Green stiletto

Joy és a deichmann közös blogja

Online shop
Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

4 tuti módszer,hogyan vásárolj kényelmes magassarkút

4 tuti módszer,hogyan vásárolj kényelmes magassarkút
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha te is annyira imádod a cipőket, mint Carrie Bradshaw, akkor az a minimum, hogy annyira ismered is őket, mint ő! Válj igazi szakértővé, és szúrd ki már a boltban, hogy melyik topánnal csinálsz jó vásárt!

Ezeket a tippeket érdemes megfogadni, hiszen akármilyen szép is egy tűsarkú, annyit azért mégsem ér, hogy tönkretegye a lábunk, és sírás legyen a szombat esti buli vége!


1. Mindig végezd el a hüvelykujj-tesztet
Hogy ez mit jelent? Nézd meg, hogy a cipő eleje/vége és a lábad között marad-e egy hüvelykujjnyi vastagságú hely – ez jelenti azt, hogy nem vettél túl kicsi cipőt, így biztosan nem fogja szorítani a lábadat később.2. Járkálj minél többet, próbáld ki a cipőt!
Ne csak pár lépést tegyél benne a tükör előtt, hanem ha kell, akkor sétálj benne végig üzleten! Az is jó megoldás, hogy ha egy pár percre becsukod a szemed, és koncentrálsz azokra a pontokra, ahol úgy érzed, a kelleténél jobban nyomja a lábad a topán.3. Keresd a platformtalpakat és vastagabb sarkakat!
Ezekben tuti kényelmesebb léptekre számíthatsz! Ha nem olyan fontos számodra a 12 centis sarok, akkor érdemes alacsonyabb (6-8 centiméteres) sarkú cipőkre vadászni.

Olvasd el ezt is!

4. A nap végén vásárolj magadnak új cipőt!
Egy fárasztó munkanap végére mindenki lába enyhén megdagad – ne ijedj meg, ez teljesen normális, és nem észrevehető. Éppen ezért ekkor érdemes cipőt venni, hiszen ha reggel vásárolsz, később elképzelhető, hogy szorítani fogja a lábadat az a drága tűsarkú, amire hónapokat spóroltál.

Te vettél már magadnak olyan cipőt, ami végül egyszer sem volt rajtad?

Olvasd el ezt is!
A kereséshez kezdj el gépelni!