Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Havi horoszkóp február: az Ikrek segítőkészségüket bizonyíthatják, a Szüzeket kellemes meglepetés érheti

Havi horoszkóp február: az Ikrek segítőkészségüket bizonyíthatják, a Szüzeket kellemes meglepetés érheti

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Katalin hercegné túlöltözte a menyasszonyt a jordán királyi esküvőn: csak egy valaki volt még feltűnőbb

Hussein jordán koronaherceg kimondta a boldogító igen és feleségül vette a a Szaúd-Arábiában született Rajwa Al-Saif-ot.

Olvasd el!

Megható gondolatokkal búcsúzik Bruce Willistől Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger visszaemlékezett azokra az időkre, amikor együtt dolgoztak Bruce Wilissel.

Promóciók

A SPAR szupermarketek már több mint 1200, az INTERSPAR hipermarketek több mint 1100 akciós ajánlattal várják vásárlóikat

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

június 10

kos 03.21 - 04.19

A hét utolsó munkanapjára olyannyira ősszegabalyodtak a szálak...

bika 04.20 - 05.20

Úgy érzed, a hét utolsó munkanapján semmi sem...

ikrek 05.21 - 06.21

Viszonylag eseménymentes hét után érkezel a hétvége kapujába,...

rák 06.22 - 07.22

Irígylésreméltó precizitással dolgozol a egy bizonyos ügy megoldásán...

oroszlán 07.23 - 08.22

A hét utolsó munkanapján egy bizonyos ügyben olyan...

szűz 08.23 - 09.22

Olyasmire vállalkoztál -talán kissé elhamarkodottan-, ahol bizony nem...

mérleg 09.23 - 10.22

Az utóbbi időben a környezeted folyamatosan beleszól az...

skorpió 10.23 - 11.21

Olyannyira zsúfolt életet élsz, hogy sokszor csak sodródsz...

nyilas 11.22 - 12.21

Egészen a hét utolsó munkanapjáig megingathatatlan magabiztossággal meneteltél...

bak 12.22 - 01.19

Olyan feladatot kell megoldanod a hét utolsó munkanapján,...

vízöntő 01.20 - 02.18

Optimista hozzáállásod segítségedre lehet a hét utolsó munkanapján,...

halak 02.19 - 03.20

A hét utolsó munkanapján gondolkodás nélkül belevetnéd magad...

Elolvasom végig Megnézem

Promóciók

Pump It Up! Hatásfokozó megoldások a mindennapi arcápolásban

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Promóciók

Nemes célt tűz ki a Waterdrop az óceánok világnapja alkalmából

Facebook
Twitter
Pinterest
Mit üzentek a csillagok februárra? Izgalmakban bővelkedő havi horoszkópodból most megtudhatod!

HAVI HOROSZKÓP FEBRUÁR

KOS (március 21-április 20)

Általában igyekszel minden eshetőségre felkészülni, nem-igen szereted a váratlan szituációkat, épp ezért a részleteket is figyelembe véve mindig rendelkezel egy B-tervvel is. Ez a gondolkodásmód bizony febrárban nagyon jól fog jönni, hisz olyan szituáció adódik, amikor ugyan azt gondoltad, minden úgy fog alakulni, ahogyan azt korábban eltervezted, mégis kénytelen leszel irányt változtatni és másfelé indulni. Bízz magadban, légy magabiztos, ne hagyd, hogy megrémítsen az ismeretlen, hisz nem lehetsz biztos benne, hogy rosszul fog elsülni a dolog! Nem véletlenül vagy olyan elővigyázatos és alapos, s ezen tulajdonságok ezúttal kifejezetten előnyödre válnak majd!

BIKA (április 21-május 20)

Igyekeztél eddig egy bizonyos dolgot minél tovább halasztani, amelyről tudtad, hogy nem lesz egyszerű menet, mosranra azonban rá kell azonban jönnöd, hogy örökké nem seperheted a szőnyeg alá. Sokkal jobban teszed tehát, ha az előtted álló hónapban mégis veszel egy mély levegőt és ha fintorral ugyan, de mégis megoldod a szituációt. Hidd el, sokkal jobban fogsz aludni és tonnákkal könnyebb lesz a lelkiismereted is. Fogadd el, hogy mindenki életében vannak olyan dolgok, amelyekkel nem szívesen foglalkozik, sőt leginkább elfelejtené őket, mégis időnként foglalkozni kell velük és lehetőség szerint mihamarabb lezárni őket!

IKREK (május 21-június 21)

Bár kissé öntörvényűnek gondolnak a környezetedben, hiszen mindent szeretsz a saját terveid szerint alakítani, nem-igen hagysz senkit a közeledbe férkőzni, februárban azonban mégis az ellenkezőjét bizonyítod azoknak az előítéleteknek, amelyeket rád ragasztottak. Ügyelj arra, hogy mégse ess át a ló túloldalára, az, hogy most segítőkész vagy, nem jelenti ugyanis azt, hogy bárki bármire eszközként használhat és azt gondolhatja, hogy akármit megcsinálhat veled, te ennek ellenére segítesz majd. Ha öntörvényű nem is vagy, azért van értékrended és vannak elveid, amelyek szerint élet az életed, nem pedig úgy, hogy másoknak megfelelj!

