Galéria

A legjobb gazdik csillagjegyek szerint

Forrás: Néha elég erősen mellőzöd a kommunikációt, ezért egy kissé nehezebb dolga lesz annak az állatnak, aki hozzád kerül. Gyakran küzdesz érzelmi problémákkal, ami szintén nincs jó hatással a kedvencedre.
Forrás: Mindig lehet rád számítani, viszont hajlamos vagy túlzottan sokat foglalkozni a kedvenceddel  - például elképzelhető, hogy munka és buli között hazaugrasz pár órára, hogy a kutyusoddal legyél. A sok kényeztetés nem mindig van jó hatással a kutyádra, cicádra.
Forrás: A háziállatok tartása hatalmas felelősséggel jár, azonban te hajlamos vagy felelőtlenül viselkedni. Mivel imádod a szabadságot, gyakran másokra bízod a kutyádat/cicádat, mert nem tudsz maximálisan gondoskodni róla, a programjaidat viszont nem szeretnéd lemondani.
Forrás: Energikus természetednek köszönhetően rengeteg közös kalandot átélsz a kedvenceddel. Biztos, hogy nem fogtok unatkozni, rengeteg újdonságot fedeztek majd fel az új barátoddal.
Forrás: Néha azt érzed, értesz az állatok nyelvén. Hajlamos vagy a haragtartásra, ezért mindenképp meg kell tanulnod megbocsátani, ha a kedvenced hibázik.
Forrás: Néha túl sokat idegeskedsz, viszont könnyen alkalmazkodsz az újdonságokhoz. Azonban a feszültség a legtöbb állatra átragad, így érdemes kezelésbe venned magadat, hogy könnyebben meg tudj birkózni az akadályokkal.
Forrás: Praktikus és ambíciózus természetednek hála mindent megteszel azért, hogy a kedvencedről maximálisan tudj gondoskodni. Egyébként szuper oktató is válhat belőled, mivel nagyon türelmes vagy.
Forrás: Barátságos, őszinte és hűséges természeted miatt vagy jó gazdi. Azonban hajlamos vagy érzelmek nélkül kezelni egyes helyzeteket, ezért több idő kell ahhoz, hogy elkezdjen kötődni hozzád a kedvenced.
Forrás: Mivel praktikus vagy, biztos, hogy mielőtt kedvencet választanál, alaposan utánajársz, milyen állat illik hozzád a legjobban. Tisztában vagy azzal is, mennyi munkával, feladattal jár gondoskodni egy házikedvencről. Mivel hihetetlenül hűséges és gondoskodó vagy, nálad még sok ember is szeretne háziállat lenni!
Forrás: Az egyetlen probléma, hogy néha túl kritikus vagy - és persze a kosznak, rendetlenségnek sem örülsz. Ettől függetlenül hűséges vagy és erősen kötődsz a kedvencedhez.
Forrás: Hűség, szeretet és meleg szív - ezek jellemeznek téged a leginkább. A kedvenced egyben családtag is, igyekszel neki mindent megadni. Arra viszont érdemes figyelned, hogy sok esetben a kisállatod igényeit kell a sajátod elé helyezned.
Forrás: Érzékeny vagy, ezért biztos, hogy rengeteg szeretetet adsz a kutyádnak. Hozzá fordulsz, ha boldog vagy - és persze akkor is, ha szomorú. Az állatok igényeit is mindig szem előtt tartod.