Galéria

3 csodálatos tavaszi trend

Forrás:

Sportos, stílusos, kényelmes és nőies: a sneaker

Minden cipős szekrény must have darabja a sneaker. Ezek lehetnek retro vagy futurisztikus, sportos vagy elegáns, metál fényű vagy egyszerű fehér, egyszóval mindenki talál kedvére valót. A világos modellek, virágos mintával minden ruhát trendi nyári viseletté varázsolnak. Ezzel szemben a sötétebb, sportos modellekkel a streetstyle megjelenés hat még vagányabbnak. Nem csak a divatrajongók, de a sportkedvelők is megtalálják számításukat, hiszen a modellek nem csak a kifutón, de a fitness stúdiókban is remekül teljesítenek.

Ruha: Pepe Jeans, Calzedonia, Zara

Cipő

 


Forrás:

Vagány, időtálló és trendi: bokacsizma

Az új bokacsizmákkal minden időben vagányak lehetünk. A hűvösebb napokon a könnyű nyári bakancsok gondoskodnak a coolness faktorról. Virágos printek, szegecsek és lyukacsos minták díszítik a bokamagas csizmákat. Leginkább természetes bézs vagy szürketónusokban, illetve kék és fekete színekben hódítanak. Mi most a farmerhoz passzintottuk, a hatás nagyon menő és dögösen trendi lett.

Ruha: H&M, Zara

Bokacsizma

 


Forrás:

Csillogó highlight: a szandál

A magas sarkú szandálok között a pink és arany tónusok dominálnak és ígérnek ragyogó megjelenést. Ezek a darabok jól kombinálhatók nyári ruhákkal, szoknyákkal, farmerrel és pólóval, de akár elegáns estélyi ruhákkal is. Mi most a sportos stílust tettük nőiessé ezzel a metál fényű szandállal! A tenisztrikó galléros ruha, jól mutat egy kockás nadrággal és egy tükrös lencsés szemüveggel.

Ruha: Zara, H&M

Szandál