Galéria

Ezekkel a hajakkal még jobbak lesznek a tavaszi és nyári bulik: Próbáld ki!

Forrás: Míg tavaly az egész hajat volt menő befonni, idén simán elég, ha csak egy tincset emelsz ki, és azt fonod be. Nagyon vagány lesz az eredmény. Arra figyelj, hogy az a hangsúlyos tincs ne legyen túl vékony.
Forrás: Ha nem akarod az egész hajadat színesre festeni, vágj ki valamilyen neked tetsző mintáról egy sablont, és azt helyezd a hajadra, és színes, kimosható hajfesték spray-vel fújd rá.
Forrás: A virág koronák már nem annyira menők a fesztiválokon, inkább fond körbe a hajadat a homlokodon, és a saját tincseidet hordhatod hajpántként. Egy kis színnel felturbózva még jobb!
Forrás: Nagyon galaktikus hatású lesz a hajad, ha egy kevés rózsaszín, lila és ezüst spray-t fújsz bele, ráadásul ezt a holografikus frizurát két fejtetőn összefogott kontyba fésülöd.
Forrás: Egész egyszerűen fonj bele nagyon lazán a hajadba egy led szalagot, vagy egy színes madzagot. Ez az apró trükk bármelyik bulira felturbózza a megjelenésedet, sőt, ha a led szalagos megoldást választod, a barátaid méterekről észrevesznek.