Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Holtbiztos, hogy te is rosszul csináltad eddig a rántottát - így készül a tökéletes reggeli!

Holtbiztos, hogy te is rosszul csináltad eddig a rántottát - így készül a tökéletes reggeli!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Azt hiszed, a rántottához mindenki ért? Pedig dehogy!

Pár tojás, egy kis só, esetleg egy kanál tejföl - ennyi lenne a reggeli rántotta? A világhírű amerikai séf, Anthony Bourdain jól tudja, miről beszél, ha ételekről van szó: nemrég a Tech Insidernek mondta el, szinte biztos abban, hogy az emberek legnagyobb része helytelenül készíti el a tojásrántottát.

Kép

"A rántotta abszolút a tojásról szól: ha valaki jót akar enni, jobban jár, ha kihagyja belőle a tejet és a tejszínt is.”

Olvasd el ezt is!

- mesélte a profi, hozzátéve, hogy a tökéletes rántotta előmelegített, de nem túl forró serpenyőben készül, nem olajon, hanem olvasztott vajon, és a felvert tojást azonnal bele kell önteni - nem szabad állni hagyni, sem nagyon nagy lendülettel felverni.

Fel a kezeket, ki készítette így a rántottát?

Bouardinnak a tökéletes tojásrántottáról szóló "meséjét" a következő videóban is megnézheted. Érdemes tanulni a profitól!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!