Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp december 12-18.: a Nyilasoknak érdemes a prioritási sorrendjük szerint haladniuk, a Halak életét váratlan események befolyásolják

Heti horoszkóp december 12-18.: a Nyilasoknak érdemes a prioritási sorrendjük szerint haladniuk, a Halak életét váratlan események befolyásolják

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

HETI HOROSZKÓP DECEMBER 12-18.

KOS (március 21-április 20)

Az előtted álló héten a szokásosnál nagyobb áldozatot kell hoznod egy általad kitűzött cél érdekében, amelyről menet közben derülhet ki, hogy annyira talán nem voltál rá felkészülve. Épp ezért igyekezz takaréklángon működni annak érdekében, hogy minden idegszáladdal erre a bizonyos célra koncentrálhass és végül sikerre vihesd a dolgot. Lehetséges módon nagyobb kockázatot kell hoznod, lebegjen azonban az a szemed előtt, hogy amennyiben sikerrel abszolválod a feldatot, abban az esetben bizonyosan rólad fognak beszélni az emberek, hisz hatalmas elismeréssel konstatálják majd azt, hogy veled bizony érdemes számolni a jövőben is! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Folyamatosan a megújuláson gondolkodsz, rengeteg ötleted van, hogy miképp tudnál még többet, még jobbat kihozni magadból, ennek okán azonban kezdenek az emberi kapcsolataid megfakulni és kevésbé dominálni az életedben. Persze, fontos lépést tartani a Világgal, fontos mindig naprakésznek lenni minden tekintetben, az azonban legalább annyira fontos, hogy azokkal az emberekkel szoros kapcsolatot ápolj, akik valamilyen oknál fogva fontosak számodra. Igyekezz tehát egy arany középutat találni annak érdekében, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon, ellenkező esetben egyik a másik rovására megy majd!

IKREK (május 21-június 21)

December közepe olyan helyzetet hoz számodra, amelyben megmutathatod, milyen fából faragtak, olyan lehetőség érkezik ugyanis, amelyet megragadva igen-igen emlézetes eredményt érhetsz el. Hosszú ideje vártál már a nagy kiugrási lehetőségre, most pedig nagyon úgy tűnik, eljött a te időd. Szedd tehát össze a gondolataidat, minden tudás megvan benned, tapasztalatért sem kell a szomszédban kopogtatnod, ugorj fejest a dologba és mutasd meg mindenkinek, mire is vagy képes. Roppant nagy büszkeséggel fog eltölteni az, ha végigmész a pályán, miközben mások a partvonalról bíztatnak, épp ezért a célszalagot átszakítva ne feledkezz meg róluk sem, hisz mindvégig hittek benned! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Az előtted álló héten úgy érzed, valaki átlép egy bizonyos határvonalat veled szemben, olyasmit engedve meg magának, ami a te értékrended szerint nemhogy nem korrekt, de egyenesen a személyed elleni támadásnak minősül. Mindezt azonban az illető széles mosollyal teszi, azt gondolja ugyanis, hogy naivan elhiszed, hogy bizony a mosolya őszinte és a világért sem tudna a légynek sem ártani. Mivel azonban te azonnal átlátsz a szitán, épp ezért ne habozz a tudtára adni, hogy jobb, ha hátrébb lép hármat és a jövőben be is tartja ezt a távolságot, neked ugyanis egyáltalán nincs szükséged olyan emberekre, akik a céljaik elérése érdekében képesek ártani neked. Ha megsértődik, az legyen az ő baja, majd borogatja, te ne foglalkozz vele a továbbiakban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló héten minden előzetes felkészülés nélkül egyfajta világmegváltó projektbe kezdesz, amelyről hamar kiderül, hogy igen-igen nagy falat számodra. Mielőtt azonban megfutamodnál a felelősség elől, igyekezz olyan embereket keresni magad körül, akik jártak már hasonló útvonalon, betört már tehát a bakancsuk, így egyfajta csapatjátékkal talán meg tudtok majd együtt birkózni a feladattal. Amennyiben sikerül célba érnetek, abban az esetben igyekezz levonni a megfelelő következményeket és legközelebb nem Hűbele Balázs módjára fejest ugrani a Semmi közepébe, remélve, hogy lesz majd belőle talán egyszer kézzel fogható Valami. Ne akarj mindig lenyűgözni mindenkit -önmagadat is beleértve-, hidd el, neked való, kisebb volumenű projektekkel is lehetsz roppant sikeres!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta beszélgetésben lehet részed a következő héten, amelynek során egy bizonyos személy kétértelmű információkkal ültet gyanakvást a füledbe, ezáltal olyan kérdések fogalmazódnak meg benned, amelyek eddig gyakorlatilag meg sem fordultak a fejedben. Ennek okán folyamatosan úgy érzed, hogy muszáj utánajárnod a részleteknek, ezek megfejtésével ugyanis megtalálhatod a választ azokra a kérdésekre, melyek nem hagynak nyugodni. Jó eséllyel kiderülhet sajnos az is, hogy félreismertél bizonyos személyeket, akikről azt hitted, minden körülmények között számíthatsz rájuk. Akármi is lesz azonban a dolog vége, mindenképp érdemes utánajárnod annak érdekében, hogy végre nyugodtan alhass!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