RÁK (június 22-július 22)

Ugyan igyekszel titkolni mindenki előtt, mégis kiszivároghat az a terv, amelyek februárban szeretnél mindenképp megvalósítani. A hír hallattán nem fog ugyan ez a bizonyos személy kiugrani a bőréből örömében, hiszen roppant módon félt a csalódástól, mégis biztosítsd arról, hogy ez nem egy meggondolatlan kaland, ahol csakúgy beleugrasz a semmibe "bungee jumping" címszó alatt, ez egy sokkal inkább alaposan átgondolt, eltervezett cél, amelynek elérésére régóta készülsz. Tisztában vagy a veszélyekkel, de ha soha nem próbálod meg, nem is fogod elérni a sikert, illetve a határaiddal és a korlátaiddal sem leszel tisztában. Ha sikerül megnyugtatnod az illetőt, akkor ő is rá fog jönni, hogy ez most különösen fontos neked!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elég magasra tetted a mércét, amelyet szeretnél az előtted álló hónapban megugrani, mégis mivel nagyon szeretnéd, ezért hajlandó vagy bármit megtenni érte. Érdemes azonban óvatosnak lenned, olyasmiről álmodozol ugyanis, ami jelen pillanatban nem biztos, hogy számodra is elérhető magasságokban van. Ne akarj komoly áldozatokat hozva, mindenáron menni valami után, ami nem is garantálja, hogy boldog leszel! Jó dolog néha álmodozni, de azért mégis érdemes meghúznod egy bizonyos határt a hamis illúziók és a valóság között, s ehhez nem árt, ha kicsit reálisabban gondolkodsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az előtted álló hónapban olyasfajta, kellemes meglepetés érhet, amelyre a legmerészebb álmaidban sem számítottál, épp ezért eshet különösen jól. Olyasvalaki lep meg ugyanis, akitől a legkevésbé sem számítottál rá, így az első meglepetés után rendkívülien melengeti a szíved, hisz nem különösebben álltok közel egymáshoz. Nem kell azonban túlgondolnod a szituációt, csupán értékeld ezt a kedves gesztust és igyekezz kihasználni minden pillanatát! Biztosítsd róla az illetőt, hogy léteznek még jó emberek, ő pedig az az angyal, aki ezt be is bizonyította. Ugye milyen szép az Élet?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Komoly és felelősségteljes megbízást kapsz februárban, amit ráadásul egy olyan személlyel kell elvégezned, akivel tulajdonképp hosszabb ideje közös ellenszenvet tápláltok egymás iránt. Nincs azonban más választásod, minta siker érdekében lenyelned a békát és minden eddig ellenérzést hátrahagyva arra koncentrálni, hogy jó eredményt produkáljatok. Nyilvánvalóan nem lesztek közelebbi barátok ezután sem, de legalább nyugodt lelkiismerettel mondhatod el, hogy ellenérzéseiden felülemelkedve arra törekedtél, hogy különösebb vita nélkül, közös erővel megoldj egy olyan feladatot, amely kivívja a feletteseid elismerését is! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, vannak a múltadnak olyan pontjai, amelyeket soha nem vállalnál fel, hisz egyetlen percig sem vagy büszke rájuk. Az előtted álló hónapban azonban valaki fényt derít a titkodra, ennek okán neked is szegezi a kérdést, hogy vajon eddig miért nem vállaltad fel előtte. Te azonban senkinek nem tartozol semmiféle elszámolnj valóval, így gyorsan, határozottan, mégis diplomatikusan igyekezz elejét venni az indokolatlan és számodra érthetetlen számonkérésnek. Tedd világossá, hogy nem az a helyzet áll fenn, amikor te engedelmes bárányka módjára hajlandó vagy addig bégetni, amíg az illető kielégítő választ nem kap, vannak ugyanis olyan dolgok, amelyek csak és kizárólag rád tartoznak, senki másra. Ragaszkodj ehhez mindenképp, ne engedj mások számonkérő stílusának!

NYILAS (november 23-december 21)

