Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp december 19-25.: az Ikrek folyamatban lévő ügyei a várakozásoknak megfelelően alakulnak, az Oroszlánok épp karácsony előtt kerülhetnek éles helyzetbe

Heti horoszkóp december 19-25.: az Ikrek folyamatban lévő ügyei a várakozásoknak megfelelően alakulnak, az Oroszlánok épp karácsony előtt kerülhetnek éles helyzetbe
Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok karácsony hetére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 19-25.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívüli módon megnyugtató számodra az, hogy nem kell a karácsony előtti utolsó napokat rohanással tölteni, időben elterveztél és meg is valósítottál mindent, amit szerettél volna, mely nem jelent mást, mint azt, hogy készen állsz arra, hogy átadd magad az ünnepi hangulatnak. Az ajándékokra, illetve az otthonod dekorációjára tekintve teljesen megnyugodhatsz, hisz minden készen áll, nyugodtan tedd tehát fel a lábad a kanapéra és forró csokit szürcsölve nézd meg a kedvenc sorozatod legújabb évadát. Mások csak csodálkozva ámulnak azon, hogy miféle szupererővel rendelkezel, pedig ebben semmi ördöngösség nincsen, csupán időben kezdted a felkészülést. Élvezd a sikert, a nyugalmat, az ünnepet!

BIKA (április 21-május 20)

Épp az ünnepek előtt kerülsz konfliktusba valakivel, aki valamilyen -áltaad ismeretlen- oknál fogva folyamatosan provokál. Mivel te alapvetően bele szoktál állni az ilyen helyzetekbe, épp ezért szíved szerint ezúttal is kiállnál az igazad mellett, mivel azonban épp karácsony előtt történik mindez és nem akarod az ünnepek előtt összerúgni valakivel a port, épp ezért igyekezz higgadtan kezelni a helyzetet és intelligensen, feltartott kezekkel hátrébb lépni egyet. Az effajta gesztus az, ami annyit tesz hozzá a személyiségedhez, továbbá ez az, ami egyszer, s mindenkorra döntheti el a te javadra a fennálló vitát. Így kell diplomáciát gyakorolni!

IKREK (május 21-június 21)

Az előtted álló héten, közvetlenül karácsony előtt kiválóan alakulnak a folyamatban levő ügyeid, ennek következtében végre felcsillan a siker lehetősége is, bár a folyamat elején meglehetősen szkeptikus voltál, s nem igazán hittél abban, hogy bármilyen eredményt el fogsz érni. Most azonban a siker az, ami rácáfol az általad érzett szkepticizmusra, mely már elegendő indok az ünneplésre. A dologban csak non plusz ultra az, hogy jönnek az ünnepek, amikor végre azokkal az emberekkel tudsz koccintani, akik veled együtt, őszintén örülnek. Légy büszke az elért eredményre, élvezd ki a siker minden percét, hagyd, hogy egy kicsit az Sors a tenyerén hordozzon, hisz ha nem adod át magad ennek a pozitív érzésnek, akkor mégis miből táplálkoznál?

RÁK (június 22-július 22)

