Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Hallom, elmentél…

Hallom, elmentél…
Facebook
Twitter
Pinterest
Hallom, elmentél… Ma olyan fura szemekkel jött haza a gazdám. Tudod, az a szomorú... vagy mi. Azt hittem én csináltam valami rosszat, néztem is gyorsan szépen. De aztán elmondta, hogy ma hajnalban elmentél.

Gyorsan és hirtelen, reggelre már nem voltál itt. Jó lett volna még egyszer összepacsizni, kicsit nosztalgiázhattunk is volna. Bár azt csak az emberek szokták. Hogy milyen szép volt akkor… meg jó volt akkor…

Tényleg jó volt, barátom. Emlékszem, amikor először találkoztunk a reptéren. Tejóóég, milyen sihederek voltunk. Porbafingók. Mondjuk, te már akkor is óriási voltál, haha, mint egy póniló. Az a nagy buflák fejed, az. Meg az óriás lábaid. Röhögtünk a Pepével, kiköpött birodalmi lépegető. Minden bandában van egy nagydarab jószívű, mamlasz. Nálunk te voltál. Azt is mondták, nem vagy egy briliáns elme, de szerintem csak nem volt mindig szerencséd, amikor gondolkoztál. (Nyugi, engem is lehülyéznek néha.) Azóta sem láttam vizslát úgy futni. Négy végtag négy irányba. Még jó, hogy volt négy irány. Hahaha. Aztán felnőttünk…

…és a Karcsira emlékszel? A bölcsre, az okosra az eminensre? Karcsi is elment már…

Karcsi, Bo, Harold, Pepe
Karcsi, Bo, Harold, Pepe

…ah, micsoda idők voltak azok, micsoda galeri voltunk. Három siheder meg azöreg. Mindenkinek megvoltak még a golyói és tökösek is voltunk, bizony. Emlékszel, amikor tömegverekedést robbantottunk ki a kertben? Még a szomszéd is szívinfarktust kapott. Volt ám sikongatás meg vérzéscsillapítás. Te voltál a leggenyóbb, nekem a fejemet haraptad át, Pepének meg a fülét tépted le. Mondjuk én nem bánom. Mert ott, ahol megharaptál, lett egy sebhely. Aminek a helyén ősz lett a szőröm, és azóta is az. Ez lett az egyedi ismertetőm. A vonalkódom. Tőled kaptam. Szóval én mindig emlékezni fogok rád, "kicsi" Bo.

Kép

És arra emlékszel, hogy pózolgattunk a Vizslanaptár borítókon? Igazi menő kis budai gyerekek voltunk. Villogott a vaku, jöttek a kellékek, ment a sírás, hogy jaaajdeszépeek. Könnybe lábadt női szemek kísértek minket a stúdión végig. Még a nyomdában is megállt egy másodpercre ez élet, amikor a naptárt nyomtatták. Nekünk is járt egy kis rivaldafény, igaz?

Kép

Aztán kicsit szétszéledt a banda, de te voltál a legszerencsésebb köztünk, mert neked lett egy embertesód. Egy igazi. Hát, elég béna, hogy ilyen kevés időt tölthettetek együtt. Mert az élet ilyen béna. De ne félj, nyugi. Emlékezni fog rád. Mert amikor megszületett a kisembertesó, varratunk az Ircsivel (tudod, az Edward gazdija) egy mini Bo-t, plüssből vagy valami olyasmiből, elég szép darab lett, hasonlít rád. És rá van írva a hasára, hogy Bo. Erről mindig emlékezni fog rád. Meg szerintem a gazdád is fog neki mesélni rólad, ne izgulj. Most úgy csinál, mintha kemény lenne, (jah, hát én is úgy csinálok), de szerintem neki is olyan a szeme, mint az én gazdámnak, amikor hazajött. Vagy még olyanabb.

Pepe, Harold, Bo
Pepe, Harold, Bo

Nem tudom, mi történhetett, hiszen igazi túlélő voltál. Azt sem felejtem el, amikor először csavarodott meg a gyomrod. Mindenki frászt kapott. Tördelték a kezüket a váróban, aztán meg hajszárítóval melegítettek otthon, mert remegtél, mint a nyárfalevél. Amikor másodszorra is műtőasztalra kerültél, akkor már nem fogadtak volna nagy összegben a túlélésedre. Chö, a kishitűek. Megmutattad nekik, másodszor is.

Nem tudom, mi történhetett.

Harmadszor nem sikerült.

Talán elfáradtál...

Na, megyek haver. Vacsoraidő, meg ilyenek. Tudod.

Paskold oldalba Karcsit, sztorizgassatok egy kicsit aztán majd várjatok ránk Pepével. Nem ígérem, hogy hamarosan, de majd megyünk.

Barátod, Harold.

Bo
Bo

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.