Galéria

Így dekoráld a húsvéti asztalt! - 14 pompás ötlet

Forrás: A tojást ezúttal kis kaspónak is érdemes használnunk.
Forrás: A tojásfa örök kedvenc, ha nem is asztalközépnek, de egy félreeső motívumnak most is megéri felöltöztetni.
Forrás: A pasztell idén is hódít, ami a legapróbb részletekben is megmutatkozik.
Forrás: Ha valamikor, akkor most van itt az ideje az élénk színek keverésének. De amint ezt az ábra is mutatja, fantasztikusan elegáns eredményt érhetünk el vele.
Forrás: Sokszor egy letisztult, apró díszítés is megteszi hatását. A tulipánok szalvétába tűzése még tartósabb, ha a hagymájával együtt díszítünk vele, esetleg egy vízzel teli fiolába bújtatjuk.
Forrás: Tévhit, hogy ilyenkor mindennek a zöld színről kell szólnia. Ezen a csodásra megálmodott reggelizőasztalon így is tökéletesen húsvéti a hangulat, hogy szinte csak a kék árnyalatait használták hozzá.
Forrás: A tojáshéj nem csak földdel teli kaspó lehet, hanem vízzel teli váza is. Ugye milyen kedvesek?
Forrás: A virágok színével harmonizáló dekorációkat idén sem kell vadászni az üzletekben, hiszen szinte minden árnyalatban kaphatók a szívószálak, szalvéták, szalvétagyűrűk és szalagok.
Forrás: A szalvétával is csodákat művelhetünk, ha van kedvünk a hajtogatáshoz. Íme egy videó, hogy formás tapsifüleseket készíthessünk!
Forrás: Ha tetszés szerint dekoráltuk a tojásokat, azokat is bátran elhelyezhetjük az asztali díszletben.
Forrás: Íme a bizonyíték, hogy kevés hozzávalóból és dekorációból is lehet mutatós asztalt varázsolni.
Forrás: Faágakat minden mennyiségben! Színesek, illatosak és gyönyörűek az asztalon. Hozzájuk érdemes válogatni egy-egy kiegészítőt (pl. gyertyát, szalvétát, ültetőkártyát), ami finoman megbújik a fő motívum mellett az asztalon.
Forrás: Még egy klassz, és jóval egyszerűbb nyuszi hajtogatási technika. Érdemes textilszalvétát választani hozzá, a nagy mérete miatt.
Forrás: Engedjük, hogy a natúr domináljon! Jöhetnek a föld színek, a természetes anyagok, és halvány, pasztell színű virágok.