Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp december 26-január 1.: a Kosok kiléphetnek a komfortzónájukból, a Nyilasokra rátalálhat a szerelem

Heti horoszkóp december 26-január 1.: a Kosok kiléphetnek a komfortzónájukból, a Nyilasokra rátalálhat a szerelem
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a két ünnep közötti időszakra, illetve szilveszterre is ígérnek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a heti horoszkópodat!

heti HOROSZKÓP DECEMBER 26-január 1.

KOS (március 21-április 20)

A következő hét olyasfajta helyzetet tartogat számodra, amely a komfortzónádon abszolút kívül esik, olyan feladatban kell ugyanis teljesítened, ami első ránézésre ijesztőnek tűnik, gyakorlatilag közelebb sem mersz hozzá menni. Mivel azonban valakinek muszáj lesz megugrania az akadályt, így nincs más választásod, mint beleadva anyait-apait, bebizonyítani azt, hogy nehezebb szituációkban is gond nélkül megállod a helyedet. Végy egy nagy levegőt, fuss neki és zárd le úgy ezt az évet, hogy a végén elmondhatatlanul büszke leszel magadra. Emlékezz: nincs lehetetlen, csupán tehetetlen! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Folyamatosan azon jár az eszed, hogy miképp tudnál maradandót alkotni, mindenkit lenyűgözni, illetve olyasfajta eredményeket felmutatni, amelyek magukért beszélnek. Ennek okán tehát nagyjából minden létező dologba belevágsz, amiben valamilyen oknál fogva megszimatolod a sikert. A két ünnep között azonban nagy felismerésben lehet részed, valaki ugyanis végre felvilágosít azzal kapcsolatban, hogy nem azzal leszel sikeres, ha mindenen ott hagyod az ujjlenyomatodat, sokkal nagyobb eséllyel indulsz a sikerhez vezető úton, ha képes vagy belátni a határaidat, ha olyasfajta dologban tudsz kiteljesedni, amely valóban a te asztalod, illetve közel áll hozzád. Egyéb esetben hiába kaparsz, csak a körmeid fognak beletörni, épp ezért érdemes kissé átkonvertálnod a gondolkodásodat!

IKREK (május 21-június 21)

Általában szereted mindenen rajta tartani a szemed, nem szereted, ha kicsúszik a kezedből az irányítás, amennyiben választani lehet, te inkább viszed a hadvezér, mintsem a gyalog szerepét. Az előtted álló héten azonban megtapasztalhatod azt, hogy milyen érzés mégis fegyverhordozó pozícióban lenni, ahol bizony kőkemény alázatot kell gyakorolni és minden tőled telhetőt megtenni az együttműködésért. Nem egyszerű a helyzet, amelybe kerülsz, az azonban csak rajtad és a hozzáállásodon múlik, hogy miképp tudsz helyt állni. Mutasd meg mindenkinek, hogy igenis megvan benned az az attitűd, amellyel pozitív szereplőjévé válhatsz a helyzetnek és senki nem fog negatív értelemben a szájára venni. Hidd el, az még senkinek nem ártott meg, ha csapatban bizonyította a rátermettségét!

RÁK (június 22-július 22)

Az óév utolsó hetében úrrá lesz rajtad a nosztalgia érzése, szívesen gondolsz vissza azokra a kalandokra, amelyeket sikerrel zártál, úgy tűnik, sikerül elengedned a kudarcok után érzett keserűséget, egyszerűen csak egyfajta lelki megnyugvást érzel, amely számodra is kissé fura, hisz az esetek döntő többségében hajlamos vagy inkább túlpörögni mindent, mintsem alfa állapotban elmeditálni a múlt eseményein. Időnként azonban jót tesz az embernek, ha ebben a rohanó világban lassít, megáll és számot vet mind a mögötte, mind pedig az előtte álló kalandokkal. Amennyiben pedig kézzel fogható tervekkel vágsz neki az újévnek, abban az esetben már nem a nulláról indulsz, ezt ne feledd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló hét kellemetlen tapasztalást tartogathat számodra, valaki ugyanis egy bizonyos helyzetben arcátlanul megpróbálja rád kenni azt a maszlagot, amit ő, maga okozott. Neked azonban egyetlen percig nem kell hagynod, hogy mások ezután ítéljenek meg, így mindenképp hozd az illető tudomására, hogy választhat, vagy maga viszi el a balhét vagy gondoskodni fogsz róla, hogy a leghamarabb világossá váljon mindenki számára az igazság. Miért kellene neked hagynod magad? Ha ezt most elnézed, akkor örökké te kerülsz a mártír szerepébe!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A két ünnep közötti időszakban úgy érzed, hogy végre megtaláltad a lelki békédet, amikor nem zavar semmi és senki, zavartalanul pihenhetsz, nem sürgetnek a határidők vagy a leadatlan projektek. Használd ki az lehetőséget, ami nem sokszor adatik meg, pihenj, kezdj bele egy mozimaratonba, menj el egy kényeztető masszázsra, ilyenformán tudsz ugyanis testileg és lelkileg is feltöltődni. Nem kell a szilveszteri bulit sem "ereszd el a hajam"-módra megélned, csakis akkor, ha van hozzá kedved. Mások miatt ne erőltesd a parti-feelinget, ha nem érzed azt, hogy ez őszinte lenne!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Még az idei év vége előtt szeretnél lezárni egy egészen eddig nyitott kérdést, minden szálat megfelelően elvarrni annak érdekében, hogy az újévet tiszta lappal kezdhesd. Mindez azonban nem olyan egyszerű, mint ahogy azt fejben lejátszottad, arra kell ugyanis rájönnöd, hogy nem minden ügyed van abban a fázisban, hogy maradéktalanul pontot tehess a végére. Korántsem kell ettől azonban kétségbe esned, egyszerűen fogadd el, hogy nem kell mindent lezárni Hűbele Balázs módjára, vannak olyan nyitott mondatok, amelyek egyelőre hiányosak a maradéktalan megoldáshoz. Ne görcsölj feleslegesen, inkább válassz egy dögös ruhát szilveszterre és irány az óév utolsó partija! Majd az újévben ráérsz a lezáratlan ügyek lezárásán gondolkodni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Karácsony után, a két ünnep közötti időszak a legalkalmasabb arra, hogy a benned lévő kreativitásnak teret engedj, hogy kibontakoztasd azt, ami benned van, legyen az bármiféle kézművesség vagy akár gasztronómia. Végre ez az a hét, amikor nem kell megállás nélkül futnod a mókuskerékben, nem kell időre feladatokat teljesíteni, egyszerűen csak kikapcsolódhatsz és átengedheted magad az alkotásnak. Majd a szilveszteri buli után ráérsz újra futásnak eredni és az eredményeket hajszolni!

