Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

94 évesen az internet szupersztárja: Helen nem csak a nagypapád szívét rabolja el

94 évesen az internet szupersztárja: Helen nem csak a nagypapád szívét rabolja el

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ez a közel százéves dédnagyi imádnivalóan mutatja meg az egész világnak, hogyan érdemes megélni az időskort. Példakép lehet bárki számára!

Nagyon sokan félnek az öregedéstől, azt gondolják, az időskor már semmi szépet vagy jót nem tartogathat. Ez azonban nem igaz, nagyon úgy fest, a kor tényleg lehet pusztán csak egy szám, ha az ember szíve, lelke tele van pozitivitással és életigenléssel. A 94 éves Helen Ruth Elam, Instagramon szereplő nevén Helen Vanwinkle Honey tökéletesen jó példa erre, egyfelől remek egészségnek örvend, másfelől egy pillanat alatt sztár lett belőle a közösségi médiában csodás személyiségének és izgalmas, fiatalos stílusának köszönhetően!

Helen Vanwinkle Honey, a 94 éves dédnagyi, aki az internet sztárja

Helen 1928-ban látta meg a napvilágot, júliusban ünnepelte a 94. születésnapját. Az asszony csupán 19 éves volt, amikor 1947-ben feleségül ment élete nagy szerelméhez, Earl Van Winkle-höz, akitől egy fia született, aki a David nevet kapta.

Az internetes sztár több súlyos tragédiát is megélt hosszú élete során, szeretett férjét éppen a 35. házassági évfordulójukon veszítette el egy autóbalesetben, 1983-ban. Fia, David pedig csupán 46 éves volt, amikor rákban elhunyt. Veszteségei ellenére Helen dédnagyinak hatalmas a családja, nyolc unokája és két dédunokája van.

A közösségi média akkor fedezte fel, amikor igent mondott dédunokájának, Kennedy Lewisnak pár képre, amin a fiatal lány ruháit viselte. A kamasz kiposztolta ezeket, Helen pedig másnap reggelre a világ leghíresebb dédnagyija volt.

Helen Van Winkle nem ijedt meg a dologtól, hiszen sikerült egész életében megőriznie nyitottságát, kíváncsiságát, egyszóval egy nagyobb darabot a gyermeki énjéből. Belement a további játékba, így ma már egy 3,2 millió követővel büszkélkedő szuper menő Instagram-oldal tulajdonosa. Bármilyen színes, látványos, vagány, extravagáns és szexi szerkót hajlandó felvenni, a fürdőruháktól és bikiniktől sem riad vissza.

Büszkén vállalja 94 éves teste minden tökéletlenségét, önmaga elfogadására és szeretetére bátorít mindenki mást is. Nagyon aktív életet él, jön-megy, új emberekkel ismerkedik, barátságokat köt és örül minden egyes napnak. Sztárok tömkelege követi őt inspirációért, olyanok, mint Rihanna, Khloé Kardashian vagy Miley Cyrus.

Helen humora is zseniális, Instagramon olvasható mottója úgy szól:

„1928 óta lopom el a pasijaitokat!”

Olvastad már?

Galéria / 4 kép

Ismerd a világ legidősebb stewardessét: Bette Nash már 65 éve dolgozik a levegőben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!