Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Rengeteg bomba robbanthat Harry herceg memoárjában: Nézzük, mire számíthatunk!

Rengeteg bomba robbanthat Harry herceg memoárjában: Nézzük, mire számíthatunk!
A nap cikke

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek 180 fokos fordulatot vesz az élete február végén: varázslatos dolgok várnak rájuk!

Ezek a csillagjegyek hatalmas változásra számíthatnak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

4 gyakorlat, amit az ortopédusok nem ajánlanak térdfájdalom esetén: hosszú távú károkat okozhatnak az ízületekben

Milyen gyakorlatokat ne végezz, ha rossz a térded? Szakértők szerint ezeket érdemes kerülni.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
A bennfentesek szerint II. Erzsébet királynő halála óta Sussex hercege sem biztos abban, kiadhatja-e a könyvét az eredeti formában, amiből arra következtethetünk, hogy hatalmas botrányt fog kavarni.

A brit uralkodói család tagjai talán luxuskörülmények között élnek, ám szó sincs arról, hogy ezért ne fizetnének igencsak súlyos árat. A nyilvánosság előtt nemcsak az öltözékük összes részletére, hanem minden egyes szavukra gondosan ügyelniük kell, ráadásul egyetlen róluk szóló hírre sem reagálhatnak – még akkor sem, ha az hazugság. Az öröklési rend élén álló személyeknek nem lehet saját közösségi oldaluk és nem adhatnak interjút sem a magánéletükkel kapcsolatban. Ezek a szabályok azonban többé már nem vonatkoznak Harry hercegre és feleségére, Meghan Markle-re, akik 2020 januárjában bejelentették, visszalépnek a családban betöltött hivatalos szerepüktől.

Így kerülhetett sor arra a beszélgetésre is Oprah Winfrey-vel, amit 2021 márciusában közvetítettek a televízióban: a közel másfél órás műsorban a házaspár számtalan részletet elárult arról, hogyan érezték magukat az Egyesült Királyságban. Sőt, 2021 júniusában maga Harry herceg erősítette meg, hogy éppen egy általa pontosként, továbbá teljes mértékben igazként jellemzett memoár kiadásán dolgozik. Sussex hercege azt ígérte, a kötetben kitárgyalja életének legjobb és legnehezebb pillanatait is, illetve kifejti a hibákat is, amiket elkövetett – de elmondja tanulságokat is, amiket ezekből levont.

Senki sincs biztonságban?

A tervek szerint a könyv még idén megjelenhetett volna, viszont a néhai II. Erzsébet királynő halála után természetesen elhalasztották a dátumot 2023 elejére. Ha hihetünk a pletykáknak, Harry egyébként nemcsak az időpontot akarja megváltoztatni, hanem a mű tartalmába is szeretne utólag belenyúlni egy kicsit. A The Sun forrása azt állítja, finomítani szeretne a végső verzión annak fényében, hogy időközben elveszítette a nagymamáját, az édesapja pedig királlyá vált.

Harry kérése sokak szerint arra utalhat, hogy az életrajzában komoly vádakkal illeti Károlyt és a feleségét, Kamillát. (Állítólag éppen Károly volt az, aki megjegyzéseket tett Harry és Meghan kisfiának bőr-, és hajszínére a születése előtt.) De az sem kizárt, hogy bátyját, Vilmost és párját, Katalint is negatívan érinthetik majd a könyvben írottak. Egyetlen dolgot tartanak biztosnak a bennfentesek, méghozzá azt, hogy II. Erzsébet királynőről kizárólag pozitívumokat olvashatunk Harry tollából, mert rajongva szerette és borzasztóan tisztelte nagyanyját. Mi pedig összegyűjtöttük, mi kerülhetett mégis bele Harry jövőre debütáló memoárjába!

Mi jöhet még?

