Galéria

George Clooney 11 legromantikusabb mondata Amal Clooney-ról, amibe még a mi szívünk is belesajdul

Forrás: Ennyire imádja: „Olyasvalaki, akivel élvezem együtt tölteni a nap minden pillanatát és nagyon büszke vagyok mellette, csodálattal figyelem, amit csinál. Mindig is érdekeltek a filmezésen kívül más ügyek, még azelőtt, mielőtt sikeres lettem volna. De ő már nagyon-nagyon régen foglalkozik csendben és elismerések nélkül ezekkel.”
Forrás: Ezért szeretett bele: „Bámulatos teremtmény, igazán gondoskodó. És történetesen az egyik legokosabb ember, akivel valaha találkoztam. És fantasztikus a humorérzéke. Számos oka van annak, hogy belé szerettem.”
Forrás: Így kérte meg a kezét: „Nagyon hamar tudtam, hogy Amallal akarom leélni a hátralevő életemet, de sosem beszéltünk erről. Nem mondtunk olyanokat, hogy hé, házasodjunk össze! Szó szerint a semmiből jött neki a kérdés. Ő meg csak mondogatta, hogy úristen, meg, hogy wow – teljesen váratlanul érte. Csak ültünk ott és végül azt mondtam: figyelj, 52 éves vagyok és már kábé 28 perce térdelek, muszáj választ kapnom, vagy beáll a csípőm és nem tudok felállni”.
Forrás: Amal stílusáról: „Elképesztő, mert mindig – mióta csak ismerem – őrülten excentrikus és játékos a stílusa. Nem tudom, hogyan csinálja, miközben tizenegy ügyet visz egyszerre, s közben tanít a Columbián, hogyan van ideje kiválasztani ezeket a ruhákat! Lenyűgöző figyelni, mert nagyszerű az ízlése.”
Forrás: Az igazi megtalálásáról: „Van valaki, akivel beszélhetek bármiről, valaki, akivel jobban törődöm, mint bárkivel korábban.”
Forrás: Így változtatta meg őt a házasság: „Sokkal boldogabb vagyok, nagyon boldog az életünk. Sok hasonló dolog érdekel mindkettőnket és boldoggá tesz, hogy milyen ügyeket vállal, van valós eredménye a munkájának.”
Forrás: Azt mondja, arról, hogy „power couple”-nek nevezik őket: „nem gondolok úgy magunkra, mint egy power coule-ra. Bill és Hillary tűnik power couple-nak. Mi csak egy pár vagyunk, s minket nagyon érdekel az emberiség helyzete. Nem gondolom, hogy ettől hatalmunk van, ez egyszerűen kötelességünk a Föld lakóiként”.
Forrás: Randizásról: „Tudtam, abban a pillanatban, amikor találkoztunk, hogy elképesztően kivételes ember. Kíváncsi voltam, lesz-e lehetőségem randizni vele. Egy darabig barátok voltunk, aztán szerencsére beleegyezett.”
Forrás: Így hangolják össze elfoglalt beosztásukat: „Próbáljuk egymáshoz igazítani a terveinket. Az az egyezségünk, hogy nem lehetünk egy hétnél tovább távol egymástól. Eddig jól működik!”
Forrás: A külön töltött időről: „FaceTime-ozunk, de leginkább próbálunk nem túl sok időt külön tölteni. Szörnyen sokat vagyunk együtt, nem akarjuk, hogy óriási szünetek legyenek. Eddig egész jól sikerült összehangolni a munkánkat.”
Forrás: Még a vitákról is édesen beszél: „Mindent birkózással intézünk el. Ez az egyetlen lehetőségem a nyerésre, mert a szellemi csatákban veszítenék. Ő az okos a családban.”