Galéria

Ez a négy dolog tehet róla, hogy még mindig szingli vagy

Forrás:

Kevesen mondhatják el magukról, hogy soha életükben nem csalódtak még, és hogy sosem törték össze a szívüket. Ergó neked is biztosan van olyan exed, aki csúnyán megbántott, és a mai napig felemlegeted ezt a történetet. És ez itt a probléma! Hiszen egyetlen férfi sem akar olyan nővel kapcsolatot kezdeni, aki még nem tette túl magát a régi sérelmein. Ha hiszed, ha nem, elég csak egy kicsit megemlítened a randevún a srácot, és máris elijesztheted az új pasit. 
Forrás:
Kikéred a barátaid véleményét

Az ismerkedési fázisban te is elküldöd a barátnőidnek a srác képét, elmeséled a randi részleteit, és együtt analizáljátok minden cselekedetét? Bármennyire is azt gondolod, hogy ez egy szuper ötlet, sajnos nem az. Mert a barátaid igazából nem voltak ott, nem látták át a helyzetet, és akaratlanul is sokszor ők azok, akik megakadályozzák egy egyébként boldog kapcsolat kialakulását. Mostantól hozz saját döntéseket, hallgass a megérzésedre, mert annál jobb tanácsadót keresve sem találhatnál!

Forrás:
Sokat panaszkodsz

Tudod, vannak azok az emberek, akik sosem elégedettek semmivel. Elmennek egy étterembe, és nem ízlik nekik az étel. Kipróbálnak egy új bulihelyet, és a végén megállapítják, hogy unalmas volt a zene. Persze legyen véleményed, és ne játszd meg magad, de ha mindenben kiemeled a negatív részleteket... Hát, akkor sajnos ne számíts túl jóra. Mert egy kapcsolatban kulcsfontosságú, hogy a párod mennyire érzi jól magát; ha pedig körülöttetek mindennel problémád van, jogosan hiszi azt, hogy nála is ez a helyzet.

Forrás:
Nem adsz esélyt

Ha már régóta szingli vagy, a függetlenségedet nem adnád fel akárkiért. Valószínűleg már létezik egy kép a fejedben a számodra tökéletes srácról: legyen figyelmes, magabiztos, vicces, ambíciózus, sőt, a legjobb, ha zöld szeme van, barna haja, nálad legalább 10 centivel magasabb... És még folytathatnánk. Ezért aztán amikor szembejön valaki, aki a kritériumok nagy részének megfelel, de nem elég magas hozzád, máris kizárod a lehetőséget arra, hogy tovább ismerkedjetek. És ez itt a gond, mert tökéletes emberek nem léteznek! Ez egy klasszikus probléma, amivel az egyedülállók találkoznak, ezért ne legyen bűntudatod, ha túl válogatósnak érzed magad. A lényeg, hogy vedd észre ezt, és próbálj meg esélyt adni másoknak.