Galéria

10 hazugság a szexről, amiket filmekben láttunk

Forrás:

Általában a szex csak úgy megtörténik, két ember hirtelen hatalmas vágyat érez egymás iránt és a legváratlanabb helyszíneken esnek egymásnak. 

 

 


Forrás:

Legfeljebb egy drámai terhesség bonyolítja tovább a szálakat - vagy a készítők úgy gondolják, hogy mindenki automatikusan feltételezi a gumi használatát. (Jó, azért tényleg kevésbé lennének túlfűtöttek a jelenetek, ha meg kéne állni és fel kellene tenni a kotont…

 


Forrás:

Ha otthon sem kiabálsz, miközben a csúcsra érsz, mégis honnan a fenéből tudhatná a szomszéd, hogy éppen milyen jó dolgod van?

 


Forrás:

A vetkőzés maga az előjáték a filmekben. Az ingről lepattannak a gombok, a harisnya elszakad - bezzeg otthon hatszor beleragad a lábfejed a farmered szárába.

 


Forrás:

Amíg otthon több akrobatikus elem tarkíthatja az egyik pozitúráról a másikra való átátllást, a filmekben ez mindig simán megy. Senkit nem térdelnek arcon véletlenül.

 


Forrás:

Először elkezdenek lekerülni a ruhák, aztán arra eszmélsz, hogy már fel is kelt a nap - a pár a filmben biztos, hogy egész este nyomta.

 

 


Forrás:

A nő haja kicsit kócos, de nem vészes, neked sem csipás a szemed és a szájszag sem jelent problémát.


Forrás:

Míg otthon valószínűleg semmilyen háttérzene nem szól, a legtöbb filmben irdatlanul szexi számokat játszanak akció közben. Így viszont a test hangjait nem lehet hallani, ami egy teljesen normálisnak számító jelenség.


Forrás: Nincs lyukas boxer és csipke nélküli bugyi...
Forrás:

A legizgalmasabb mind közül, pedig a valóságban elég nehéz kivitelezni még a zuhany alatt is...