Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Hard Dog Race Junior, egyedülálló kutyás akadályfutás gyermekeknek

Hard Dog Race Junior, egyedülálló kutyás akadályfutás gyermekeknek
Facebook
Twitter
Pinterest
A nagy sikerű Hard Dog Race versenysorozat szeptemberben lehetőséget biztosít a kisgazdiknak is egy nagyszerű kutyás megmérettetésre, élményre és mókázásra. Másodszorra kerül megrendezésre a Hard Dog Race Junior, mely a 8-14 éves kutyaszerető és sportos gyermekeknek nyújt egy igazán különleges élményt.

A Hard Dog Race rövid idő alatt Európa legnagyobb kutyás sportrendezvényévé nőtte ki magát. Az eredetileg felnőtteknek tervezett verseny egyesíti az akadálypályás és a kutyás terepfutó-versenyek kihívásait. Különlegessége, hogy a kutya és az ember egy párost alkot: együtt kell teljesíteniük az akadályokat, eredményük is közös – Hat láb, két szív, egy büszkeség.

Idén másodszorra rendezik meg a HDR Junior futamot, ahol a kis versenyző párosoknak egy 2 km-es pályán kell legyőzniük közösen 8 akadályt. Szintidő nincs, mindenki a saját maga tempójában haladhat a cél felé. A verseny elsődleges célkitűzése, hogy a gyermekeknek olyan valós és teljesítményen alapuló élményt nyújtson a kutyával, mely megalapozza és megerősíti a gyermek kutyákhoz fűződő viszonyát, a bizalmat és a felelősséget, ami a kutyatartással jár. A gyermekek nem mindennapi feladatokkal találkoznak a pályán: vigyázniuk kell a kutyára verseny közben, fel kell ismerniük a négylábú barát határait és tudni kell őt irányítani.

Kép
forrás: CyberCat Photo HDR

Nagy kihívás, de egy kis szülői felkészítéssel és gyakorlással egészen szoros kötelék és harmónia alakítható ki kutya és kisgazdi között. Előny, ha a gyermek rendszeresen sportol, vagy legalább igyekszik felkészülni a versenyre, és tisztában van képességeivel. Csak saját, vagy olyan jól ismert kutyával induljon, aki hallgat rá. A szülő igény esetén végigkísérheti gyermekét a pályán. A Hard Dog Race teljesítése egy felnőtt számára is hatalmas élmény és büszkeség. Élmény, mert a verseny egy különleges helyzet mind kutyának, mind gazdinak – egy olyan közös kaland, amit sehol máshol nem élnek át együtt. Büszkeség, mert közösen győznek le akadályokat és ezzel együtt a bennük lévő korlátokat is. Ezt az élményt gyermekként megélni még különlegesebb és fontosabb. Remek lehetőség ez mind a szülőnek, mind a gyermeknek és a kutyának az igazán minőségi közös időtöltésre, egészen a felkészüléstől a versenyig.

Az iskolakezdés előtt 2 nappal pedig nincs is jobb program egy kis sárban dagonyázásnál, vizesárokba ugrásnál, kúszásnál és mászásnál – mindezt a szeretett kutyával együtt. Ennél már csak az a nagyobb büszkeség, ha az iskola első napján azzal az éremmel a nyakában sétál be gyermekünk az osztályba, melyet a célban kap a befutócsomag kíséretében. Az érmet és a csomagot mindenki megkapja, aki teljesíti a távot – ahogy a Hard Dog Race összes futamán.

A Hard Dog Race Junior egyik legfontosabb feladata és küldetése, hogy játékos és vidám formában készítse fel a gyermekeket a felelős kutyatartásra, az ezzel járó felelősségre és feladatokra, a kutyák igényeinek megismerésére és az önzetlen gondoskodás fontosságára.

Kép
forrás: HDR

Kedves Szülő! Ha gyermeked imád futni, mászni, dagonyázni, versenyezni és mindezt kedvenc kutyájával, vagy családi kutyátokkal karöltve még szívesebben megtenné, ne habozz! Nevezd be a csemetét élete egyik legkülönlegesebb kutyás élményére! A nevezés elindult!

Hard Dog Race Junior : 2018. szeptember 1., Piliscsév, Motocross pálya

Nevezési feltételek: harddograce.hu/nevezes/

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!