Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Havi horoszkóp: a Nyilasok izgalmas rejtélyt próbálnak megfejteni, a Vízöntőkre határtalan boldogság vár

Havi horoszkóp: a Nyilasok izgalmas rejtélyt próbálnak megfejteni, a Vízöntőkre határtalan boldogság vár
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az év utolsó néhány hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a havi horoszkópodat!

HAVI HOROSZKÓP DECEMBER

KOS (március 21-április 20)

Az év utolsó hónapja a kedvenced, gyakorlatilag minden porcikádat átjárja a karácsony hangulata. Mivel azonban elég nehéz, munkával teli évet zársz, ezenkívül a magánéletedben is akadtak hepe-hupák, amelyek okoztak némi fejfájást, ennek okán valahogy év végére nem igazán maradt energiád díszíteni, ajándékok után kutatni, ehelyett örülsz, ha hazaesel és alig várod, hogy átadd magad a semmittevésnek. Érdemes azonban elgondolkodnod rajta, hogy másoknak örömet szerezhetsz egy-egy aprósággal, illetve az otthonod is elég sápadtan nézne ki az ünnepi díszek nélkül. Hidd el, megéri mégis motiválnod magad, az ünnepek alatt pedig annyit pihenhetsz majd, amennyit csak szeretnél!

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút maximalista vagy, az év utolsó hónapjában is ezres fordulatszámon pörögsz, amennyiben megpihennél, egyszerűen azt éreznéd, hogy csupán az idődet vesztegeted az egyhelyben álldogálással. Fontosak persze a kitűzött célok, a siker, az egzisztencia, ne feledkezz azonban meg saját magadról sem, arról, hogy fontos a mentális és fizikai egyensúly, igyekezz tehát meghúzni egy határvonalat, amin túl már a pihenésre, a töltődésre koncentrálsz az álmaid folyamatos kergetése helyett. Hidd el, minden meg fog várni, annál pedig semmi sem lehet fontosabb, minthogy minden szempontból egészséges legyél!

IKREK (május 21-június 21)

Váratlan, mégis egyedülálló lehetőséget kaphatsz decemberben, ami gyakorlatilag egyetlen szempillantás alatt írja át a terveidet. Mivel azonban pontosan tudod, hogy nem mindennapi alkalomról van szó, épp ezért nem is nagyon hezitálsz rajta, azonnal igent mondasz. Ugorj tehát fejest a dologba, élvezd minden percét, ám azt semmiképp ne feledd el, hogy a szeretteid, a barátaid számítanak rád mind az ünnepi készülődés tekintetében, mind pedig az ünnepek alatt. Igyekezz tehát okosan beosztani az idődet és az energiádat, hisz bőven szükség lesz rájuk a közeljövőben!

RÁK (június 22-július 22)

Valami azt súgja, hogy pont a Szeretet ünnepe előtt valaki összeesküvést szervez a hátad mögött, neked pedig egyszerűen nem is fér a fejedbe, hogy valaki miképp tud ilyen módon kivetkőzni az emberi mivoltából. Ne is okozz magadnak álmatlan éjszakákat emiatt, ne törd folyamatosan a fejed az egészen, egyszerűen állj az illető elé és nyíltan kérdezz rá, hogy mégis miben sántikál, ezenkívül egyszer, s mindenkorra világosítsd fel arról, hogy amennyiben ártani próbál, abban az esetben gondoskodni fogsz róla, hogy az általa ásott verembe ő, maga essen bele! Ne rágd magad rajta, add át magad az ünnepi hangulatnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Pontosan elkészített tervrajzod van az ünnepi előkészületek tökéletes levezényléséhez, olyannyira görcsösen szeretnéd ugyanis, ha minden tökéletes lenne, ha minden a legnagyobb rendben menne, ha még a tepsiben sült pulyka is "vigyázzállásban" lenne az asztalon. Mindez nagy precízitásra vall, azt azonban mindenképp érdemes szem előtt tartanod, hogy amennyiben nem tanulsz meg lazítani, ha elfeledkezel az ünnep lényegéről, arról, hogy a karácsony bizony abszolút nem az élükre hajtogatott szalvétákról, a szépen csillogó padlóról szól, abban az esetben könnyen elvész a "varázsa". Az ünnep az együtt töltött, minőségi időről, a nagy beszélgetésekről, a közös társasjátékozásról, a pihenésről szól, a legkevésbé sem a külsőségekről!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Váratlan anyagi teher okozhat némi fejfájást az év utolsó hónapjában, pont akkor, amikor egyébként is vaskosabb kiadások vannak kilátásban. Emiatt borzasztóan frusztráltnak, mondhatni ingerültnek érzed magad, a legkisebb szikrára képes vagy belobbani, ez azonban abszolút elhomályosítja mind számodra, mind pedig a környezetedben élők számára az ünnep hangulatát. Épp ezért nem is érdemes hosszabb ideig ezen agonizálnod, hisz attól mert folyamatosan rágod a körmöd a dolog miatt, attól még nem fog kiradírozódni. Kifizetted, amit ki kellett, lépj tovább és igyekezz a pozitívumokra koncentrálni. Hidd el, ha kinyitod a szemed, észreveheted, hogy bőséggel akad körülötted belőlük!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában nem vagy az a típus, aki az utolsó pilanatra hagyja a rá bízott feladatok elvégzését, év végére azonban mégis valahogy így jön ki a lépés. Mivel semmiképp nem szeretnél semmifajta terhet átvinni a következő évre, épp ezért eszeveszett kapkodásba kezdesz abban a reményben, hogy a sebességre lépve gyorsabban túllehetsz mindenen. Annyi bizonyos, hogy ezúttal abszolút nem a gyorsaságon múlik a dolog, igyekezz inkább nagyobb odafigyeléssel pontot tenni egyik-másik folyamatban lévő ügy végére. Hidd el, sokkal nyugodtabb leszel az ünnepek alatt is, ha nem kell amiatt izgulnod, hogy valami nem lett befejezve!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bármiről legyen szó, te a végtelenségig ragaszkodsz az elveidhez, emiatt elég nehéz helyzetbe kerülhetsz egy bizonyos személlyel az év utolsó hónapjában. Mivel azonban közeleg a Szeretet ünnepe, ami a legkevésbé sem a viszályokról és a be nem foltozott lukakról szól, épp ezért igyekezz egy kissé engedni mégis és olyasfajta kompromisszumot kötni az illetővel, ami sem számodra, sem pedig számára nem okoz majd keserű szájízt. Mégiscsak jönnek az ünnepek, érdemes tehát szem előtt tartanod mind a saját, mind mások boldogságát, attól pedig semmiképp nem tűnsz majd gyengébbnek, mert engedtél a huszonegyből! Hidd el, büszke leszel majd magadra!