Bár azt gondolod, hogy az előtted álló hónapban végre minden a terveid szerint alakulhat, ennek nyomán elég csupán fél szemmel figyelned az utat, ennek ellenére mégis érdemes határozottan óvatosnak lenned, a vakmerőségért ugyanis komoly árat fizethetsz. Igyekezz nem engedni a kísértésnek és a végső állomásig bizony koncentrálni, hisz ha amiatt úszik el egy ígéretesnek tűnő terv, hogy te túl könnyelműen állsz hozzá, akkor bizony joggal lehetsz majd rendkívül bosszús! Gondolkodj úgy, hogy abból később ne jöhess ki rosszul, a tájat aközben is élvezheted, hogy nem engeded el a kormányt!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló hónapban "nincs mit veszíteni" alapon mindent felteszel egy bizonyos dologra, amely korántsem az előzetes várakozásaidnak megfelelően alakul. Ennek okán joggal érezheted magad borzasztóan csalódottnak, nem is gondoltad volna ugyanis, hogy a kudarc is benne lehet a pakliban. Amennyiben azonban megrázod magad és levonod a megfelelő konzekvenciákat, abban az esetben rájöhetsz, hogy jóllehet, ez most nem sikerült, ám a világ tele van új és jobbnál jobb lehetőségekkel, amelyek akár életre szóló élményt is okozhatnak! Épp ezért próbálj ebből a gödörből kilépni és ismét felvértezni magad egy kis ambícióval és akaraterővel! Ha túllendülsz ezen az állapoton és ismét nyitsz az új kalandok felé, hidd el, ez csak a tortának egy szelete, nem a világ vége!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az előtted álló hónapban kissé meggondolatlanul olyasmire vállalkozhatsz, amelyhez nem igazán vagy még felnőve. Nem biztos ugyanis, hogy megvan benned a megfelelő bátorság és tapasztalat ahhoz, hogy hibátlanul megugorhass egy ilyesfajta akadályt. Épp ezért, mielőtt mélyebbre ásnád magad benne, alaposan rágd meg ezt a falatot, hiszen ha megakad a torkodon, még baj is lehet belőle! Nincs azzal baj, ha időben megállsz, az viszont már sokkal kellemetlenebb lehet, ha különösebb mérlegelés nélkül kezdesz bele a dologba. Csak úgy indulj neki, ha teljesen biztos vagy magadban és abban, hogy semmiféle galibát nem okozol vele, ha esetleg nem sikerül!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül komoly célokkal rendelkezel, amelyeket mindenáron szeretnél megvalósítani, be kell azonban látnod, hogy egyelőre rajtad kívül álló okok miatt nem tudsz közelebb kerülnél az álmaid eléréséhez. Ezen a ponton lesz tehát a legnagyobb szükséged arra, hogy kitarts, most nem szabad feladnod és hátat fordítanod. Az Élet ugyanis tele van megpróbáltatásokkal, amelyek csak erősebbé és tapasztaltabbá tesznek, épp ezért ne a sikertelenséget vagy a lassú tempót lásd ebben a szituációban sem, sokkal inkább arra érdemes koncentrálnod, hogy mennyi mindent tanulhatsz belőle, hogy ha majd célegyenesbe fordulsz, ne lehessen olyan akadály, ami éppen ott lassít vagy állít le, elvéve ezzel a győzelem lehetőségét. Ne állj most meg, csak menj tovább és légy nyitott mindenre!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR szupermarketek már több mint 1200, az INTERSPAR hipermarketek több mint 1100 akciós ajánlattal várják vásárlóikat

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Promóciók

Pump It Up! Hatásfokozó megoldások a mindennapi arcápolásban

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Promóciók

Nemes célt tűz ki a Waterdrop az óceánok világnapja alkalmából

június 10

kos 03.21 - 04.19

A hét utolsó munkanapjára olyannyira ősszegabalyodtak a szálak...

bika 04.20 - 05.20

Úgy érzed, a hét utolsó munkanapján semmi sem...

ikrek 05.21 - 06.21

Viszonylag eseménymentes hét után érkezel a hétvége kapujába,...

rák 06.22 - 07.22

Irígylésreméltó precizitással dolgozol a egy bizonyos ügy megoldásán...

oroszlán 07.23 - 08.22

A hét utolsó munkanapján egy bizonyos ügyben olyan...

szűz 08.23 - 09.22

Olyasmire vállalkoztál -talán kissé elhamarkodottan-, ahol bizony nem...

mérleg 09.23 - 10.22

Az utóbbi időben a környezeted folyamatosan beleszól az...

skorpió 10.23 - 11.21

Olyannyira zsúfolt életet élsz, hogy sokszor csak sodródsz...

nyilas 11.22 - 12.21

Egészen a hét utolsó munkanapjáig megingathatatlan magabiztossággal meneteltél...

bak 12.22 - 01.19

Olyan feladatot kell megoldanod a hét utolsó munkanapján,...

vízöntő 01.20 - 02.18

Optimista hozzáállásod segítségedre lehet a hét utolsó munkanapján,...

halak 02.19 - 03.20

A hét utolsó munkanapján gondolkodás nélkül belevetnéd magad...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre az alábbi lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép

40 éve mutatták be a mozikban! Akkor és most fotók az E.T., a földönkívüli szereplőiről

Nézd meg, hogy néznek ki most az E.T., a földönkívüli csillagai!

Kép

Rubint Rella elárulta, miért kellett azonnal törölnie az egyik posztját

Idén Rubint Rella is bekerült a JOY Social Media Award Fitt kategóriájának jelöltjei közé!

Kép

A hableány trend letarolta a netet: megérkezett a mermaidcore

Készülj, mert a sellő-láz hivatalosan is a nyár legnagyobb durranása!

Kép

Magyar nők és férfiak megosztották a legfélelmetesebb Tinder sztorijaikat

Amióta megjelent a Tinder, sok szingli életét könnyítette meg, hiszen manapság talán ez a legegyszerűbb módja az ismerkedésnek.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!