Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Rengeteg bomba robbanthat Harry herceg memoárjában: Nézzük, mire számíthatunk!

Rengeteg bomba robbanthat Harry herceg memoárjában: Nézzük, mire számíthatunk!

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A bennfentesek szerint II. Erzsébet királynő halála óta Sussex hercege sem biztos abban, kiadhatja-e a könyvét az eredeti formában, amiből arra következtethetünk, hogy hatalmas botrányt fog kavarni.

A brit uralkodói család tagjai talán luxuskörülmények között élnek, ám szó sincs arról, hogy ezért ne fizetnének igencsak súlyos árat. A nyilvánosság előtt nemcsak az öltözékük összes részletére, hanem minden egyes szavukra gondosan ügyelniük kell, ráadásul egyetlen róluk szóló hírre sem reagálhatnak – még akkor sem, ha az hazugság. Az öröklési rend élén álló személyeknek nem lehet saját közösségi oldaluk és nem adhatnak interjút sem a magánéletükkel kapcsolatban. Ezek a szabályok azonban többé már nem vonatkoznak Harry hercegre és feleségére, Meghan Markle-re, akik 2020 januárjában bejelentették, visszalépnek a családban betöltött hivatalos szerepüktől.

Így kerülhetett sor arra a beszélgetésre is Oprah Winfrey-vel, amit 2021 márciusában közvetítettek a televízióban: a közel másfél órás műsorban a házaspár számtalan részletet elárult arról, hogyan érezték magukat az Egyesült Királyságban. Sőt, 2021 júniusában maga Harry herceg erősítette meg, hogy éppen egy általa pontosként, továbbá teljes mértékben igazként jellemzett memoár kiadásán dolgozik. Sussex hercege azt ígérte, a kötetben kitárgyalja életének legjobb és legnehezebb pillanatait is, illetve kifejti a hibákat is, amiket elkövetett – de elmondja tanulságokat is, amiket ezekből levont.

Senki sincs biztonságban?

A tervek szerint a könyv még idén megjelenhetett volna, viszont a néhai II. Erzsébet királynő halála után természetesen elhalasztották a dátumot 2023 elejére. Ha hihetünk a pletykáknak, Harry egyébként nemcsak az időpontot akarja megváltoztatni, hanem a mű tartalmába is szeretne utólag belenyúlni egy kicsit. A The Sun forrása azt állítja, finomítani szeretne a végső verzión annak fényében, hogy időközben elveszítette a nagymamáját, az édesapja pedig királlyá vált.

Harry kérése sokak szerint arra utalhat, hogy az életrajzában komoly vádakkal illeti Károlyt és a feleségét, Kamillát. (Állítólag éppen Károly volt az, aki megjegyzéseket tett Harry és Meghan kisfiának bőr-, és hajszínére a születése előtt.) De az sem kizárt, hogy bátyját, Vilmost és párját, Katalint is negatívan érinthetik majd a könyvben írottak. Egyetlen dolgot tartanak biztosnak a bennfentesek, méghozzá azt, hogy II. Erzsébet királynőről kizárólag pozitívumokat olvashatunk Harry tollából, mert rajongva szerette és borzasztóan tisztelte nagyanyját. Mi pedig összegyűjtöttük, mi kerülhetett mégis bele Harry jövőre debütáló memoárjába!

Mi jöhet még?

Lehetetlen elfelejteni azokat a szívszorító képeket, amikor Vilmos és Harry Diana koporsóját kísérik a hercegné nyilvános temetésén. Harry az Oprah-val közös The Me You Can’t See című dokuszériájában már beszélt arról, hogy sohasem dolgozta fel igazán édesanyja elvesztését és volt, hogy alkohol, illetve kábítószerek segítségével próbálta elnyomni a fájdalmát és az általa elszenvedett traumát. Ezért szinte borítékolható, hogy a kötetben is szóba hozta ezeket az éveket.

De számíthatunk arra is, hogy mesél a húszas évei elejéről, kiváltképpen arról a partiról, ahol horogkeresztes náci egyenruhában bulizott – amiért nyilvánosan is bocsánatot kért akkoriban. Ugyanígy érintheti azt az esetet is, amikor a TMZ kiszivárogatott róla egy meztelen képet, miközben Las Vegasban biliárdozgatott barátaival.

Az életre szóló leckéi között bizonyosan szerepel a hadseregben eltöltött tízéves szolgálata is, mely során kétszer is Afganisztánban állomásozott. A katonatársasitól 2015-ben búcsúzott el, amit nehéz döntésnek nevezett – de mégis meghozta, mert új kezdetre vágyott. Ezt végül a Meghan Markle-lel való találkozása hozta el Harry számára, tehát várhatóan több fejezetet is szentelt későbbi feleségének, annak, hogyan változtatta meg őt és a jövőképét. Ki tudja, lehet még abba is beavat minket, olvasókat, hogyan élték meg az őket érő kritikákat és rosszindulatú cikkeket? Nem lepődnénk meg akkor sem, ha felbukkanna gyermekeik, Archie és Lilibet neve is, mert Harry még korábban kijelentette, az apaság teljesen átformálta őt…

Ezeket hallottad már?

Galéria / 6 kép

6 meghökkentő tény a királyi családról, amit soha nem gondoltál volna

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.