Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp augusztus 7-13.: az Ikrek felelősségteljes feladatot kapnak, az Oroszlánokat kellemes csalódás éri

Heti horoszkóp augusztus 7-13.: az Ikrek felelősségteljes feladatot kapnak, az Oroszlánokat kellemes csalódás éri
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek óriási pénzösszeg hullik az ölébe még júniusban

A június a szikrázó napsütés és a kánikula mellett óriási pénzesőt is ígér!

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Olvasd el!

5 dolog, amit nem tehet meg az ellenőr, hiába nincs jegyed – Ismerd meg a jogaidat!

A jegyellenőröknek nincs mindenre kiterjedő hatáskörük.

Olvasd el!

6 gyógyszer, ami súlyos elhízáshoz vezet, hiába nem eszel többet: durván bezavarnak az anyagcsere-folyamatokba

A legtöbben nem is gondolnák, hogy a súlyvesztéshez nemcsak az életmódnak és a mozgásnak van köze, hanem az általunk szedett gyógyszereknek is.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz a június 21-ei telihold: minden álmuk valóra válik!

A telihold időszaka mindig valami megmagyarázhatatlan, misztikus energiával tölti fel az embereket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 21.: a Rákok kiemelkedő tudásukat adhatják tovább, a Mérlegek fontos célért küzdenek

A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmakat ígérnek!

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 20.: az Ikreknek nem érdemes kerülgetniük a forró kását, az Oroszlánok végre pontot tehetnek bizonyos feladatok végére

A hét második felére is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az előtted álló hétre is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 7-13.

KOS (március 21-április 20)

Rengeteg tennivaló vár az előtted álló héten, annak ellenére, hogy szíved szerint egyszerűen csak feltennéd a lábad és élveznéd a semmittevést, a jelenlegi állás szerint azonban nem igazán van lehetőséged arra, hogy csakúgy pihenj, ezért bosszankodsz folyamatosan. Nem érdemes azonban emiatt zsörtölődnöd, hisz azzal csak az idődet vesztegeted, igyekezz inkább az előtted álló feladatokra koncentrálni, hisz ha fejben el vagy veszve, akkor bizony esélyed sem lesz arra, hogy sikerrel abszolváld valamennyi kihívást. Ne hagyd magad kizökkenteni, hisz a fontossági sorrend tetején most az előtted álló kihívás foglal helyet!

BIKA (április 21-május 20)

Borzasztóan kimerítő, meglehetősen bonyolult feladatot sikerül megoldanod az előtted álló héten, amely kétségtelenül minden energiádat igénybe veszi. Emiatt gyorsan lemerülnek a tartalékaid így okosan kell gazdálkodnod az energiáddal annak érdekében, hogy ne merülj le teljesen. Igyekezz tehát nem túlvállalni magad, hisz nem tudhatod, hogy miféle kihivások lesznek azok, amelyek igénybe veszik az energiáidat. Eleget dolgozol, kellőképpen elfáradsz, próbálj tehát minden szabadidődet pihenéssel, illetve kikapcsolódással tölteni!

IKREK (május 21-június 21)

