Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Először informatikai mérnöknek, majd nyomozónak készült: Nagyratörő álmokat dédelget az ismert influenszer, Henry Kettner

Henry Kettner
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Napjaink egyik legnépszerűbb influenszere, pedig még csak 25 éves. Henry Kettner 5 éve robbant be a köztudatba, méghozzá a színes és minőségi tartalmaival, amelyekre még mindig ki vannak éhezve a követői.

Azon kevés médiaszereplők egyike, aki zseniális érzékkel szól a fiatal generációhoz, és aki kicsit sem riad vissza a megújulástól. Interjúnkban az indulásáról, a karrierjéről és a hétvégén megrendezésre került Red Bull Röpnap zsűrizéséről faggattuk Henry Kettnert.

Már gyerekkorodban is hasonló karrierről álmodtál?

Akkor is lehetett érezni, hogy a kamera, a szereplés az életem része lesz, de még mindig azt mondanám, hogy keresem az utam. Pár éve még az informatikai mérnök szakon kezdtem az egyetemet, két hét múlva viszont abba is hagytam, mert tudtam, hogy ez nagyon nem én vagyok. Majd eldöntöttem, hogy nyomozó akarok lenni és jelentkeztem a rendőrtisztire, de végül az sem lett a befutó. Végül a Corvinus Egyetemen jött fel bennem először, hogy a média irányába kéne elmozdulnom.

Sokan szkeptikusak az influenszer szakmával kapcsolatban, hiszen egyre többen vannak, akik efelé fordulnak szakmai hozzáértés és valódi produktum nélkül...

Tény, hogy nagyon felhígult az influenszer szakma, ami nem jó fényt vet ránk, akik valóban kemény és sok munkát teszünk egy-egy tartalom előállításába. Én alapvetően azért szeretem ezt csinálni, mert élvezem, és nem az ingyen termékek motiválnak.

Mi az, amit élvezel benne?

Hogy úgy szólhatok az emberekhez, ahogy szeretnék, valamint, hogy olyan dolgokat adhatok nekik, amelyek úgy érzem, érdekli őket.

Az biztos, hogy évről évre más és más lesz trendi vagy követendő. Napjainkban például a TikTok hódít, pár éve viszont még mindenki a Facebook-ot tartotta a legjobb felületnek. Mit gondolsz erről?

Nagyon nehezen nyitottam a TikTok felé, de ez így van! Rohamosan fejlődik a világ és pillanatok alatt változnak meg a fogyasztási szokások és még sorolhatnám. Az én munkám szó szerint megköveteli a megújulást és azt, hogy meglegyen bennem a hajlam más dolgok és készségek elsajátítására.

Valahol ez a kulcs?

Inkább pontosan ez a kulcs! De emiatt sem vagyok képes beleunni a munkámba. Kell, hogy mindig más séma, más szempont alapján csináljak dolgokat. Ezzel tudom a legjobban elkerülni azt, hogy belefásuljak a munkámba.

Nagyon szeretnek a követőid, aminek köszönhetően egyre nagyobb a táborod, ugyanakkor kritikusokkal és sajnos rosszindulató kommentekkel így is sokszor kell szembe néznie egy influenszernek. Ezt mennyire lehet jól kezelni?

Egy idő után már ment, de az elején nagyon magamra tudtam venni. Alapvetően is egy nagyon érzékeny ember vagyok, így amikor indokolatlanul gonosz privát üzeneteket kaptam, mindig magamba fordultam. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem bírom a kritikát, hiszen ha valaki szépen és érthetően elmondja, mi az, ami esetleg nem tetszett neki vagy ő hogyan látná jobbnak, mindig szívesen fogadom, hiszen ezek építenek. Nekem fontos a pozitív és a negatív kritika is.

Aktuális témákat érintesz és nagyszerűen tudsz a fiatal generációhoz szólni. Ez egy veled született képesség?

Biztos volt és van hozzá érzékem, de az elmúlt 5 év tapasztalata is sokat segít. Sokat kommunikálok emberekkel és már zsigerből látom, mitől lesznek befogadóbbak, mi oldja fel őket vagy indít el bennük egy gondolatot.

Rád is valami hasonló volt nagy hatással, amikor elkezdted ezt a munkát?

Egy átlagos, saját útját kereső fiatal voltam, de soha, senki nem volt rám hatással. Egyszerűen csak a saját álmaimat követve indultam el ezen és építettem az akkori tudásomnak megfelelően. Szerencsére meglett a gyümölcse, amiért nagyon hálás vagyok.

Kép
forrás: Henry Kettner

Mi a legnagyobb kihívás a tartalomgyártásban és a közszereplésben?

Az életem 80%-át elveszi, ami már önmagában is egy nagy kihívás, hiszen a sok szépsége és előnye mellet, sok lemondással is jár ezt csinálni. Alkalmazkodni kell a szertelenséghez és ahhoz, hogy én osztom be az időmet, mégpedig úgy, hogy közben nem úszok el a különböző projektjeim között.

Akkor nem is igazán tudnád elképzelni magadat egy átlagos, reggel 9-től 5 óráig tartó munkában?

Szerintem az én generációm már sokkal produktívabban és stresszmentesebben tud a munkájában haladni és fejlődni, ha azt nem egy kötött munkaidőben és munkahelyen teszi, hanem ahogy és ahol ő jónak érzi. Mindenki más és más, és úgy gondolom, ez a feladatokra és azok elvégzésének módjára is igazak. Jó látni, hogy ezt egyre több vezető és cég ismeri fel.

Előző hétvégén rendezték meg a Red Bull röpnapot, ahol zsűriként vettél részt. Volt már ilyenre példa?

Amennyire imádom a repülést, annyira félek is tőle. Kívülről fújom a repülőgép típusokat, a légikatasztrófákat, járok szimulátorba, mégis van bennem egy félsz, amikor felszállok egy gépre. A rendezvényről már sok videót láttam korábban, és nagyon sokszínűnek tartom, mind a repülőgépek, mind a mérnökök miatt és persze a koreográfia sem utolsó, amit elő kellett adniuk az eseményen. Zsűritagként már az is felvillanyozott, milyen trükkökkel oldották meg a feladatokat és hogyan valósították a repülést magát.

Sok követőd vehette már észre, hogy az influenszer szakma mellett más területek fele is nyitottál…

Igen, igen! A tévé már nagyon fiatal korom óta érdekel, ahol egyre többször látni műsorokban. Bízom benne, hogy inkább előbb, mint utóbb saját tévéműsorom is lesz, illetve a másik fontos fővonalam az a zene, amivel szintén sok új dolog indul útjára.

Ilyen fiatalon, ilyen sok sikert kevés ember tud elérni... és még előtted az élet. Van egy-két tanácsod a szárnyaikat próbálgató fiatalok számára?

Bármibe is fognak bele csinálják 1000%-osan, legyenek alázatosak, mindig építsék és fejlesszék a készségeiket és, ami a legfontosabb, hogy a rosszindulat és a negatív dolog helyett arra törekedjenek, hogy jót és szépet hagyjanak maguk után minden egyes munkájukkal és tettükkel.

Ezt olvastad már?

Galéria / 11 kép

A cannes-i filmfesztivál 5+1 legstílusosabb magyar sztárja

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!