NYILAS (november 23-december 21)

A hetedik érzéked azt súgja, hogy mindenképp érdemes utána járnod annak a rejtélynek, ami hosszabb ideje izgatja a fantáziádat. Emiatt képes vagy bizonyos határvonalakat is átlépni annak érdekében, hogy az utolsó puzzle-darab is a helyére kerüljön és végre összeálljon a kép benned. Mivel azonban azért van egy pont, amelyen túl nem érdemes már menned, épp ezért igyekezz lehűteni a benned lévő Sherlock Holmes-t és inkább a közelgő ünnepekre koncentrálni. Hidd el, vannak dolgok, amelyek jobb, ha homályba merülnek, annál legalábbis mindenképp, mintha folyton csak piszkálva lennének, emiatt pedig valahogy mindig a felszínen lebegnének. Nem kell neked mindenről tudnod, bölcsebben teszed ha, más dolgokkal foglalkozol!

BAK (december 22-január 20)

Az év utolsó hónapja megdöbbentő tapasztalást hoz számodra, valaki ugyanis igazságtalanul ítél meg egy bizonyos üggyel kapcsolatban, amelynek hangot is ad nagyobb plénum előtt. Te nem is nagyon tudsz megfelelőképp reagálni az első pillanatban, egyszerűen csak leforrázva állsz a helyzet közepén, nem is érted, miképp formál bárki jogot arra, hogy ilyenformán nyilvánuljon meg. A döbbenettel egy időben hatalmas csalódottságot érzel, neked ugyanis eszedbe sem jutna, hogy bárkit így megalázz mások előtt. Nem is kell megértést vagy lojalitást tanúsítanod, egyszerűen adj hangot nyugodtan annak, hogy ha az illető nincsen tisztában a helyzet részleteivel, no pláne nem is ismer annyira közelről, akkor bizony legyen kedves, tartsa meg a rólad alkotott véleményét. Ne hagyd, hogy ez a csalódás rányomja a bélyegét a karácsonyodra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A december elhozhatja számodra azt a boldogságot, amelyre hosszú ideje vártál, sokszor kicsit görcsösen akartál, ám fel egy pillanatra sem adtad, kitartásodért pedig az Élet bőséggel meg is jutalmaz. Az első pillanatban el sem mered hinni, hogy mindez veled történik, hogy a saját csodád részese vagy, egyszerűen szíved szerint a világba kiáltanád, mekkora boldogság az, amit most érzel. Ez a hónap egyébként is sokkal meghittebb, szeretetteljesebb, mint az év többi hónapja, igyekezz tehát minden pillanatát kiélvezni és feltölteni magad boldogsághormonnal. Készíts apró meglepetéseket a szeretteidnek, vegyél részt karitatív tevékenységekben, hisz ezek csak hozzátesznek az emberi értékeidhez!

HALAK (február 20-március 20)

Az év vége számodra a rohanásé, egyik feladat a másikat éri, fogalmad sincs, melyik a soron következő, egyszerűen csak visz az ár, te pedig sodródsz kontrollálhatatlanul. Mielőtt azonban elérnéd a vízesést, ahonnan már nincs visszaút, igyekezz lassítani és lejjebb adni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból annak érdekében, hogy ne legyen nagy zuhanás a dolog vége. Vannak bizonyos ügyek, amelyeket ha nagyon szeretnél, akkor sem tudsz meggyorsítani, így tehát kénytelen vagy elfogadni, hogy lesznek közöttük olyanok, amelyeket karácsonyig nem fogsz tudni befejezni. A nagy rohanásban feledkezz meg az ajándékokról és az ünnepi menüről sem!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!