Felelősségteljes feladat teljesítése előtt állsz augusztus második hetében, amely hatalmas kihívást jelent számodra, jelen pillanatban azonban a félelem az, ami eluralkodik rajtad. Nem mered magad a helyzetbe képzelni, hisz minden porcikádat átjárja a félelem, ha arra gondolsz, hogy fejest kell ugranod a mélyvízbe és olyan gyorsan úsznod, amilyen gyorsan csak tudsz. Mielőtt azonban megfutamodnál, előtte igyekezz belegondolni abba, hogy bizony félelmekkel nem nagyon fogsz tudni előbbre jutni, igyekezz tehát mentálisan összeszedni magad, pihenj, vonatkoztass el, ne görcsölj folyamatosan és főleg ne táplálj felesleges félelmeket. Hidd el, megvan benned a tudás, ha pedig bizonyítani kell, az is gond nélkül menni fog!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan feladatot sikerül teljesítened az előtted álló héten, amely különösen fontos számodra és mivel abszolút maximalista vagy, igyekszel a tökéletesre törekedni. Mivel sikeresen pont került a dolog végére, így nyugodtan adhatod át magad a felhőtlen kikapcsolódásnak, egész nyugodtan keresheted a pihenésnek egy olyan formáját, amely feltölti a lemerült energiaraktáraidat. Szánj időt arra is, hogy a számodra fontos emberekkel tartsd a kapcsolatot, hisz más dolgos napokon nem biztos, hogy elegendő időt fordítasz rájuk, ezek a napok azonban tökéletesen alkalmasak arra, hogy törődj a szeretteiddel is.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló héten olyan személy okoz kellemes csalódást, akiért tulajdonképp egy lukas garast sem adnál alapesetben, ezúttal azonban bebizonyítja, hogy roppant módon félreismerted. Kissé szégyelled, hogy tévesen ítélted meg, nem gondoltad, hogy az illető, maga fog majd rácáfolni, ráadásul egy igen kockázatos helyzetben, ahol a saját bőrét viszi érted a vásárra. Légy hálás neki, egyúttal fogadd meg, hogy legközelebb csakis akkor alkotsz véleményt bárkiről, ha kellőképpen megismerted, addig helyezd inkább a semleges halmazba!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az előtted álló héten azt veszed észre, hogy bizonyos körökben -amelyekben te is érintett vagy- kezd teret nyerni a hamisság és az inkorrektség, ám nagyon úgy tűnik, hogy ezzel mindenki teljesen rendben van körülötted. Mindennek ellenére azt is tudod, hogy rengeteg energiát spórolsz meg magadnak, ha nem rohansz a széllel szemben, hanem csak egyszerűen hátat fordítasz és tovább állsz. Ezzel az újabb csalódással ismét megtanultál valamit az emberekről, pontosan tudod, hogy kit és hova kell helyezni a saját értékrended szerint, épp ezért teljesen nyugodt vagy afelől, hogy nem benned van ez esetben sem a hiba, mások vannak kicsit rosszul bekötve. Ne ragadj bele ilyen helyzetekbe, amelyek csak negatív tapasztalatot adnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az előtted álló héten túl nagy lendületet veszel egy bizonyos feladat kapcsán, mivel azonban ahhoz nincs meg a technikád, hogy minél messzebbre ugorj, ennek köszönhetően nagyot hasalsz. Az első pillanatban rendkívül dühösnek érzed magad, tulajdonképp a nem megfelelő körülményeket okolod, az eszedbe sem jut, hogy esetleg te vétettél valahol. Komoly tanulság ez számodra, hogy legközelebb érdemes bemérned a távolságot, ellenkező esetben a földet érés elég fájdalmas lehet. Ne okolj senkit, ez most így sikerült, a következő feladatban majd jobban teljesítesz, fel a fejjel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az előtted álló héten egy számodra fontos személy kerül kelepcébe, te pedig gondolkodás nélkül szeretnéd megmenteni. Az illető azonban nem feltétlenül nyitott arra, hogy valaki mentőövet dobjon neki, amit te nem igazán értesz és kissé zokon is veszel. Ne vedd azonban magadra a dolgot, könnyen lehet ugyanis, hogy bizonyos részletekkel nem vagy tisztában, emiatt nem tudnál adekvátan segítséget nyújtani. Fogadd el, hogy ez nem a te utad, engedd át az illetőnek az lehetőséget, hogy önmaga oldja meg a problémát, ugyanakkor biztosítsd róla, hogy ott állsz a medence szélén és bármikor készen állsz arra, hogy beugorj és segíts neki. Ennél többet most nem tehetsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Az előtted álló héten úgy tűnik, hogy semmifajta világmegváltó feladatod nincsen, épp ezért nyílik tehát kiváló alkalmad arra, hogy rendezd a jövőképedet és megtedd a megfelelő lépéseket azért, hogy végre sínre kerüljön az életed. gyekezz rendszerezni a gondolataidat, tervezz, reálisan zongorázd végig a lehetőségeidet és annak megfelelően dönts a következő lépésről, hogy az a legnagyobb hasznodat szolgálja. Szerencsére lazább napokat élsz, engedd el tehát magad, ne frusztráljon semmi, gyűjts energiát és inspirálódj, hisz a közeljövőben új kihívások várnak!

