Galéria

Selena Gomez és Justin Bieber szerelme képekben

Forrás: Hát nem olyan, mintha Justin Selena kisöccse lenne? A fotó szerelmük hajnalán, 2009 szilveszter éjjelén készült. A páros ebben az évben jött hivatalosan össze: állítólag Justin managere és Selena édesanyja, aki a managere volt, szervezte a találkát.
Forrás: Selena eleinte az öccseként tekintett Justinra, ezt több interjúban is elmesélte annak idején. 
Forrás: 2010 márciusában már vadul dúlt a love...
Forrás: Cukik, ugye?
Forrás: Oscar-afterparty 2011 februárjában: az egymáshoz öltözés remekül megy!
Forrás: 2011 május – Selena nagyon dögös, de mi ez a haj, Justin?
Forrás: A 2011 augusztusi Teen Choise Awards-gálát gyakorlatilag végigcukiskodta az álompár.
Forrás: A csókcsata sem maradt el!
Forrás: Selena valahogy mindig olyan dögös, Justin meg bármit vesz fel, akkor is olyan kisfiús – nem?
Forrás: Az egymáshoz öltözés még mindig nagyon megy nekik...
Forrás: A 2011 novemberi American Music Awardson elegánsabbak voltak, mint valaha!
Forrás: 2012 Teen Choice Awards – az egyik utolsó megjelenésük párként, hiszen 2012 novemberében hivatalosan is szakítottak. Az ok: mindketten túl elfoglaltak voltak a szerelemhez.
Forrás: 2013 közepén azonban ez a kép került fel az Instagramra – állítólag a páros ekkor megint kifejezetten jóban volt egymással.
Forrás: És innentől kezdődött az a dolog, aminek a részletei kissé összemosódnak az emlékezetben: Justin posztol egy közös képet, hogy mennyire hiányzik neki Selena, majd más lányokkal fotózzák őt... Ez nem egyszer, nem kétszer ismétlődött meg, s az lett a vége, hogy 2015-ben a páros VÉGLEG szakított, nem sokkal később pedig úgy összevesztek, hogy kölcsönösen letiltogatták egymás Insta-oldalait.
Forrás: A szerelem azonban csak nem múlt el, és néhány románc után bizony mindketten rájöttek, hogy egymás mellett a helyük. Az első hivatalos közös képre még várunk, de a csókos paparazzifotók már megvannak – azért cukik, ugye?