Green stiletto

Joy és a deichmann közös blogja

Online shop

Válaszd ki mit szeretnél keresni!

  • Márkák
  • Csoportok
  • Termék kategóriák
  • Méret

Női cipők

Fedezd fel most

Gyerek cipők

Fedezd fel most

Trendblog

by Deichmann

Egy trükk, ami kényelmesebbé teszi a magassarkúdat

Europress
Egy trükk, ami kényelmesebbé teszi a magassarkúdat
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ráadásul egy filléredbe sem kerül!

Neked is van egy olyan cipő a szekrényedben, amivel se veled, se nélküled a kapcsolatod? Vagyis gyönyörű, csodásan áll a lábadon, de minden viselés alatt belül sikítasz a fájdalomtól. Mindenkinek van ilyen cipője!

És ez nem is mindig arról szól, hogy megvesszük a kényelmetlen cipőt, sokszor csak később derül ki, hogy nem lettünk egymásnak teremtve, de persze az sem bűn, ha a szépség oltárán fájdalommal adózunk. A magassarkú cipő viselése egyszerűen magabiztossá tesz és minden szett egycsapásra elegánsabb tőle!

Ha már így eldöntöttük, hogy nem mondunk le róla, akkor had áruljak el egy egyszerű trükköt, amitől kevésbé töri majd a lábad.

Nézz körbe a Deichmann oldalán!

Mielőtt felvennéd, áztasd hideg vízben a lábaidat néhány percig, töröld meg, de maradjon egy kicsit nyirkos, majd kend be kézkrémmel mindkét lábfejedet. Azért működik, mert a krémmel hideg vizet zársz a bőröd felszínére és hidratálod a fájó pontokat vagyis nem dörzsöli úgy a pánt a lábadat. Ha találsz rá alkalmas helyet, amikor magassarkút viselsz, napközben is elvégezheted ezt a műveletet, nagyon hálás lesz a lábfejed!

Kipróbálod?

A kereséshez kezdj el gépelni!