BAK (december 22-január 20)

Olyasmivel foglalkozol az előtted álló héten, amihez tulajdonképpen abszolút semmi közöd, ám mivel mindenki magasról tesz rá, épp ezért úgy gondolod, hogy rád vár a feladat megoldása. Mielőtt azonban hirtelen felindulásból felesleges terheket vennél a nyakadba, előtte igyekezz meghúzni magadban is egy határvonalat, hiszen vannak saját ügyeid, kellőképp elfoglalt vagy, nincs tehát szükséged újabb bonyodalmakra. Hagyd, hogy azok dolgozzanak ezen, akikre tartozik, ne félj, nem te leszel felelősségre vonva! Csak és kizárólag a téged érintő ügyekre koncentrálj, mások pedig majd rendezik a sajátjukat!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasféle társaság vesz körül, akikke nem igazán találod a közös hangot, valahogy az az érzésed, hogy kissé szándékosan mondanak ellent neked mindenben. Ettől érthető módon frusztráltnak érzed magad, nincs is kedved már beilleszkedni közéjük. Nincs ezzel semmi baj, nem kell semmifajta álarcot felvenned ahhoz, hogy bárki elfogadjon, ha nem kedvel valaki azért, amilyen vagy, attól még korántsem biztos, hogy benned van a hiba. Állj tovább és keress olyan közeget, ahol nem a hibákat keresik benned!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, nem tudod, merre van menj tovább egy bizonyos projekt kapcsán, sehogy sem látod a megoldást, eddig azonban nem akartál másokba kapaszkodni és segítséget kérni. Be kell azonban látnod, hogy érdemes egy pillanatra a büszkeséged legyőznöd és olyasvalaki támogatását kérni, aki volt már hozzád hasonló szituációban, így tehát tudja, melyik a helyes útirány. Ne vállalj olyasmiért felelősséget, amiről tulajdonképp fogalmad sincs, hiszen az csak a jelenlegi életedet bonyolítaná. Próbálj beletörődni, hogy abszolút nem kell tökéletesnek lenned.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép

Így lesz mindig finom illat az otthonodban: búcsúzz el örökre a kellemetlen szagoktól!

Hiába takarítasz rendszeresen, mégis előjönnek a kellemetlen szagok? Segítünk!

Kép

Volt, aki flitterekben ragyogott a JOY Social Media Award vörös szőnyegén - Íme az est legjobb szettjei

Tegnap került megrendezésre a JOY Social Media Award 2024-es gálája, ahol azokat a kiemelkedő tartalomgyártókat díjaztuk, akik személyiségük és munkásságuk mellett a tartalmaikkal is inspirálnak minket.

Kép

Ennyire dögös lett Mészáros Lili legelső címlapja: a Next Top Model Hungary győztese vadítóan néz ki a képeken

A Next Top Model Hungaty nyertese, Mészáros Lili egyik nyereménye az volt, hogy szerepelhet a JOY magazin címlapján. Ez meg is történt, csodásan fest rajta!

Kép

Jött, látott és győzött: Tóth Andi lélegzetelállító szettben vette át díját a Social Media Awardon

Tegnap került megrendezésre a JOY Social Media Award 2024-es gálája, ahol ismét díjat kaptak azok a tartalomgyártók, akiket szeretünk és, akik valóban inspiráló tartalmakkal teszik szebbé a napjainkat.

Kép

Megjelent a JOY nyári lapszáma, címlapon a Next Top Model Hungary győztese, Mészáros Lili - Keresd a magazint Kneipp minitusfürdővel!

A JOY legfrissebb lapszáma a legfrissebb nyári szépség és divattrendekkel vár, valamint izgalmas interjúkkal és fotókkal, például Mészáros Lilivel, Rúzsa Magdival és Pető Brúnóval. Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra Bianka ajánlóját!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!