Abszolút magabiztossággal mész előre, egyik feladatot a másik után pipálod ki a to-do listádon, nagyon szeretnéd ugyanis, ha mindenki boldog lenne körülötted karácsony Szenteste. Abszolút nemes cél az, ami a szemed előtt lebeg, ne feledd azonban, hogy te, magad is legalább olyan fontos vagy a listán, épp ezért a nagy, karácsony előtti rohanásban ne feledkezz meg arról sem, hogy egy kis én-időt szánj magadra, hogy szakíts időt arra, hogy a tökéletes ajándékok, a külsőség, a karácsonyi körmök mellett lelkileg is rendben legyél. Üljetek be egyik nap egy barátnőddel a kedvenc kávézódba, beszélgessetek mindenféléről, vegyél magadnak egy karácsonyi csúnyapulcsit, menj el egy aromaterápiás masszázsra, hisz ünnepek ide vagy oda, a karácsony mégsem a végkimerülésről szól!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló hét folyamán váratlanul éles helyzetbe kerülhetsz, az előzetes terveiddel ellentétben ugyanis valami teljesen másképp alakul, mint ahogy azt előtte kiszámítottad. Ennek következtében egyetlen pillanat alatt eluralkodhat rajtad a kétségbeesés, amennyiben azonban veszel három mély lélegzetet és végiggondolod, hogy a B-tervet miképp tudod foganatosítani, abban az esetben szinte biztosan nem fogsz deficittel jönni a helyzetből. Ne aggódj, nincs még veszve minden, a megoldásra koncentrálj, ne arra, hogy milyen mély a szakadék, amelynek szélén egyensúlyozol. Amennyiben sikerült elhárítanod a veszélyt, abban az esetben végre átadhatod magad a legszebb ünnepnek, a szeretteid körében élvezheted a karácsony igaz érzését!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívül fontos számodra az, hogy ha máskor nem is, de egyszer az év folyamán, karácsonykor minden olyan legyen, amilyennek megálmodtad. Hogy mindenki osztozzon az örömödben, hogy mindenkinek örömet okozz, hogy együtt lehess azokkal az emberekkel, akik a legfontosabbak számodra. Ezért nagyon tudatosan dolgozol is, hisz pontosan tudod, hogy anélkül semmi sem lesz az álmaidnak megfelelően meghitt és teljes, ha nem teszel érte. Épp ezért az előtted álló héten rengeteget dolgozol majd, töviről hegyire átrágod az ajándéklistát mégegyszer, a menüt, az utolsó illatgyertyát, mindent, ami fontos számodra, egészen addig mész egy-egy kiegészítő után, amíg a kezedben nem tarthatod végre. Abszolút tudatos személyiség vagy, ez most is tökéletesen bebizonyosodik. Legyen tehát olyan az ünnep, mint amilyennek megálmodtad!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy maratoni hosszúságú időszak végéhez közeledsz, nyakadon a karácsony, emiatt az utolsó szuszt is képes vagy kihajtani magadból annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen. Ezen célkitűzésed roppant elismerésre méltó, arra azonban érdemes mégis ügyelned, hogy a cél sosem a tökéletes külsőség elérése egy-egy ilyen helyzetben, sokkal inkább az, hogy azokkal az emberekkel vedd körbe magad, akiket szeretsz, s ők is viszontszeretnek. Ne rohanj, ne azzal legyél elfoglalva, hogy csillogjon minden, lassíts, élvezd az év legszebb időszakát, hisz egy szempillantás alatt elmúlik! Legyen olyan az ünnep, amilyennek te megálmodtad, azonban mégsem olyan áron, hogy kimerülten szuszogj a kanapén karácsony este!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Éppen karácsony előtt próbálsz meggyőzni valakit arról, hogy mennyire fontos számodra egy bizonyos dolog, egyszerűen azt gondolod ugyanis, hogy ami neked egyértelmű, az másnak is az lesz majd. Rá kell azonban jönnöd, hogy nem igazán találjátok a közös nevezőt, valahogy olyan érzésed van, mintha az illető direkt menne szembe veled, te pedig ennek okán csupán az idődet vesztegetnéd. Amennyiben valóban ez a felállás, abban az esetben ne pazarold az értékes perceidet arra, hogy másokat meggyőzz, egyszerűen lépj tovább és összpontosíts magadra, illetve arra, ami számodra igazán fontos. Nem kell nektek mindenben egyetértenetek!

