Galéria

5 romantikus vígjáték, amit nem ismernek elegen

Forrás: Jane egy feltörekvő író, akinek első novelláját végre kiadták. Ezután a lányra rátalált a boldogság, az emberek rajongtak a könyvéért, és még a szerelem is bekopogtatott az ajtaján. Azonban van egy kis gond: Jane egyszerűen nem tud írni, ha minden szuper az életében, pedig a kiadó már követeli a második részt.
Forrás: Martha teljesen padlóra kerül, miután legutolsó pasija szakít vele. Ebben a labilis életszakaszában találkozik Francisszel, akinek furcsa dolgai vannak, de a lány megpróbál nem felfigyelni ezekre. Azonban rövidesen kiderül, hogy Francis egy bérgyilkos, de nem akármilyen: nem csak azzal végez, akinek meggyilkolásával megbízzák, de a megbízót is elteszi láb alól. Emiatt pedig gengszterek és ügynökök egyaránt keresik a férfit...
Forrás: Lara Tyler egy híres színésznő, hatalmas rajongótáborral, így egész életét a reflektorfényben éli. Egyetlen vágya van azonban: szeretne teljes titokban férjhez menni élete szerelméhez, Jameshez, ezért egy távoli skót kisvárosba utaznak. A helyiek azonban hamar rájönnek, kik érkeztek a környékre, és rövidesen a sajtó ellepi a várost. Ekkor jön az ötlet, hogy egy álesküvővel elterelik a paparazzik figyelmét, és egy fiatal lánnyal, Katie-vel helyettesítik Larát. Csakhogy James egyre jobban megkedveli Katie-t...
Forrás: Megan a huszas évei közepén jár, de még mindig nem tudja, mit akar az élettől. Együtt él gimis szerelmével, ám amikor a srác megkéri a kezét, a lány rádöbben, hogy egáyltalán nem akar olyan lenni, mint barátai, akik mind megállapodtak. Ekkori találkozik a 16 éves Annikával, aki életunt apjával él együtt: Megan pedig egy hirtelen ötlettől vezérelve beköltözik hozzájuk.
Forrás: Kat féltestvére esküvőre készül, ahol nem elég, hogy az egész család ott lesz, de még jóképű expasija is a meghívottak között szerepel. A lány viszont egy ideje már szingli, ám semmiképp sem akar egyedül érkezni. Ezért úgy dönt, felbérel egy igazi profit, Nick Mercert, aki egyszerre szívdöglesztő és nagyon jó modorú. Aztán a parti végére Kat olyat kezd érezni, amire ő sem számított.