Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Meghökkentő sztorik: emberek elmesélték, miért házasodtak meg szerelem nélkül

Meghökkentő sztorik: emberek elmesélték, miért házasodtak meg szerelem nélkül
A nap cikke

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek 180 fokos fordulatot vesz az élete február végén: varázslatos dolgok várnak rájuk!

Ezek a csillagjegyek hatalmas változásra számíthatnak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

4 gyakorlat, amit az ortopédusok nem ajánlanak térdfájdalom esetén: hosszú távú károkat okozhatnak az ízületekben

Milyen gyakorlatokat ne végezz, ha rossz a térded? Szakértők szerint ezeket érdemes kerülni.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
Gondoltad volna, hogy vannak olyanok, akik nem szerelemből házasodnak?

Azt gondolhatnád, egy párkapcsolathoz, pláne egy házassághoz szükség van szerelemre, ez azonban nagyon sokszor nem így van. Az emberek elképesztően félnek a magánytól, akinek pedig az önbecsülése is alacsony, hajlamos azt gondolni, hogy az első szembejövővel össze kell kötnie az életét, különben egyedül hal meg.

Az ilyen házasságok azonban többnyire menthetetlenek és boldogtalanok, hiszen mindkét fél szenved. Különösen rossza a helyzet akkor, ha egyikük valóban szerelmes, míg a másik csak eljátssza a szép a érzéseket. Te jártál már hasonló cipőben? Az alábbi illetők igen!

„Olyan valakit vettem feleségül, akiről úgy tűnt, jó lenne megállapodni mellette. Már egy éve nem volt kapcsolatom, amikor megismertem ezt a nőt egy bárban. Azt gondoltam, elég csinos és jó vele lenni. Az a helyzet, hogy együtt fejlődtünk, nagyon sikeres és boldog a házasságom annak ellenére, hogy nem vett le a lábamról. Soha, egy pillanatra sem volt olyan rossz a kapcsolatunk, hogy azt mondjam, ki akarok szállni.”

„Nekem nem sikerült jól a szerelemmentes házasság. Onnan, hogy gyereket akarok, eljutottam odáig, hogy soha nem akarok. Valójában persze akartam.”

„Öt év házasság után tudtam meg, hogy én voltam neki a – jobb a semminél – opció. Két héttel később beadtam a válást. Nagyon sok baj volt a házassággal, például az is, hogy azt mondta mindenkinek, csak azért vett el, mert félt egyedül megöregedni. Nekem azt mondta, én vagyok a nagy Ő.”

„Az első házasságom arról szólt, hogy jobb ez a semminél, mert nagyon alacsony volt az önbizalmam. Azt hittem máskülönben egyedül maradnék. Másfél év után elváltunk. Most álmaim férfijával élek házasságba, igaz, idő volt rábukkanni.”

„Amikor mindketten elértük a harmincat, beköltöztünk egy új házba, egy új városban. Az óra ketyegett. Az első évfordulónkon kértem meg, mivel azt mondta korábban, tegyem meg vagy szakítsunk. Már 15 éve voltunk együtt, két gyerekünk született, a vendégszobában aludtam. Leginkább azért, mert horkolt, ami ellen nem akart tenni semmit. Sajnos szexuálisan sem találtam már vonzónak. Tíz évig csak lakótársak voltunk, ezt is a gyerekekért. Amikor végre elég nagyok lettek, kiköltöztem. Jó lett volna, ha egy évtizeddel korábban megteszem.”

Ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

4 intő jel, hogy a házasságod a válás felé tart

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Velük randevúzott Elvis után Priscilla Presley! 7 férfi, akinek sikerült elcsábítania a Király legnagyobb szerelmét

Priscilla Presley a mai napig Elvist tartja élete szerelmének, ettől függetlenül első és egyetlen férje halála után is adott pár esélyt annak, hogy ismét rátaláljon a szerelem.

Kép

Készülj! A kínai asztrológia szerint a hét ezen napján lehetőség nyílik megsokszorozni a jót az életedben

A Csi, vagyis az életerő áramlásának napi minőségei folyamatosan változnak, ez pedig hatással van az életünkre. Lássuk mi vár ránk február 19-25. között!

Kép

Félelmetes kontroll: Elvis erre kényszerítette a fiatal Priscilla Presley-t a házasságuk után

A Priscilla című film továbbra is megosztja a közönséget, annak ellenére is, hogy a sztori alapját egy bestseller könyv adja.

Kép

Az Egy nap című netflixes sorozat felemel, aztán kifacsar és összetör: vajon miért zokog az egész internet miatta?

Az Egy nap megmutatja azt a típusú szerelmet, ami a mai világból a legjobban hiányzik...

Kép

Erre figyelj, ha a Temu, Shein, Wish és hasonló oldalakról rendelsz

A netes vásárlás mindig rizikós egy kicsit, pláne, ha gyanúsan olcsón tudsz beszerezni bármit. Mire figyelj, hogy biztosan ne érjen anyagi kár és csalódás? Segítünk!

Kép

A brit királyi család kedvenc parfümjei: ezt viselte Diana az esküvőjén

A legtöbb nő valósággal rajong a parfümökért, és szeretnek inspirálódni annak a tekintetében, hogy milyen híresség milyen illatú parfümöket részesít előnyben. Miután jelenleg a brit királyi család az egyik legnépszerűbb dinasztia Európában, így érdekesnek tartottuk bemutatni azon illatokat, melyeket az elmúlt évtizedek során előszeretettel viseltek akár nívós eseményeken, akár a hétköznapokban.