Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Meghökkentő sztorik: emberek elmesélték, miért házasodtak meg szerelem nélkül

Meghökkentő sztorik: emberek elmesélték, miért házasodtak meg szerelem nélkül

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Gondoltad volna, hogy vannak olyanok, akik nem szerelemből házasodnak?

Azt gondolhatnád, egy párkapcsolathoz, pláne egy házassághoz szükség van szerelemre, ez azonban nagyon sokszor nem így van. Az emberek elképesztően félnek a magánytól, akinek pedig az önbecsülése is alacsony, hajlamos azt gondolni, hogy az első szembejövővel össze kell kötnie az életét, különben egyedül hal meg.

Az ilyen házasságok azonban többnyire menthetetlenek és boldogtalanok, hiszen mindkét fél szenved. Különösen rossza a helyzet akkor, ha egyikük valóban szerelmes, míg a másik csak eljátssza a szép a érzéseket. Te jártál már hasonló cipőben? Az alábbi illetők igen!

„Olyan valakit vettem feleségül, akiről úgy tűnt, jó lenne megállapodni mellette. Már egy éve nem volt kapcsolatom, amikor megismertem ezt a nőt egy bárban. Azt gondoltam, elég csinos és jó vele lenni. Az a helyzet, hogy együtt fejlődtünk, nagyon sikeres és boldog a házasságom annak ellenére, hogy nem vett le a lábamról. Soha, egy pillanatra sem volt olyan rossz a kapcsolatunk, hogy azt mondjam, ki akarok szállni.”

„Nekem nem sikerült jól a szerelemmentes házasság. Onnan, hogy gyereket akarok, eljutottam odáig, hogy soha nem akarok. Valójában persze akartam.”

„Öt év házasság után tudtam meg, hogy én voltam neki a – jobb a semminél – opció. Két héttel később beadtam a válást. Nagyon sok baj volt a házassággal, például az is, hogy azt mondta mindenkinek, csak azért vett el, mert félt egyedül megöregedni. Nekem azt mondta, én vagyok a nagy Ő.”

„Az első házasságom arról szólt, hogy jobb ez a semminél, mert nagyon alacsony volt az önbizalmam. Azt hittem máskülönben egyedül maradnék. Másfél év után elváltunk. Most álmaim férfijával élek házasságba, igaz, idő volt rábukkanni.”

„Amikor mindketten elértük a harmincat, beköltöztünk egy új házba, egy új városban. Az óra ketyegett. Az első évfordulónkon kértem meg, mivel azt mondta korábban, tegyem meg vagy szakítsunk. Már 15 éve voltunk együtt, két gyerekünk született, a vendégszobában aludtam. Leginkább azért, mert horkolt, ami ellen nem akart tenni semmit. Sajnos szexuálisan sem találtam már vonzónak. Tíz évig csak lakótársak voltunk, ezt is a gyerekekért. Amikor végre elég nagyok lettek, kiköltöztem. Jó lett volna, ha egy évtizeddel korábban megteszem.”

Ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

4 intő jel, hogy a házasságod a válás felé tart

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.