NYILAS (november 23-december 21)

A szilveszteri parti sorsszerű találkozást tartogat számodra, mely egyik pillanatról a másikra forgathatja fel fenekestől az életedet. Abszolút megéri tehát elfogadnod a bulimeghívást, hiszen derült égből villámcsapásként találhat el Ámor nyila. Mivel az első percben tudod, hogy ez most más érzés, mint a többi, épp ezért biztos vagy a dolgodban. Érdemes azonban lassítanod, mielőtt kihajózol a szerelemjárattal, hisz könnyen lehet nagy csalódás is a románc vége. Ismerkedjetek, beszélgessetek, ne rontsatok ajtóstól a házba, inkább módjával kerüljetek közelebb egymáshoz. Azt úgyis érezni fogod, ha a szerelem hosszútávra szól!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, van valaki, akivel valamilyen oknál fogva egy ideje nem igazán tudtok egy húron pendülni, egyszerűen elbeszéltek egymás mellett, ennek köszönhetően szinte semmiben nem tudtok közös nevezőre jutni. Mivel azonban ez így, ebben a formában meddő dolog közöttetek, épp ezért a két ünnep közötti hét a legalkalmasabb arra, hogy leüljetek és egy forrócsoki mellett átbeszéljétek a feszültség forrását és annak megoldását. Hidd el, sokkal könnyebb lesz úgy átlépni az újévbe, ha rendezed a konfliktusaidat és nincs a gyomrodban egyfajta görcs, amikor bizonyos emberekkel egy társaságban kell megfordulnod. Persze, nem könnyű, de ha van benned akaraterő, akkor érdemes tenned egy próbát, veszítenivalód ugyanis abszolút nincs!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az előtted álló héten olyasfajta programon vehetsz részt, amelyben mind fifikára, mind pedig csapatjátékos gondolkodásra lesz szükséged ahhoz, hogy megálld a helyed komolyabb helyzetekben is. Vedd elő tehát minden alázatodat és szerénységedet, mutass együttműködést másokkal, ugyanakkor ha valamivel nem értesz egyet, akkor nem kell csendesen tűrnöd. Adj hangot a nemtetszésednek, ha a szituáció úgy hozza, de csakis akkor, ha észérvekkel alá is tudod támasztani a mondanivalódat. Higgy a sikerben, ne engedj az elveidből, mind emellett légy képes belátni az esetleges tévedésedet is!

HALAK (február 20-március 20)

A két ünnep közötti időszakban akaratodon kívül kerülhetsz olyan kellemetlen helyzetbe, melyben a környezetedben élők közül többen megtalálnak a megoldatlan gondjaikkal, ezek tekintetében pedig tőled várják a megoldást. Mivel azonban te nem így képzelted a pihenés időszakát, épp ezért igyekezz valamennyiüket udvariasan felvilágosítani arról, hogy nem, nem csaptál fel önkéntes pszichológusnak, egyszerűen végesek a határaid és nem szeretnél felesleges terheket a nyakadba venni. Könnyen lehet, hogy lesznek, akik rossz néven veszik majd az elutasítást, te azonban arra törekedj, hogy ne vegyél feleseleges terheket a nyakadba. Te sem mástól várod a megoldást az életedet érintő kérdések megoldásának tekintetében!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!