Green stiletto

Joy és a deichmann közös blogja

Online shop

Itt az újabb őrület: pom-pom került a sportcipőkre!

Itt az újabb őrület: pom-pom került a sportcipőkre!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nagyon úgy tűnik, hogy ebben az évben a szőrös lábbelik viszik a prímet!

A pom-pom láz már érezhető volt, mikor beköszöntött a tavasz: gyönyörű cipellők lepték el a boltokat, aztán jött Rihanna és a szőrmével borított Fenty papucsa. Pont ezért várható volt, hogy a sportosabb cipők se maradnak ki a szórásból és idővel ők is kapnak egyfajta prémes borítást.

Az ötlet pedig annyira cuki és vidám, hogy pillanatok alatt feldobhat bármilyen összeállítást. Csak rajtad múlik, hogy mennyire vagy bátor, és szívesen bevállalsz-e egy ilyen abszolút nem hétköznapi darabot?!

Egy dolog biztos a magassarkú pom-pom csodák abszolút sikernek bizonyultak, ahogy a sarus változatok is, és bár sok hitet senki se fektetett Riri papucsaiba, mégis világsiker lett belőle. Így egy dolog biztos: idén egy szőrmés lábbelivel se tudsz mellényúlni és tényleg minden jöhet, ami kicsit feltűnőbb.

Emlékszel még gyerekkorunk nagy kedvencére, a világítós cipőre? Azok is visszatértek a köztudatba, a színes cipőfűzőkről, na meg a Spice Girls-t idéző platform darabokról nem is beszélve! Most pedig ezek a szőrös kis darabok is nosztalgiát ébresztettek bennünk, hogy gyerekként milyen jó lett volna ilyen sportcipőkben szelni a suli folyosóit.

Na, végezetül még egy utolsó darab...

Kis kreativitással és kézügyességgel pedig te is elkészítheted otthon magadnak a saját, egyedi cipellődet. Nem kell hozzá más, mint egy hagyományos, esetleg picit már megunt lábbeli és egy-két pom-pom.

Mit gondolsz? Te is felhúznál egy ilyen cipőt? Ha a pom-pomos verzió neked túl merész, akkor a Deichmann kínálatában sok szuper sima, ugyanakkor színes sportcipőt találsz!

A kereséshez kezdj el gépelni!