Galéria

Így döntheted el valakiről 5 perc alatt, hogy a lelkitársad-e

Forrás:

Ismered azt az érzést, amikor megismersz valakit, és rögtön tudni akarsz róla mindent? Nos, ez nagyon jó jel! Persze senkit sem lehet kiismerni pár perc alatt, de ha ennyi is elég ahhoz, hogy többet akarj tudni róla, biztos, hogy különös kötődés alakulhat ki közöttetek.
Forrás:

Biztosan voltak már érzéseid más pasik iránt, de ha a lelkitársaddal találkozol, ez a szikra sokkal erőteljesebb lesz. Magad sem tudnád megmagyarázni, miért érzel erős vonzalmat iránta, de pontosan tudod, hogy ez nem csak fizikai; a személyiségét is nagyon szeretnéd megismerni.
Forrás:

Nagyon hamar el lehet dönteni egy másik személyről, hogy mennyire megbízható! Ha a sráccal való találkozásod első perceiben úgy érzed, hogy őszinte megnyilvánulásai vannak, és bizalmat áraszt magából, az máris arra utal, hogy különleges kapocs van köztetek.
Forrás:

Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy kapcsolatban nem tudod saját magadat adni a srác társaságában. Ezért is fontos, hogy már az első percekben úgy érezd, önmagad tudsz lenni mellette, ez ugyanis az egyik legfontosabb tényező abban, hogy több is kialakulhasson köztetek!