Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

94 évesen az internet szupersztárja: Helen nem csak a nagypapád szívét rabolja el

94 évesen az internet szupersztárja: Helen nem csak a nagypapád szívét rabolja el

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ez a közel százéves dédnagyi imádnivalóan mutatja meg az egész világnak, hogyan érdemes megélni az időskort. Példakép lehet bárki számára!

Nagyon sokan félnek az öregedéstől, azt gondolják, az időskor már semmi szépet vagy jót nem tartogathat. Ez azonban nem igaz, nagyon úgy fest, a kor tényleg lehet pusztán csak egy szám, ha az ember szíve, lelke tele van pozitivitással és életigenléssel. A 94 éves Helen Ruth Elam, Instagramon szereplő nevén Helen Vanwinkle Honey tökéletesen jó példa erre, egyfelől remek egészségnek örvend, másfelől egy pillanat alatt sztár lett belőle a közösségi médiában csodás személyiségének és izgalmas, fiatalos stílusának köszönhetően!

Helen Vanwinkle Honey, a 94 éves dédnagyi, aki az internet sztárja

Helen 1928-ban látta meg a napvilágot, júliusban ünnepelte a 94. születésnapját. Az asszony csupán 19 éves volt, amikor 1947-ben feleségül ment élete nagy szerelméhez, Earl Van Winkle-höz, akitől egy fia született, aki a David nevet kapta.

Az internetes sztár több súlyos tragédiát is megélt hosszú élete során, szeretett férjét éppen a 35. házassági évfordulójukon veszítette el egy autóbalesetben, 1983-ban. Fia, David pedig csupán 46 éves volt, amikor rákban elhunyt. Veszteségei ellenére Helen dédnagyinak hatalmas a családja, nyolc unokája és két dédunokája van.

A közösségi média akkor fedezte fel, amikor igent mondott dédunokájának, Kennedy Lewisnak pár képre, amin a fiatal lány ruháit viselte. A kamasz kiposztolta ezeket, Helen pedig másnap reggelre a világ leghíresebb dédnagyija volt.

Helen Van Winkle nem ijedt meg a dologtól, hiszen sikerült egész életében megőriznie nyitottságát, kíváncsiságát, egyszóval egy nagyobb darabot a gyermeki énjéből. Belement a további játékba, így ma már egy 3,2 millió követővel büszkélkedő szuper menő Instagram-oldal tulajdonosa. Bármilyen színes, látványos, vagány, extravagáns és szexi szerkót hajlandó felvenni, a fürdőruháktól és bikiniktől sem riad vissza.

Büszkén vállalja 94 éves teste minden tökéletlenségét, önmaga elfogadására és szeretetére bátorít mindenki mást is. Nagyon aktív életet él, jön-megy, új emberekkel ismerkedik, barátságokat köt és örül minden egyes napnak. Sztárok tömkelege követi őt inspirációért, olyanok, mint Rihanna, Khloé Kardashian vagy Miley Cyrus.

Helen humora is zseniális, Instagramon olvasható mottója úgy szól:

„1928 óta lopom el a pasijaitokat!”

Olvastad már?

Galéria / 4 kép

Ismerd a világ legidősebb stewardessét: Bette Nash már 65 éve dolgozik a levegőben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.