Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Sok titokról árulkodik Harry herceg memoárjának borítóképe és címe

Sok titokról árulkodik Harry herceg memoárjának borítóképe és címe

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Már a kötet címéből egyértelműen kiderül, hogy Diana kisebbik fia alaposan beavatja majd az olvasókat abba, mi zajlott a Buckingham-palota falai között…

Bár a brit uralkodói család tagjai valóban luxuskörülmények között élnek, nem szabad elfelejtkeznünk arról sem, hogy ezért részben a szabadságukkal fizetnek, ugyanis szigorú szabályok betartása mellett telnek a napjaik. Nem dönthetik el szabadon, hogyan öltözködhetnek a nyilvánosság előtt, a kamerák kereszttüzében minden mozdulatukra ügyelniük kell, de még az sem mindegy, hogy mit esznek. Ám az egyik legszigorúbb előírás a részükre talán az, hogy nem reagálhatnak a róluk szóló hírekre, továbbá interjút sem adhatnak a magánéletükről.

Harry hercegre azonban többé nem vonatkozik a királyi protokoll, mivel 2020 elején feleségével együtt lemondtak a családban betöltött hivatalos szerepükről. Az azóta eltelt években viszont mondhatni behozták a lemaradásukat a nyilatkozatokat illetően. Exkluzív interjút adtak Oprah Winfrey talk show-jában, Harry szerepelt James Corden műsorában, Meghan pedig a The Cut és a Variety magazinok címlapjára is felkerült – sőt, még egy podcastet is indított Archetypes néven. A házaspárról szóló dokumentumfilm hamarosan debütál a Netflix műsorán és 2021 júliusa óta azt is tudjuk, hogy Harry még a memoárján is dolgozik. Nos, az utóbbira már egyáltalán nem kell sokat várni, hiszen a Penguin Random House kiadóvállalat nemrég bejelentette, hogy a kötet január 10-től kapható lesz világszerte, mely Harry sztorija lesz a saját szavaival.

A mű eléggé beszédes címet kapott, mert a „Spare” („Tartalék”) szó azt szimbolizálhatja, miként élte meg Harry herceg a királyi családban elfoglalt helyét bátyja, Vilmos herceg mellett, aki egy napon elfoglalhatja az Egyesült Királyság trónját – míg öccse örökre csak a „pótörökös” maradhat. „Izgatottan várjuk, hogy elhozhassuk az olvasóknak Harry herceg, Sussex hercegének rendkívül személyes és érzelmileg erőteljes történetét” – olvasható a megjelenésről szóló közleményben, melyben azt ígérték, hogy a memoár visszarepít minket ahhoz a képhez, amely Diana temetésén készült a két testvérről.

Miközben a walesi hercegnőt örök nyugalomra helyezték, milliárdok töprengtek azon, hogy mit gondolhatnak és érezhetnek a hercegek – és hogyan alakul az életük onnantól kezdve.

A leírás azzal zárult, hogy a „Spare”-t egy „mérföldkőnek számító kiadványként” jellemezték, amely „tele van kinyilatkoztatással, önvizsgálattal és nehezen megszerzett bölcsességgel a szeretet bánat feletti örökkévaló erejéről”. És bár még nem olvastuk a könyvet, máris biztosak vagyunk abban, hogy ennek az őszinte kitárulkozásnak a családja feltétlenül örül majd…

Ezt is olvasd el!

Galéria / 7 kép

Így néztek ki a királyi család tagjai 20 évesen

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.