Galéria

Apró, mindennapi tippek, amik őrülten szorossá teszik a kapcsolatodat

Forrás: Szakítsatok minden nap időt egy közös kávéra vagy teára. Fontos: a telefonokat ilyenkor tegyétel el jó messzire!
Forrás: Bizonyított tény: azok a párok, amelyek sokat nevetnek együtt, jóval kiegyensúlyozottabbak. Szóval csináljatok szórakoztató programokat, de elég, ha megnézitek az Agymenők legújabb részét!
Forrás: Egy elegáns vacsora mindig fel tudja dobni a kapcsolatot, de ha ez nem fér bele, akkor egy pohár bor elfogyasztása együtt otthon vagy egy bárban is jó ötlet!
Forrás: A munkát hagyjátok magatok mögött: ha hazamentek, ne e-mailezgessetek a kollégákkal, hanem koncentráljatok egymásra!
Forrás: Szükség van időről időre olyan programokra, amelyek során távol a világ zajától csak kettesben lehettek és egymásra figyelhettek. Hétvégente menjetek együtt például túrázni, de a dolgos mindennapokban is beiktathattok egy kis sétát a közeli parkban például!
Forrás: Napközben egy-egy kedves (vagy épp malackodó) üzenettel mosolyt csalhattok egymás arcára, s elérhetitek, hogy utána kicsit csak a másikra tudjatok gondolni!
Forrás: A közös sport vagy bármilyen játék is bizonyítottan szorosabbá teheti a viszonyt. Kezdjetek el együtt squasholni – vagy menjetek úszni!
Forrás: Reggeli szex: mi fokozhatná jobban a kötödést, mint a nap elején egy hancúr?!