Galéria

Beauty termékek menyasszonyoknak, hogy varázslatosan szép legyél, mikor kimondod az Igent

Forrás: Szerezz be egy volumen növelő Aussie sampont, hogy szép, dús legyen a hajkoronád, emellett pedig tiszta és fényes tincseidből csinálhasson mesterművet a fodrászod.
A JOY-Napokon beszerezheted a TESCO-ban, ahol 30% kedvezményt adnak minden Aussie termékre 2018. május 9. és 13. között.
Forrás: Ha a nagy napon mindig a közeledben tartasz egy szép nude rúzst, bármikor vissza tudod pótolni az ajkaidra, ha a vacsora alatt elkenődik.

Vásárolj tetszőleges számú Bourjois dekorkozmetikumot 30% kedvezménnyel az ország összes Müller üzletében a készlet erejéig 2018. május 10–13. között.
Forrás: Készülj gyönyörű bőrrel a nagy napodra! Ehhez elengedhetetlen egy jó hidratáló krém. A Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief puha, szép, egységes és hidratált bőrt varázsol neked néhány hét alatt.
A Clinique üzleteiben 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg bármelyik terméket a JOY-Napok alatt.
Forrás: Fixáld a tökéletes sminkedet egy alig érezhető, de a bőrödhöz tökéletesen illeszkedő púderrel. Ilyen például az Estée Lauder púderje, amellyel tutira egész nap a helyén marad az alapozód, és amelyet 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg, ahogy minden Estée Lauder terméket is a JOY-Napok alatt.
Forrás: Az igazán ragyogó és üde arcbőr érdekében egy ragyogást fokozó krémmel kezeld az arcodat. A Kiehl's Glow Formula Skin Hydrator bőrápoló elixirt most, ha a JOY-Napokon szerzed be, vagy ha az üzletben legalább 18 000 Ft értékben vásárolsz, megajándékoznak a bőrtípusodnak legmegfelelőbb 5 luxusminta kiszerelésű termékkel!
Forrás: A L'oreal Paradise Extatic szempillaspirálja egész nap bombabiztosan tart, és gyönyörű tekintetet varázsol neked. Szerezd be, hiszen 1 db L’Oréal Parisdekorkozmetikai termék kedvezményes vásárlására jogosít a májusi JOY-ban található L'oreal kupon, amelynaz ország összes DM üzletében 2018. május 9. és 13. között felhasználható.