Galéria

10 dolog, amiből érdemes többet venned egyszerre a JOY-Napokon

Forrás:

A fogkefét három-négy havonta kellene cserélni ideális esetben, ami azt jelenti, hogy évente ennyiszer veszel újat belőle. Érdemes most a JOY-Napok alatt körbenézned, hiszen több helyen is vásárolhatsz olcsóbban szájhigiéniai termékeket. Például a DM-ben, ahol 25% kedvezményt adnak minden Signal termékre 2018. május 9. és 13. között.

A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes. A kuponok kizárólag a dm üzletekben válthatóak be, a dm online shopban nem érvényesíthetőek.
Forrás:

Ha van valami, amiből tényleg muszáj lenne betáraznod, az a tusfürdő! Ebből ugyanis sosincs elég otthon, ráadásul nincs is idegesítőbb annál, mint mikor a zuhany alatt jössz rá, hogy az összes elfogyott. Ilyen nem lesz egy darabig, ha előre bevásárolsz a JOY-Napok alatt belőlük. Például a Rossmannban május 9. és 13. között minden Barnängen termékre 25% kedvezmény jár, amit beválthatsz az összes üzletben, az Online Drogériában és mobilapplikációkon keresztül a készlet erejéig.

A kedvezmény nem vonatkozik a kiárusításban szereplő termékekre.
Forrás:

Szuper lenne, ha soha többet nem kéne mosogatnod, igaz? De még ha ez az álomszerű opció fenn is állna, és valaki más minden nap megcsinálná helyetted, mosogatószerre akkor is szükséged lenne a lakásban. Többek között a Müller üzletekben is érdemes körülnézned emiatt, itt ugyanis május 10. és 13. között minden Jar termékre 25% kedvezményt adnak.
Forrás:

A fürdőszoba higiéniájára nem lehet eléggé odafigyelni, ez pedig különösen igaz a wc-re! Ha van valami, amiből sosincs túl sok otthon, azok a tisztítószerek, amikkel illatossá és tisztává varázsolhatod a mellékhelységet. Ezért is szuper ötlet, ha többet vásárolsz belőlük, például a DM üzleteiben május 9. és 13. között, hiszen itt minden Bref termékre 25% kedvezmény jár!

A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes. A kuponok kizárólag a dm üzletekben válthatóak be, a dm online shopban nem érvényesíthetőek.
Forrás:

Ha szoktál időnként sütni-főzni, elengedhetetlen, hogy legyen a lakásodban hideg zsíroldó a makacs szennyeződések eltüntetésére. Ezért is jó, ha többet elraktározol belőlük, és ellátogatsz például az Euro Family üzleteibe május 9. és 13. között, ahol 30% kedvezményt válhatsz be a Well Done hidegzsíroldókra (1 literes utántöltő és szórófejes).
Forrás:

Ha van valami, amiben minden anyuka egyetért, az az, hogy pelenkából sosem elég! Ha van kisgyermeked, ez biztosan nálatok is nagyon gyakran fogyóeszköz, és nem lehet eleget betárazni belőlük. Most viszont az eMag által forgalmazott Pufies pelenkákat 40%-os kedveménnyel tudod megvásárolni online kuponkód segítségével május 10. és 13. között.
Forrás:

Jön a nyár, a strandolás és a hőség, ilyenkor pedig a szőrtelenítés is gyakoribbá válik. Szerezz be te is kedvezményesen borotvát a Rossman üzleteiben, Online Drogériájában és a mobilapplikáción keresztül, hiszen a BIC női borotvákra 25% kedvezményt adnak május 9. és 13. között.

A kedvezmény nem vonatkozik a kiárusításban szereplő termékekre.
Forrás:

Nyáron általában még gyakrabban kell mosni a ruháidat, mint télen, hiszen ilyenkor nagyobb eséllyel ülsz bele valamibe egy padon, vagy szimplán csak gyorsabban megizzadsz. Ezért érdemes betáraznod a mosószerből, kapszulából is, amire a JOY-Napok során természetesen lesz lehetőséged. Többek között az Euro Family üzleteiben is, ahol minden Lenor mosókapszulára, öblítőre és illatgyöngyre 20% kedveményt adnak május 9. és 13. között.
Forrás:

Betétből, egyéb intim termékekből sem tudsz túl sokat betárazni, hiszen minden hónapban szükséged lesz rájuk. Például a Rossmannban május 9. és 13. között minden Libresse egészségügyi és tisztasági betétre 25 százalék kedvezmény jár, amit beválthatsz az összes üzletben, az Online Drogériában és mobilapplikációkon keresztül a készlet erejéig.

A kedvezmény nem vonatkozik a kiárusításban szereplő termékekre.
Forrás:

A wc-papír minden háztartásban gyorsan fogyó terméknek számít, pláne akkor, ha többen éltek egy lakásban. Ezért érdemes előre nagyobb csomagokban betárazni belőlük; május 10. és 13. között a Tesco áruházban minden Zewa 4 és 5 rétegű toalettpapírra 20% kedvezmény jár.

Beváltható minden Tesco áruházban, kivéve Tesco Expresszek, valamint Tesco Online Bevásárlás.