December közepe olyan feladatot hoz számodra, amelytől valahogy folyamatosan fintorogsz, nem érzed a tiédnek, nem is igazán tudod, mit kezdj vele, nem gondolod magad tapasztaltnak a témában, épp ezért szíved szerint köszönettel adnád vissza a megbízódnak. Mivel azonban az eszeddel kell gondolkodnod, így pontosan tudod, hogy nem húzhatod sokáig az időt, neki kell veselkedned a dolognak annak érdekében, hogy mihamarabb letehesd ezt a fajta terhet. Pontosan tudod ugyanis, hogy amennyiben a végtelenségig húzod az időt, annál később szabadulsz, miközben folyamatosan ott motoszkál a fejedben a gondolat, hogy van egy adósságod. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha lezárhatod az ügyet, így elkerülve az esetleges felelősségrevonást is. Hidd el, nyugodt lelkiismerettel sokkal szívesebben készülsz majd az ünnepekre!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

December közepe olyasfajta eredményeket hozhat számodra, melyekkel végre bezsebelheted a környezeted elismerését. Mindenfajta elért siker ellenére azonban érdemes mégis szerénynek maradnod, hisz az indokolatlan nagyképűség hamar konfliktusba sodorhat, hisz akarva-akaratlanul bánthatsz meg számodra fontos embereket. Egész nyugodtan légy büszke a teljesítményedre, ügyelj azonban arra, hogy a siker ne részegíthessen meg. Miután tehát bezsebeltél minden vállveregetést, minden elismerő bólintást, minden ámuló tekintetet, keress új kihívást, hisz az adrenalin emelkedett szintje az, ami abszolút forrásban tart. Csak így tovább!

NYILAS (november 23-december 21)

A kelletténél többet foglalkozol egy bizonyos dologgal az előtted álló héten, melynek eredményeképp azon feladatok szenvednek hátrányt, amelyek a prioritási sorrend tetején vannak. Épp ezért még időben tedd magad hátrafele menetbe, hisz ha nem parancsolsz megálljt, akkor bizony könnyűszerrel elveszhetsz a nagy útvesztőben. Igyekezz tehát a saját fontossági sorrended szerint haladni és olyasfajta ügyeket háttérbe szorítani, amelyek csupán az idődet húzzák. Majd ha tengernyi szabadidővel rendelkezel, ráérsz elővenni és leporolni őket, addig azonban prioritás szerint haladj!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló hét folyamán olyan dologra szánod rá magad, amit már régóta tervezgetsz, egészen idáig azonban nem volt bátorságod lépni. Amennyiben összeszeded minden akaraterődet és a feladatra koncentrálsz, ezúttal biztosan nem hasalhatsz el. Hosszú ideje gondolkodsz ezen a lépésen, pontosan tudod tehát, mit kell majd tenned, hogy semmilyen porszem ne kerülhessen a gépezetbe. Legyél azonban felkészülve a váratlan helyzetekre is annak érdekében, hogy szükség esetén gyorsan és hatékonyan tudj cselekedni. Profi vagy, most sem lehet semmi gond!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A nagy karácsonyi készülődésben az előtted álló hét folyamán alkalmad nyílhat arra, hogy végre szorosabbra fűzd a szerelmi szálat valakivel, aki iránt eddig csupán egyfajta plátói szerelmet tápláltál. Érdemes azonban ügyelned arra, hogy mégse ronts ajtóstól a házba, sokkal inkább valamiféle furganggal igyekezz a tudtára adni, hogy abszolút nem közömbös számodra. Azzal azért mindenképp érdemes számolnod, hogy könnyen előfordulhat egyoldalú szerelem is a te részedről, könnyen előfordulhat, hogy az illető egyáltalán nem táplál irántad semmifajta mélyebb érzelmet, ez esetben viszont fogadd el és lépj tovább. Valahol a Világban téged is vár a nagybetűs Szerelem, mellyel végre teljes lehet az életed. Addig se csüggedj, járj nyitott szemmel és ne akarj mindenáron szerelmes lenni!

HALAK (február 20-március 20)

Általában szereted kiszámítani azokat a helyzeteket, amelyeknek része vagy, a következő héten azonban váratlan fordulatot vesznek az események körülötted, mely nem csekély mértékű frusztrációt okozhat benned. Ingerültséged okán jó eséllyel lépten-nyomon konfliktusba kerülhetsz, melyekre nem mindig tudsz majd megfelelően reagálni. Mivel azonban az állandó viták, a csaták abszolút nem a te asztalod, épp ezért igyekezz diplomatikusan kezelni a kialakult feszültséget annak érdekében, hogy később ne kelljen mások bocsánatáért esedezned. Igen, vannak váratlan helyzetek, melyeket ha tetszik, ha nem, valahogy tudnod kell kezelni, másképp csak sodródsz majd az árral és egyszercsak valahol partot érsz. Nyilván nem ez a hosszú távú célod neked sem, nem igaz?

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!