Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Mindent elmond Harry és a királyi család viszonyáról az, hogy mire készülnek jövő hónapban

Mindent elmond Harry és a királyi család viszonyáról az, hogy mire készülnek jövő hónapban

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem a legfényesebb a helyzet!

Harry és a királynő kapcsolata sokat változott az elmúlt években, mióta ő és Meghan úgy döntöttek, lemondanak jogaikról, és Amerikába költöznek. Az emlékezetes Oprah interjú elég sokat rontott a helyzeten, ahogy az is, hogy Lilibet már egy éves is elmúlt, mire láthatta Erzsébet királynő, de ő mindig igyekezett félretenni a negatív érzéseket, és örömmel fogadta unokáját és családját.

Még annak ellenére is, hogy hamarosan több könyv is megjelenik, amiben Harry a királyi családról fog írni:

Erzsébet királynő platina jubileumára hazalátogattak Meghanék is, most pedig úgy fest, hamarosan ismét találkozhatnak. Harryék ugyanis jövő hónapban újra az Egyesült Királyságba repülnek, de nem családi okok miatt. Elsősorban azért látogatnak vissza az országba, mert részt vesznek a One Young World Summit elnevezésű jótékonysági eseményen Manchesterben.

És már az is kiderült, hogy terveik között szerepel, hogy ha a királynő is ráér, meglátogatják őt. Persze ez egyelőre még csak "talán", mert az esemény épp arra a hétre esik, amikor II. Erzsébet találkozik az új miniszterelnökkel, így eléggé elfoglalt lesz. Mindenesetre Harryék eddig is igyekeztek találkozni vele, ha a közelben jártak, és sokak szerint most is erre fognak törekedni.

Kép
forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ám ami Vilmosékat illeti, nos, ott kevésbé rózsás a helyzet. Egyelőre úgy tudni, hogy Harryék nem feltétlenül terveznek közös programot Katalinékkal, helyette egy közeli forrás elmondása szerint inkább a feladataikra szeretnének koncentrálni. Eléggé elfoglaltak is lesznek, hiszen Manchester után Németországba repülnek, onnan pedig vissza Angliába.

Vilmosék ekkor már az Adelaide Cottage elnevezésű házban fognak élni, ami 10 perc sétára van a Windsor-kastélytól, és mindössze 5 percre attól a háztól, ahol korábban Meghanék éltek. Ha most is ott fognak megszállni (mint legutóbb), akkor nagyon közel lesznek egymáshoz; ám úgy fest, ez sem elegendő a személyes találkozáshoz. Egyes források szerint a két testvér Diana szoboravatása óta nem is beszélt személyesen.

Kép
forrás: Yui Mok - WPA Pool/Getty Images

Sokat elmond tehát Harry és a királyi család viszonyáról az, hogy hiába tér vissza látogatóba, nem valószínű, hogy bármelyik rokonával is találkozna a királynőn kívül.

Harry és Meghan kapcsolatán is nyomot hagyott az elmúlt pár év. Testbeszéd-elemzők ezt vették észre:

Galéria / 10 kép

Testbeszéd-szakértők kielemezték Meghan és Harry fotóit az elmúlt évekből

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.