NYILAS (november 23-december 21)

Az előtted álló héten számodra ismeretlen helyzetben próbálhatod ki magad, a konyhában kell ugyanis bizonyítanod a rátermettségedet. Mivel azonban nem tartod magad egy nagy konyhatündérnek, épp ezért nem is kell egyedül olyasfajta kockázatot vállalod, amelynek végén a karácsonyi pulyka ehetetlenre sülve kerül a vendégek elé, avagy az almás pitébe só kerül, cukor helyett. Keress tehát valakit a közvetlen környezetedben, aki nálad jártasabb a gasztronómiában, ötleteljetek együtt, ne akarjatok világmegváltó menüt az asztalra tenni, egyszerűen az a cél, hogy senki ne fintorogjon a karácsonyi asztal felett. Jó pap is holtig tanul, itt az ideje tehát annak, hogy te is elsajátítsd a konyhatudomány csínját-bínját! Meglátod, a szeretteid értékelni fogják az igyekezetedet!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló héten valaki a karácsony előtti utolsó pillanatban talál meg egy hatalmas kéréssel, melyről még te sem feltétlenül tudod biztosan, hogy kisujjból kirázod majd. Épp ezért mivel nem szeretnél felelőtlen ígéreteket tenni, pláne nem az ünnepek előtt, ezért amennyiben nem vagy biztos abban, hogy az illető által kért szívességet teljesíteni tudod, abban az esetben egyértelműen utasítsd el, ne vállalj felesleges terheket, amelyek alatt aztán összeroskadsz. Arra ügyelj mindenképp, hogy ne legyen bántó a másik számára a hangnemed, hisz maga, a visszautasítás sem fog jól esni neki, de talán ha udvarias köntösbe csomagolod, akkor nem lesz olyan mellbevágó számára.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában véve igyekszel minimalizálni minden helyzetben a kockázatokat, abszolút szeretsz biztosra menni, illetve hajlamos vagy teljesen kétségbe esni, ha valami nem a terveid szerint alakul. Ez a karácsony előtti utolsó néhány napban abszolút ki is csúcsosodhat, hisz korántsem biztos, hogy mindent az előzetes tervek szerint tudsz majd megvalósítani. Pánikra azonban semmi ok, igyekezz a helyén kezelni minden egyes mozzanatot, amennyiben pedig a Sors átírja a forgatókönyvet, abban az esetben törődj bele, hisz vannak dolgok, amiket akkor sem tudsz irányítani, ha minden rejtett tartalékodat előveszel. Készülj az ünnepre, lepd meg a számodra fontos embereket, egyszerűen add át magad a karácsonyi érzésének!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasfajta előnyre tehetsz szert egy általad fontosnak tartott szituációban, melynek segítségével játszi könnyedséggel tudod abszolválni a távot, melyet teljesítened kell, ráadásul közvetlenül az ünnepek előtt. Mivel időben pontot tudsz tenni a folyamat végére, épp ezért igyekezz átadni magad az ünnepi készülődésnek, hisz eléggé le vagy maradva az ajándékok, a karácsonyi menü hozzávalóinak beszerezése tekintetében. Amennyiben azonban most hátradőlsz, akkor bizony ismét csak úszhatsz az árral. Ehelyett légy összeszedett, legyen a helyén az eszed és a szíved, igyekezz a saját határaidon belül mozogni, abban az esetben ugyanis semmi baj nem lehet.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

10 tetoválás, ami hatalmas 'red flag' - menekülj, ha látod

Az, hogy valaki milyen tetoválást varrat magára, személyes preferencia, de lehet, hogy nem ártana jobban átgondolni a dolgot?

Kép

Tabuk nélkül: Borbély Alexandra őszintén mesélt arról, hogyan birkózik meg az anyaság nehézségeivel

A gyönyörű színésznő és férje, Nagy Ervin ikrei, Elza és Franciska tavaly október 12-én jöttek a világra, akikről Alexandra nemrég egy kérdezz-felelekben mesélt bővebben, akárcsak magáról az anyaságról és a mindennapjairól.

Kép

Két év alatt 200 milliót kerestem OnlyFans modellként: elárulom, mi a siker ára

A neve elhallgatását kérő OnlyFans modell története elképesztő. A megszólalót a továbbiakban nevezzük Elaina-nak.

Kép

A kannibalizmussal vádolt Armie Hammer után exfelesége is megszólalt: „Ő volt a legrosszabb”

Korábban még nem adott interjút Elizabeth Chambers, most viszont megtörte a csendet.

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!