Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Harry herceg fél, hogy gyerekeinek soha nem lesz kapcsolata Vilmosék gyerekeivel

Harry herceg fél, hogy gyerekeinek soha nem lesz kapcsolata Vilmosék gyerekeivel

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A feszültség egyre inkább csak nő Harry herceg körül!

Arra mind emlékszünk, hogy nem sokkal azután, hogy megszületett Meghan és Harry első kisbabája, Archie, Meghanék úgy döntöttek, hogy lemondanak az összes királyi kötelezettségükről, és Angliából Los Angelesbe teszik át a székhelyüket. Így mondhatni Archie-nak semmilyen kapcsolata nincs azóta sem Vilmos és Katalin gyermekeivel, vagyis a saját unokatestvéreivel.

Ha pedig ehhez hozzávesszük azt is, hogy azóta megszületett Lilibet is, aki még egyszer sem látott a királyi család egyetlen tagja sem, akkor a helyzet csak rosszabb és rosszabb lesz. Harry ráadásul a hírek szerint már nagyon szeretné látni az angliai családját, és őszintén szeretné, hogy gyermekeinek szoros kapcsolata legyen Vilmos gyermekeivel, amíg viszont Anglia nem biztosítja a megfelelő védelmet, addig hallani sem akar a hazamenetelről:

Harry teljes szívéből haza szeretne menni Angliába, hogy meglátogassa nagymamáját, a királynőt. Szeretné elvinni Meghant és két gyermekét, Archie-t és Lilibetet, hogy igazi testvéri kötelék alakuljon ki köztük és Katalinék 3 gyermeke között. Ez viszont csak akkor tud megvalósulni, ha a kormány megteszi a kellő lépéseket felesége és gyermekei védelme érdekében!

- Us Weekly/névtelen forrás

Anglia kormánya ugyanis még múlt hónapban közölte, hogy mivel Harry lemondott a királyi kötelezettségeiről, ezért a britek adójából nem fogják finanszírozni a védelmét akkor, amikor Harrynek kedve tartja éppen hazalátogatni. Ezen persze Harry hihetetlenül felháborodott, szerinte ugyanis családja mindig fokozottan ki volt téve a veszélynek, támadásoknak, ráadásul ő még 2020-ban felajánlotta, hogy angliai utazásai alatt fizeti a megfelelő biztonsági szolgálatot, a kormány azonban ezt akkor elutasította.

Harry tehát nagyon szeretne hazamenni, ráadásul vinni szeretné kibővült családját is, ez viszont addig nem fog létrejönni, amíg Anglia nem biztosítja a megfelelő védelmet számukra...

Mi nagyon drukkolunk, hogy a közeljövőben megegyezzenek a felek, ugyanis már nagyon szeretnénk közös képeken látni Archie-t, Lilibetet, Lajost, Györgyöt és Saroltát!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

7 alkalom, amikor Katalin és Meghan Diana ékszereit viselték

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.