Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Hailey Bieber először beszélt Selena Gomezről és Justinnal való szerelmi háromszögükről

Hailey Bieber először beszélt Selena Gomezről és Justinnal való szerelmi háromszögükről

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ráadásul azt is eláruljuk, hogy miért háborodtak ezen fel az emberek...

Talán egy örök kimeríthetetlen téma Selena Gomez Selena Gomez Színésznő, Énekesnő 284cikk 16galéria 13videó Még több róla , Justin és Hailey Bieber szerelmi háromszöge, amiről az emberek már évek óta pletykálnak, de az igazságot valószínűleg csak ez a három ember tudja. Történt ugyanis, hogy négy évvel ezelőtt Selena és Justin sokadjára is újra összejöttek, majd egy ezredik szakítás után Justin egyszer csak úgy döntött, hogy eljegyzi Haileyt.

A dolog kellemetlen része pedig az volt, hogy a Selenával történt szakítás és Hailey eljegyzése között csupán két hónap telt el, így sokakban felmerült a kérdés, hogy mi is történt valójában, és Hailey akkoriban vajon ellopta-e Justint Selenától, vagyis volt-e átfedés a két kapcsolat között.

Persze mondhatnánk, hogy ez már régen volt, ráadásul Hailey és Justin már 4 éve házasok, így jobb csak túllépni a dolgon, ám úgy tűnik, hogy Hailey tiszta vizet szeretne önteni a pohárba. A szupermodell ugyanis egy exkluzív interjút adott a Call Her Daddy című podcastben, ahol az interjúztató egyértelműen rákérdezett arra, ami szó szerint mindenkit foglalkoztat:

„Voltál valaha romantikus kapcsolatban egyidőben akkor, amikor Justin Selenával volt?”

Egyelőre csupán a podcast előzetese jelent meg, ám így is láthatunk és hallhatunk valamennyit Hailey válaszából, amely így hangzott:

„Ez őrület, mert még soha nem beszéltem erről... A legtöbb gyűlölet, ami felém irányul abból indul ki, hogy én elloptam tőle Justint... (...) Ez az egész arról szól, hogy az emberek megismerjék az igazságot! Mert van egy igazság!”

Bár pontosan még nem tudni, hogy Hailey szerint mi is ez az igazság, de az már biztos, hogy a podcast legújabb része a mai napon jelenik meg Amerikában, így hamarosan mindent tudni fogunk! Az emberek viszont nem vették jó néven, hogy a modell pont most nyílt meg a történtekről, szerintük ugyanis egyáltalán nem véletlen az időzítés.

Sokaknak ugyanis gyanús, hogy Hailey pont akkor nyilatkozik életében először a történtekről, mielőtt megjelenik Selena dokumentumfilmje, ami nyilván érinteni fogja ezt a témát is. A podcast Insta-oldalán nem meglepő módon hamar elkezdtek özönleni a kommentek:

„Selena dokufilmjét évekig vették fel, rengeteg munkájuk van benne, és egyértelműen le lesz rántva a lepel sok dologról, például a Hailey-Justin-Selena szerelmi háromszögről. Erre pont a premier előtt Hailey elkezd magyarázkodni, pedig ettől határozottan eltávolodott attól, hogy erről nyilatkozzon... Érdekes!”

„Én imádom Haileyt, TÉNYLEG! Szerintem csodálatos nő, ráadásul már NÉGY ÉVE házasok Justinnal... De akkor miért kell pont most magyarázkodni? Pont Selena dokumentumfilmje előtt? Valószínűleg Hailey tudja, hogy Sel mindent el fog mondani, így már előre be akarja védeni magát...”

„Kellemetlen, hogy pont most jelenik meg ez az őszinte interjú... Volt rá 4 éve, de pont most szólalt meg ezzel kapcsolatban. Kissé gyanús, nem?”

Természetesen azonnal tájékoztatunk, ha megtudtunk valami újat a podcast részleteiről, és arról, hogy pontosan mit is nyilatkozott Hailey!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

6 szabály, amire Hailey és Justin Bieber kötelezik egymást

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.