Lehetetlen elfelejteni azokat a szívszorító képeket, amikor Vilmos és Harry Diana koporsóját kísérik a hercegné nyilvános temetésén. Harry az Oprah-val közös The Me You Can’t See című dokuszériájában már beszélt arról, hogy sohasem dolgozta fel igazán édesanyja elvesztését és volt, hogy alkohol, illetve kábítószerek segítségével próbálta elnyomni a fájdalmát és az általa elszenvedett traumát. Ezért szinte borítékolható, hogy a kötetben is szóba hozta ezeket az éveket.

De számíthatunk arra is, hogy mesél a húszas évei elejéről, kiváltképpen arról a partiról, ahol horogkeresztes náci egyenruhában bulizott – amiért nyilvánosan is bocsánatot kért akkoriban. Ugyanígy érintheti azt az esetet is, amikor a TMZ kiszivárogatott róla egy meztelen képet, miközben Las Vegasban biliárdozgatott barátaival.

Az életre szóló leckéi között bizonyosan szerepel a hadseregben eltöltött tízéves szolgálata is, mely során kétszer is Afganisztánban állomásozott. A katonatársasitól 2015-ben búcsúzott el, amit nehéz döntésnek nevezett – de mégis meghozta, mert új kezdetre vágyott. Ezt végül a Meghan Markle-lel való találkozása hozta el Harry számára, tehát várhatóan több fejezetet is szentelt későbbi feleségének, annak, hogyan változtatta meg őt és a jövőképét. Ki tudja, lehet még abba is beavat minket, olvasókat, hogyan élték meg az őket érő kritikákat és rosszindulatú cikkeket? Nem lepődnénk meg akkor sem, ha felbukkanna gyermekeik, Archie és Lilibet neve is, mert Harry még korábban kijelentette, az apaság teljesen átformálta őt…

Ezeket hallottad már?

Galéria / 6 kép

6 meghökkentő tény a királyi családról, amit soha nem gondoltál volna

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Velük randevúzott Elvis után Priscilla Presley! 7 férfi, akinek sikerült elcsábítania a Király legnagyobb szerelmét

Priscilla Presley a mai napig Elvist tartja élete szerelmének, ettől függetlenül első és egyetlen férje halála után is adott pár esélyt annak, hogy ismét rátaláljon a szerelem.

Kép

Készülj! A kínai asztrológia szerint a hét ezen napján lehetőség nyílik megsokszorozni a jót az életedben

A Csi, vagyis az életerő áramlásának napi minőségei folyamatosan változnak, ez pedig hatással van az életünkre. Lássuk mi vár ránk február 19-25. között!

Kép

Félelmetes kontroll: Elvis erre kényszerítette a fiatal Priscilla Presley-t a házasságuk után

A Priscilla című film továbbra is megosztja a közönséget, annak ellenére is, hogy a sztori alapját egy bestseller könyv adja.

Kép

Az Egy nap című netflixes sorozat felemel, aztán kifacsar és összetör: vajon miért zokog az egész internet miatta?

Az Egy nap megmutatja azt a típusú szerelmet, ami a mai világból a legjobban hiányzik...

Kép

Erre figyelj, ha a Temu, Shein, Wish és hasonló oldalakról rendelsz

A netes vásárlás mindig rizikós egy kicsit, pláne, ha gyanúsan olcsón tudsz beszerezni bármit. Mire figyelj, hogy biztosan ne érjen anyagi kár és csalódás? Segítünk!

Kép

A brit királyi család kedvenc parfümjei: ezt viselte Diana az esküvőjén

A legtöbb nő valósággal rajong a parfümökért, és szeretnek inspirálódni annak a tekintetében, hogy milyen híresség milyen illatú parfümöket részesít előnyben. Miután jelenleg a brit királyi család az egyik legnépszerűbb dinasztia Európában, így érdekesnek tartottuk bemutatni azon illatokat, melyeket az elmúlt évtizedek során előszeretettel viseltek akár nívós eseményeken, akár a hétköznapokban.