Green stiletto

Joy és a deichmann közös blogja

Online shop

Válaszd ki mit szeretnél keresni!

  • Márkák
  • Csoportok
  • Termék kategóriák
  • Méret

Férfi cipők

Fedezd fel most

Gyerek cipők

Fedezd fel most

Trendblog

by Deichmann

Nem tudjuk megunni: 5 íratlan szabály sportcipőre!

http://thezoereport.com
Nem tudjuk megunni: 5 íratlan szabály sportcipőre!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Most, hogy nyakunkon a jó idő, szinte mindig ajánlunk neked valami trendi lábbelit, és nem titkoljuk azt se, hogy erősen próbálunk a kényelmesebb útra terelni, és bebizonyítani ama apró tényt, hogy lehetsz nőies, és szexi lapos talpakon is.

A sportcipők iránti lázat szinte mindig megemlítjük, hiszen nem lehet szó nélkül elmenni mellette, egész egyszerűen azért mert minden egyes stílusba beépültek már, és nincs olyan hétköznapi és egyszerű outfit, amihez ne passzolna egy-egy ilyen darab. Ám mint mindennél, itt is jó ha megemlítünk pár pontot, amiket szerintünk nem érdemes elfelejteni...

1.) Újra, és újra!

Imádod azt a márkát? Vagy tetszik az a fazon? Nem baj, badarság azt gondolni, hogy mindig az újabb szériából kell választani, tedd és vedd azt ami neked tetszik, amiben te jól érzed magad. Szerezd be akár többféle mintával, árnyalatban, a lényeg az, hogy megtaláld abban az adott darabban azt, ami miatt számodra a legkényelmesebb.

2.) Tisztítsd!

Az rendben is van, hogy legszívesebben éjjel-nappal ebben lennél, hiszen a talpad szinte wellnessen van, ha ezt a cipőt viseled, viszont egy irodai környezetben (sőt bárhol máshol), egy nő mindig adjon a cipőjére is. Ne hordj koszos darabokat, és egy héten egyszer mindig találj alkalmat arra, hogy szépen rendbe tedd a pár apró utcai maszattal gazdagabb lábbelidet.

Kép
forrás: http://stylecaster.com

3.) Különféle alkalmak!

Sose menj el edzeni abban a cipőben, amit egyébként munkába hordasz. Találd meg ezekre az alkalomra a megfelelő darabokat külön-külön, sportolni persze jó, de valljuk be, az ott töltött idő alatt használt darabok maradjanak is az edzőtermek falai közt.

4.) Lányosban is bátran lehet!

Szoknya, kisruha? Nem tudjuk elégszer elmondani, hogy próbáld ki ezt az irányt is, mert a shortok és a nadrágok jók, na de egy újabb szemlélet még jobb lehet. Nem? Adj egy esélyt neki, és majd rájössz!

5.) Nem kell mindig a fehér!

Ne hidd azt egy percig sem, hogy csakis a fehér lehet működképes egy-egy outfitben, ugyanis a színes darabok éppen annyira életképesek, ha nem jobban. Próbáld ki!

Mai kedvencünk:

Nézz körül a Deichmann sportcipő kínálatában!

Neked milyen sportcipőid vannak? Esetleg van már nagy kedvenc is?

A kereséshez kezdj el gépelni!