Galéria

Ezt bánták meg a sztárok a kapcsolataikban

Forrás:

Ma már komoly kapcsolatban él Jennifer Lopez, de korábban számtalan csalódást át kellett élnie. Eddig háromszor volt férjnél, legutóbbi válása viszont mélyebb nyomot hagyott benne, mint eddig bármelyik szakítása. Marc Anthony gyermekei édesapja, nagyon szerette őt, ezért őszintén megviselte, amikor különváltak egymástól. Elárulta, hogy 'ez volt élete legnagyobb csalódása', és mindezt feldolgozni borzasztó és nagyon nehéz volt számára.
Forrás:

Sokáig nem mondták ki nyíltan, de mindenki sejtette: Jay-Z megcsalta Beyoncét, és erre majdnem ráment az egész házasságuk, amiről az énekesnő 2016-os albumában őszintén mesélt. Végül sikerült megoldaniuk a gondokat, és azóta már megszülettek ikreik is, de az énekes elismeri, hogy élete legnagyobb hibája volt félrelépni, és borzasztóan sajnálja. 'A legnehezebb dolog látni a másik arcán a fájdalmat, amit te okoztál, és aztán saját magaddal is meg kell küzdened'.
Forrás:

Nicole Kidman mindössze 23 éves volt, amikor hozzáment első férjéhez, Tom Cruise-hoz. Azóta már elváltak, a színésznő pedig Keith Urban felesége, így minden jól alakult, de visszatekintve nem is érti, miért mondott akkoriban igent. 'Visszatekintek és csak nézek, hogy mivan? Ránézek Taylor Swiftre, és, úgy értem, hány éves ő? 26. Nekem már két gyerekem volt, mire 27 lettem, és négy éve házas voltam.'
Forrás:

A 2000-es évek egyik legcukibb szerelmespárja volt Hilary Duff és Aaron Carter, ám ahogy az a legtöbb tiniszerelemnél lenni szokott, úgy ők is szakítottak. A srác viszont azóta sem felejtette el első barátnőjét! Amikor Hilary nemrég bejelentette, hogy válnak férjével, Aaron a Twitteren osztotta meg, hogy örökké bánni fogja, amiért anno szakítottak. 'Egész életemet arra fordítom, hogy jobb emberré váljak, és visszaszerezzem őt. Nem érdekel, mit gondolnak mások. Teljesen levenném a lábáról, ha kapnék még egy esélyt, és jóvá tehetném, amit elrontottam'.
Forrás:

Hugh Grant magánélete sosem volt botrányoktól mentes, de van valami, amit a mai napig nagyon sajnál. Korábban Elizabeth Hurleyvel alkottak egy párt, azonban rajtakapták, ahogy megcsalja barátnőjét egy másik nővel. Később egy beszélgetős műsorban ismerte be, hogy nagy hibát követett el, és nem akarja letagadni, vagy kifogásokat gyártani.
Forrás:

Miután Calvin Harris és Taylor Swift szakítottak, a srác teljesen maga alá került. Olyannyira, hogy a Twitteren még egy vitába is belement az exével kapcsolatban, szerinte ugyanis Taylor rossz fényben akarta feltüntetni őt. Később belátta, hogy kár volt ezt a nyilvánosság előtt csinálni, és hogy nagyon nagy volt rajta a nyomás. Azóta kétszer is meggondolja, mit posztol ki.
Forrás:

Britney Spears és Kevin Federline házassága nagyon csúnya véget ért, az énekesnő pedig konkrétan mélypontra került. Ma már szerencsére lelkileg és egészségügyileg is rendbejött, és belátta, hogy hibát követett el, amikor hozzáment Kevinhez. 'Azt hiszem, nem jó okból kifolyólag házasodtam. Ahelyett, hogy a szívemet követtem volna, és azt csináltam volna, ami boldoggá tesz, inkább csak egy elképzelést követtem'.