatosan regálsz, mellyel akaratodon kívül is megbántod. Legközelebb érdemes még azelőtt meggyőződnöd arról, hogy mi a körülötted lévő történések valódi háttere, mielőtt ilyenformán reagálsz, hisz így egyfelől borzasztóan kellemetlen helyzetbe sodrod magad, másfelől pedig olyan embereket bánthatsz meg, akik tulajdonképp csak szép szavakat érdemelnek. Mindenképp igyekezz korrigálni a botlást és egy bocsánatkérés mellett próbáld kiengesztelni az illetőt egy számára kezdves gesztussal!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Kép

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Kép

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Kép

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Kép

3 csillagjegy, akinek a februári telihold óriási hatással lesz az életére

A februári telihold, más néven Hó Hold izgalmas hatással lesz a csillagjegyekre.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!